MS Mode- Logo - Beoordelingen

MS Mode

2.988 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden36.714 beoordelingen in totaal

21 okt 2024
Ik had 2 weken geleden een bestelling gedaan van 2 jeans in verschillende kleuren met de 2e voor de halve prijs. Ik had niet gelijk gepast, daar ik altijd dezelfde merk artikel bestel/koop. Vandaag pas aangetrokken en bleek dat de ene wel goed was (zwart), maar de ander was te kort en te wijd (dark denim). Contact gehad met Joy via de chat en die heeft mij zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks dat ik de labels er al afgehaald had (maar nog niet gedragen), mocht ik de artikel toch retourneren. En nu gelijk een nieuwe besteld, maar dan een andere kleur (stonewash denim). Nu hopen dat deze ook goed is.
DN
Denise N.
Leidschendam

29 sep 2024
Heb woensdag besteld (5 dagen geleden) en laten binnenkomen bij Postpunt.nl locatie want volgens de bestelinformatie wordt het binnen 1-3 werkdagen verzonden. (thuis= 2-5 en winkel afhalen=5-7 dagen). Ik heb nog steeds geen mail dat het verzonden is (t&t code of zo). Ben niet gewend dat het zo lang duurt. Klantenservice is niet echt behulpzaam behalve 'het is druk'. Stuur dan een mail dat het langer duurt of meldt het in je account. En pas de verzend-informatie aan bij bestelling want die klopt niet.
GK

Beoordelingen voor MS Mode

Resetten
5 jul 2024
Overzichtelijke site. Wel jammer dat de memberpunten aan een minimum aanschafbedrag is gekoppeld
BK
Beppie K.
Rotterdam
2 apr 2024
zo als altijd vallen de kleding van M&S lekker ruim en zitten lekker ook de stof draagt prettig.
6 dec 2023
Heb altijd graag kleren gekocht bij jullie. Alleen jammer dat er geen winkel meer is in de buurt
31 mei 2024
meestal passend voor mijn figuur. en lekker modern. mijn kasten hangen al jaren vol met ms mode
3 mrt 2024
MS is echt mijn favoriete kledingwinkel. De maat net als de kwaliteit is voor mij heel ideaal.
12 mei 2024

Top

Kleding snel en netjes bezorgd, is de maat niet goed is ruilen of retourneren geen probleem.
LV
lisette v.
naaldwijk
21 nov 2023
Snelle en makkelijke website maar ook in Filiaal Naaldwijk wordt je zeer vriendelijk geholpen
11 mei 2024

Fijne winkel mooie spullen

Leuke mooi passende kleren voor de vollere vrouw. Gelukkig ook redelijk wat katoen of viscose
15 nov 2023
makkelijk bestellen en makkelijk retour mocht het niet passen.. geen gedoe en mooie sale top!
Antwoord van MS Mode
15 nov 2023
Bedankt voor uw feedback, vriendelijke groeten
MK
Mevrouw Annemarie K.
Roermond Holland
10 feb 2024
Snel bestellen. En verzendkosten uitgespaard omdat ik het product in de winkel kan afhalen.
27 nov 2023
Ik koop altijd mijn kleding bij ms mode omdat het altijd goed zit! En mooie moderne kleding.
27 nov 2023
De hele website, duidelijke foto’s bij de artikelen . De manier van aanspreken , de taal .
8 jan 2024
Verzenden en retourneren zijn perfect geregel. Zelfs klachten worden super goed opgelost .
27 mrt 2024
Goede webshop, meerdere mooie foto's van het produkt zodat je goed kunt zien hoe het valt.
1 mrt 2024
In mijn opzicht hoeven jullie niets beter te doen,het is altijd klasse service bij jullie.
SA
19 nov 2023
Bestellen of kopen in de winkel altijd prettig geholpen. En ik vind er altijd leuke dingen
MB
Marlo B.
Zwanenburg
9 jan 2024
Eenvoudig bestellen d.m.v. eenvoudige website. Mogelijkheid tot gratis achteraf betalen.
LD
25 dec 2023
De meeste kleding koop ik altijd bij MS mode. Goede mooie kleding in kwaliteit en prijs.
13 dec 2023
Zeer snelle levering van mijn artikel en keurig verpakt Erg blij mee zal vaker bestellen
13 jun 2024
Fijn moderne kleding is. Maar ik zou nog blijer worden als nieuwe badkleding kwam. En BH