powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nl

421 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.101 beoordelingen in totaal

17 apr 2024
Mijn eerste kennismaking met PowerPlusTools en aangenaam verrast! De bestelde kliktegels voor de garagevloer zelf opgehaald in Marum. Wat een mooi bedrijf met fijne en behulpzame medewerkers. Rondgelopen in de prachtige showroom en gelijk een mooie gereedschapswagen besteld gevuld met een mooie set gereedschap. Dit alles werd twee dagen netjes zoals afgesproken bezorgd door hun eigen bezorgdienst waarbij de vriendelijke chauffeur dit alles afleverde. Kortom ik kan iedereen aanraden als je op zoek bent naar goed en mooi gereedschap om eens te kijken bij PowerPlusTools. Een tevreden klant … die zeker terug komt.
GV
Gert v.
Amsterdam

3 sep 2024
Product is goed, maar was maar half in elkaar gestoken. Ik had 2 items besteld/ 1 was volledig geassembleerd. Van het 2de zaten de onderdelen los in de doos, alsook de schroefjes. Er ontbrak zelfs een moertje om het te kunnen monteren.

Beoordelingen voor powerplustools.nl

13 nov 2023

Sneller binnen dan aangegeven!

Sneller binnen dan aangegeven dus top! Maar misschien nog wel belangrijker de bestelde spullen zien er robuust uit en precies zoals ik gehoopt had.
JH
10 feb 2024
Bestelling geplaatst en snel geleverd. Blij dat er voor DPD is gekozen, voor mijn regio zijn dit nog van de weinige bekwame pakketchauffeurs.
2 jun 2024
Super bevinding, Eerste maal besteld, keurig op de hoogte gehouden en supersnel geleverd. Montage dient nog uitgevoerd te worden.
AV
A V.
West-Terschelling
27 nov 2023
Prima geleverde goederen, maar het zou fijn zijn om van te voren te weten wanneer de levering verwacht kan worden, nu vernam ik niets.
MS
Monique S.
Destelbergen
26 mei 2024
Snelle levering, toch ik heb liever de keuze van leveringstransporteur want dpd bij ons altijd problemen, liever b post of post NL.
23 nov 2023
Bezorging was goed. Goed en degelijk verpakt. Netjes op 1 pakket. Beschrijving was ook duidelijk hoe de werkbank in elkaar moest
19 dec 2023
Snel en correct geleverd. Mogelijk nog beter: geen verzendingskosten vanaf een bepaald bedrag, of kwam ik niet aan dat bedrag?
2 feb 2024
Ik had het verkeerde pakket ontvangen, na 1 belletje alles meteen opgelost en de volgende dag arriveerde het juiste artikel
30 jun 2024
La rapidité de livraison et le prix de l'article Complétez l'article avec des fixations pour le bac sur la remorque
9 apr 2024
Helemaal tevreden! We hebben al vaker spullen besteld. Altijd perfecte kwaliteit en snelle en correcte levering
RV
25 jun 2024
Snelle levering en snelle respons op vraag die ik stelde over het geleverde product (ophangbeugel voor fiets).
12 jan 2024
kwalitatief goed materiaal en snel verzonden op deze manier er een mooie rugby ballen stellage van gemaakt
28 mei 2024
Zeer stevige werkbank, prima afgewerkt, voor passende prijs en uiterst snelle en correcte bezorging.
5 mrt 2024
Tegel als test besteld, snel geleverd en klopt volgens de omschrijving. Komt een vervolgorder aan
3 mei 2024

Klant is koning!

Een orderpicker had een foutje gemaakt. Maar dat werd vervolgens razendsnel rechtgezet. Chapeau!
29 mrt 2024
Goed en degelijk gereedschap voor een prima prijs en uitstekende service. Ik ben groot, fan!!!
23 feb 2024
De krik is goed maar er zit geen beschermrubber boven op voor het onderframe te beschermen
22 nov 2023
Er is niets te verbeteren, ik heb mijn goederen netjes en heel snel ontvangen. Ga zo door(;
6 jun 2024
Bestelproces en levering ging precies zoals aangegeven. Dan past het om dat te waarderen.
17 mrt 2024

Goede prijs en vlotte levering.

Goede prijs. Snel geleverd en product zoals beschreven. Duidelijke mailing na bestelling.