Zonder problemen een AED besteld en geleverd. Er zaten geen stickers bij, maar na mijn opmerking hierover, werden ze alsnog bezorgd. Goede service!
Enige minpuntje, maar dat zit in de AED zelf, is dat ‘de stem’ zegt dat je een grijs kastje moet pakken, maar dat is niet duidelijk waarneembaar.
14 mrt 2024
Prima deal om te "leasen" ipv koop ! Omruil, all-risk verzekering, service - alles geregeld en dus zorgenvrij ! Vragen snel beantwoord en ook snel geleverd. Dikke aanrader !
28 feb 2024
Prima product, snelle levering. Hopelijk hoeven we er niet achter te komen ofhet daadwerkelijk werkt...
15 jan 2024
Duidelijk en vriendelijk contact. Snelle levering met duidelijke instructies.
13 mei 2024
Een VvE als tevreden klant
De bestelling en levering verliepen zonder problemen. Ook de instructie die we kregen bij het gebruik van de AED verliep goed. Er waren een paar puntjes die voor verbetering vatbaar waren en die hebben we kunnen delen met de instructeur, die daar positief op reageerde. Al met al hebben we er een goed gevoel bij, maar toch hopen we het apparaat nooit nodig te hebben.
11 apr 2024
We zijn zeer tevreden, we wensen jullie veel succes.
We zijn zeer tevreden, door de vriendelijkheid, en de nodige tijd die er voor genomen is om alles uit te leggen, ze zijn profetioneel in hun vak, we hebben aan familie en vrienden aanbevolen om het product van Pulse4all aan te schaffen.
Pulse4aal, ga vooral zo door want op deze manier gaat het leven van veel mensen gered worden.
13 mei 2024
We zijn vreselijk goed geholpen, mensen met kennis en waar ze voor staan ik heb er eerst 1 gehuurd om te kijken hoe de service was. Nou perfect gauw de tweede genomen alleen maar complimenten kan niet anders
10 apr 2024
Super service
Pulse4all levert en super aed voor weinig geld, Waarom zou je nog twijfelen.Voor 29,95 heb je al een aed in huis of auto met een super snelle levering en top service.
7 jun 2024
Super mooi apparaat. Makkelijk te gebruiken en goede service. Snel geleverd met alle onderdelen en instructieboek erbij.
10 apr 2024
Keurig geleverd en heel tevreden
Snel geleverd, helder contract en alles keurig verzonden en voorzien van duidelijke instructie. Extra gemoedsrust hier!
14 jan 2024
12 mrt 2024
Fijne service, zeer profetionele, we zijn zeer tevreden, onze hartelijke compliment.
9 dec 2023
Prima ervaring, ik breid het aed netwerk uit volgende jaar en dat doe ik via hun.
12 mrt 2024
informatie was goed en duidelijk. Wat is afgesproken wordt ook uitgevoerd.
22 jan 2024
snelle levering en ook fijn te woord gestaan door medewerker