MS Mode- Logo - Beoordelingen

MS Mode

2.990 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden36.719 beoordelingen in totaal

21 okt 2024
Ik had 2 weken geleden een bestelling gedaan van 2 jeans in verschillende kleuren met de 2e voor de halve prijs. Ik had niet gelijk gepast, daar ik altijd dezelfde merk artikel bestel/koop. Vandaag pas aangetrokken en bleek dat de ene wel goed was (zwart), maar de ander was te kort en te wijd (dark denim). Contact gehad met Joy via de chat en die heeft mij zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks dat ik de labels er al afgehaald had (maar nog niet gedragen), mocht ik de artikel toch retourneren. En nu gelijk een nieuwe besteld, maar dan een andere kleur (stonewash denim). Nu hopen dat deze ook goed is.
DN
Denise N.
Leidschendam

29 sep 2024
Heb woensdag besteld (5 dagen geleden) en laten binnenkomen bij Postpunt.nl locatie want volgens de bestelinformatie wordt het binnen 1-3 werkdagen verzonden. (thuis= 2-5 en winkel afhalen=5-7 dagen). Ik heb nog steeds geen mail dat het verzonden is (t&t code of zo). Ben niet gewend dat het zo lang duurt. Klantenservice is niet echt behulpzaam behalve 'het is druk'. Stuur dan een mail dat het langer duurt of meldt het in je account. En pas de verzend-informatie aan bij bestelling want die klopt niet.
GK

Beoordelingen voor MS Mode

Resetten
18 dec 2023
Heel tevreden met d leuke kleding van ms mode Alleen zo jammer dat er na een paar keer dragen al gaatjes in de shirts zitten
13 nov 2023

Ms uden

Personeel in uden altijd klant vriendelijk En willen je overal mee helpen. De kleding is mooi en modieus altijd genoeg keus.
18 dec 2023
Top mode voor grote maten. Zou graag wel wat meer katoenen stoffen fijn vinden . synthetische stof is altijd wat zweterig.
20 jun 2024
Leuke kleding, website duidelijk. Alleen sommige winkels, zoals in Deventer, mogen van mij wel een leuke upgrade krijgen.
KO
Karin O.
Nijmegen
28 feb 2024
Levering altijd supersnel. Als member veel voordeeltjes. Retour via winkel mogelijk, snel geregeld en geld teruggestort.
WE
wil E.
Hengelo
29 jan 2024

Prijs en kwaliteit goed in verhouding, te oud voor dat soort kunstjes, fotos maken?????

Prijs en kwaliteit goed in verhouding, Altijd keiurig op tijd. ik ben zeer tevreden. vriendelijke groet , W. Eenkhoorn
TV
Therese v.
Den Haag
13 jan 2024

Ik ben Fan van MS mode !

Ik ben Fan van MS mode altijd mooie en goed geprijsde mode. Ik kom er graag en heb al mooie kleren in mijn kast hangen.
PV
30 jun 2024
Spulletjes altijd snel binnen en als er iets retour gaat is dit ook snel verwerkt. Daarom bestel ik vaker bij MS mode
5 mrt 2024

Uitstekende kwaliteit en prima pasvorm

Uitstekende kwaliteit en altijd mijn maat. Jammer dat jullie niet meer in Den Helder zitten daarom bestel ik online.
20 dec 2023
Pasvorm prima. Kwaliteit van de kleding is gewoon goed! Alleen even opletten. Soms valt je normale maat wat kleiner.
13 feb 2024
Het jasje werd keurig op tijd geleverd. Fijn dat de ritsjes beschermd waren, zodat er niets beschadigd kon worden.
24 mei 2024
Een shirtje was uitverkocht e-mailadres ingevuld kreeg een berichtje als deze er weer was echt top toen besteld
27 mei 2024
Goede en snelle service Dat is top hiervoor hoef je niet naar de winkel kun je opgemak pasden bij je zelf thuis
1 jul 2024
collectie is prachtig..mooie nstturlijke stoffrn en dessins.pasvorm is op de plusvrouw gemaakt..helemaal top!
24 mei 2024

Super kleding

Koop al jaren bij MS en het is een fijne zaak, leuke kleding, goede service en je wordt altijd goed geholpen.
7 jan 2024
Alles is altijd goed vind alleen de mode iets minder leuk voor jongere vond dat eerder meer keus hierin was
22 nov 2023

Betaalbaar en lang mooi

Dat Ms grote maten heeft voor dezelfde betaalbare prijs als kleinere maten. En de kleding blijft lang mooi.
Antwoord van MS Mode
23 nov 2023
Dank u wel! Met uw feedback zijn wij super blij
25 jun 2024
Maat klopt (meestal) en je kan bij een afhaalpunt laten bezorgen. Wel zo makkelijk als je full time werkt.
21 nov 2023
De fijne winkel en als ik online iets bestel het ook zonder problemen geleverd wordt. Heel blij met jullie
JD
Jose D.
ZAANDAM
17 jun 2024
Broek was niet op voorraad maar kreeg keurig een mailtje na enkele dagen dat ik hem als nog kon bestellen