pulse4all.nl- Logo - Beoordelingen

pulse4all.nl

98 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden98 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor pulse4all.nl

Goed verpakt en alles zit erbij
15 okt 2024
15 okt 2024
30 sep 2024
30 sep 2024
11 aug 2024
De service tot nu toe
16 jul 2024
De naturistenvereniging Heliantus is heel blij met de huurmogelijkheid van de AED. We hebben het op ons terrein geplaatst zodat we er in geval van nood snel bij kunnen zijn.
18 jul 2024

Fijn bedrijf, goede communicatie

Goede communicatie, flexibel met plaatsing, goede uitleg en demo.
26 nov 2023

Alleen het beste is goed genoeg.

Een paar jaar geleden hebben wij 2 AED’s van Philips aangeschaft. Philips, omdat Philips de beste AED fabriceert, en wij kiezen met alles wat we doen altijd voor de beste kwaliteit. Dat geldt voor de schepen die we bouwen, voor het onderhoud dat we uitvoeren, en voor de service die we onze klanten geven. We gaan daar heel ver in. Daarom spreekt het concept van defibswap ons zo aan: de beste AED, in een heel goed doordacht service-concept. Alles is tot in de puntjes geregeld en wij hebben er geen omkijken naar. Terwijl we het geruststellende gevoel hebben dat onze AED’s altijd zullen werken in geval van nood. En we hebben nog een mooi bedrag voor onze oude AED’s gekregen want die zijn door defibswap keurig ingeruild.
26 nov 2023

Altijd zeker van een goed werkend apparaat

12 jaar geleden heb ik bij mijn eigen vader ervaren hoe belangrijk snel handelen is wanneer er sprake is van een hartstilstand. In mijn familie komt hartfalen voor en ik word dit jaar 60. De hoogte van de investering in een AED weerhield me. Na het ontdekken van defibswap en de voordelen ervan heb ik nu een goed werkend apparaat tegen lage kosten. Het proces van oriëntatie en levering was professioneel en efficiënt. De defibswap-organisatie komt betrouwbaar en klantgericht over.
26 nov 2023

Altijd al een AED op kantoor willen hebben

Onlangs hebben wij wederom onze kantoorfaciliteiten substantieel uitgebreid en verbeterd. Een AED was echter nog niet geregeld. Teveel gedoe, welke AED is het beste, hoe onderhoud en service te regelen, enfin, elke keer kwam het er niet van. Maar nu is het zo eenvoudig en gemakkelijk geregeld met defibswap, alles is verzorgd en het omruilen kost ons slechts één minuut in de twee jaar. Een gerust en veilig gevoel om alles aan de professionals van defibswap over te laten.
26 nov 2023

Geen omkijken meer naar onze Philips AED’s.

In eerste instantie hebben wij Philips AED’s voor onze schepen aangeschaft. Totdat we opmerkzaam gemaakt werden op de mogelijkheid een volledig verzorgd abonnement te nemen. Daarmee zijn wij volledig ontzorgd en hebben we geen omkijken meer naar onze Philips AED’s. We weten nu zeker dat onze Philips AED’s altijd klaar zijn als er zich een noodsituatie aandient. Onze bestaande AED’s hebben we tegen goede condities kunnen inruilen defibswap.
14 feb 2024
Excellent service. When I ordered I wrongly assumed that I would be able to change the language to English. I contacted the help centre and they arranged for an English unit to be sent to me and exchanged with the original unit. All very effortless and done within 48 hours. Very easy to deal with and impressive service. Many other companies could learn from this company.
12 mrt 2024

Ideaal met zorgeloos onderhoud !!

Ideaal met zorgeloos onderhoud en spreiding kosten. Snelle levering en service bij aflevering perfect. We hadden 6 oudere AED's op onze lokaties maar toen er echt één ingezet moets worden happerde dat apparaat deels. Dat wil ik nooit meer!
15 mrt 2024

Heldere uitleg en alles inclusief en geregeld

Ik ben heel goed geholpen bij de aanschaf van het abonnement. Heldere uitleg en met name over onderhoud, inclusieve allrisk verzekering en kosteloze vervanging.
26 nov 2023

Volledig ontzorgd door defibswap.

Onze vorige AED hebben we al een aantal keren gebruikt om een leven te redden, daarom is het heel belangrijk om er zeker van te kunnen zijn dat de AED altijd in perfecte conditie is. Het 2-jaarlijkse systeem van omruil ter plekke zorgt ervoor dat wij wat betreft onze AED nergens over hoeven na te denken – wij zijn volledig ontzorgd! Alles wordt door de professionals van defibswap geregeld. Wanneer de AED gebruikt is, wordt de AED direct omgewisseld. Zo is onze AED altijd klaar om een leven te redden.