MS Mode- Logo - Beoordelingen

MS Mode

2.999 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden36.731 beoordelingen in totaal

21 okt 2024
Ik had 2 weken geleden een bestelling gedaan van 2 jeans in verschillende kleuren met de 2e voor de halve prijs. Ik had niet gelijk gepast, daar ik altijd dezelfde merk artikel bestel/koop. Vandaag pas aangetrokken en bleek dat de ene wel goed was (zwart), maar de ander was te kort en te wijd (dark denim). Contact gehad met Joy via de chat en die heeft mij zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks dat ik de labels er al afgehaald had (maar nog niet gedragen), mocht ik de artikel toch retourneren. En nu gelijk een nieuwe besteld, maar dan een andere kleur (stonewash denim). Nu hopen dat deze ook goed is.
DN
Denise N.
Leidschendam

29 sep 2024
Heb woensdag besteld (5 dagen geleden) en laten binnenkomen bij Postpunt.nl locatie want volgens de bestelinformatie wordt het binnen 1-3 werkdagen verzonden. (thuis= 2-5 en winkel afhalen=5-7 dagen). Ik heb nog steeds geen mail dat het verzonden is (t&t code of zo). Ben niet gewend dat het zo lang duurt. Klantenservice is niet echt behulpzaam behalve 'het is druk'. Stuur dan een mail dat het langer duurt of meldt het in je account. En pas de verzend-informatie aan bij bestelling want die klopt niet.
GK

Beoordelingen voor MS Mode

Resetten
AS
Annemarie S.
Barendrecht
12 jul 2024
Bestellen is heel simpel. Website zeer overzichtelijk. En in de winkels kom ik ook heel graag, vriendelijk personeel en gevarieerd aanbod
18 jul 2024
Fijne (web)winkel met volop keuzemogelijkheden. Prijs/kwaliteit is over het algemeen genomineerd ook prima. Wordt vaak snel geleverd.
MA
29 jul 2024
Ik koop al jarenlang al mijn kleding bij MS en de kwaliteit en de prijs is oké !!!!! Dus een tevreden klant
3 aug 2024
Snelle levering, levert direct een retour etiket mee. Kleding is snel 'omgeruild'. Terugbetaling is snel.
16 jul 2024

Tevreden klant.

Voor mij hoeft er niets te veranderen koop al vele jaren bij MS en tot nu toe altijd tevreden geweest.
25 jul 2024

Leuke kleding in grote en kleinere maten!

Leuke kleding, grote en kleinere maten. Makkelijk bestellen maar ook overzichtelijke winkels.
MA
27 jul 2024
Ik bestel al sinds langere tijd bij MS mode en ben een tevreden klant in alle opzichten!!!
14 jul 2024
Overzichtelijk en gemakkelijk. Er mag best wel wat meer omschrijving bij de produkten.
10 jul 2024
Leuke, betaalbare kleding. Leuk en vriendelijk personeel. Service is hartstikke goed
9 jul 2024
Alles zowel op de webshop als in de winkel word je goed geïnformeerd en geholpen
12 jul 2024
Mooie kleding van goede kwaliteit voor een goede prijs. En betrouwbare levering
29 jul 2024
ik had al wat besteld maar dat is nu weg jammer een topper van 7,50 euro
11 jul 2024
Prima ervaring. Jeans zonder elastieken band maar die wat hoger sluiten
31 jul 2024
Altijd op tijd de levering en je kunt het weer netjes terug zenden
26 jul 2024
Fijne zaak met leuke, goed passende kleding voor een maatje meer.
RM
ria m.
GROESBEEK
6 aug 2024
Voor mij hebben ze altijd wel wat grote maat vindt ik fijn
23 jul 2024
Fijne winkel. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.
25 jul 2024
overzichtelijke info op de website makkelijk bestellen
23 jul 2024
Voordelige kleding, loop vaak es in de winkel van MS
30 jul 2024
Keurig netjes geholpen en goede oplossing gegeven