17 apr 2024
Mijn eerste kennismaking met PowerPlusTools en aangenaam verrast!
De bestelde kliktegels voor de garagevloer zelf opgehaald in Marum.
Wat een mooi bedrijf met fijne en behulpzame medewerkers.
Rondgelopen in de prachtige showroom en gelijk een mooie gereedschapswagen besteld gevuld met een mooie set gereedschap.
Dit alles werd twee dagen netjes zoals afgesproken bezorgd door hun eigen bezorgdienst waarbij de vriendelijke chauffeur dit alles afleverde.
Kortom ik kan iedereen aanraden als je op zoek bent naar goed en mooi gereedschap om eens te kijken bij PowerPlusTools.
Een tevreden klant … die zeker terug komt.
Product is goed, maar was maar half in elkaar gestoken. Ik had 2 items besteld/ 1 was volledig geassembleerd. Van het 2de zaten de onderdelen los in de doos, alsook de schroefjes. Er ontbrak zelfs een moertje om het te kunnen monteren.
Beste klant,
Dank u voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met uw ervaring. We zouden graag willen begrijpen wat er is misgegaan, zodat we onze service kunnen verbeteren. Zou u ons meer details kunnen geven over uw ervaring? Uw feedback is erg belangrijk voor ons.
Team Powerplustools
Mijn eerste kennismaking met PowerPlusTools en aangenaam verrast!
De bestelde kliktegels voor de garagevloer zelf opgehaald in Marum.
Wat een mooi bedrijf met fijne en behulpzame medewerkers.
Een tevreden klant … die zeker terug komt.
11 dec 2023
Presentatiestandaards voor racefietsen.
Standaards zien er goed en stevig uit. Ze zijn inklapbaar dus makkelijk mee te nemen voor als we weer in het zuiden gaan fietsen of in de Ardennen.
Fietsen staan stabiel in de standaard en zijn er makkelijk in te zetten en weer uit te halen. Tijdens het erin zetten druk je met het achterwiel (of voorwiel al naargelang de keuze van parkeren) de schuine houder naar achteren waardoor je een veer op spanning brengt, die vervolgens het achterwiel stevig in de standaard klemt.
Kortom: een goed product en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
1 jan 2024
De bestelling was niet optijd geleverd.
Een dag later kreeg ik telefoon om te vragen of het geleverd was .
Mijn werkbank was geleverd Wel pas om 18u in plaats van 13 u.
Tof dat powerplus tools mij gebeld heeft
De klantvriendelijkheid en de wil iets voor klanten te willen doen!!
Had een probleem met een gekocht artikel, heb gemaild en het werd meteen gratis vervangen.
Dat noem ik service dieje niet vaak meer ziet!!
30 mrt 2024
De lage prijs van het product, de stevige montage aan het frame en de breedte t.o.v. andere racefiets spatborden. Minpunt is dat de verzending alleen via DPD mogelijk was en niet via het goedkopere Post nl.
Mijn bestelling werd snel verzonden en ontvangen. Goede communicatie en product tegen goede prijs. Bezorging ook heel erg goed , goede update over tijdvak van levertijd door een vriendelijke bezorger.
21 feb 2024
Alles gegaan zoals aangeboden.Bedankt hiervoor.
Bestelling vlot verlopen en in de aangegeven tijdspanne geleverd.
Het product had ik reeds enige tijd terug ook al eens aangekocht en wist dus dat dit een degelijk product was.
30 mrt 2024
Top,zelfs na meerdere bestellingen.
Steeds snelle reactie, gerespecteerde aangegeven levertijd en correcte omschrijving van het product.
Nog niets moeten retourneren dus daar kan ik geen commentaar op geven.
2 feb 2024
Perfecte service. Er was een onderdeeltje verkeerd geleverd. Mijn bericht werd snel beantwoord door de verantwoordelijke en enkele dagen later werd het juiste geleverd.
11 apr 2024
Prima begeleiding in de levering / bezorging.
Vervoerder liep in storing, waardoor niet op afgesproken tijd kon worden bezorgd. Helaas 24 uur vertraging daardoor.
28 mrt 2024
Bestelde lade was niet compleet. Na dit gemeld te hebben werd onmiddellijk een nieuwe lade opgestuurd die ik inmiddels ontvangen heb. Ditmaal wel compleet.
13 nov 2023
Sneller binnen dan aangegeven!
Sneller binnen dan aangegeven dus top! Maar misschien nog wel belangrijker de bestelde spullen zien er robuust uit en precies zoals ik gehoopt had.