uwbloemenman.nl- Logo - Beoordelingen

uwbloemenman.nl

685 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.317 beoordelingen in totaal

21 nov 2023
Prachtig boeket precies zoals afgebeeld, ik heb geen foto omdat dit boeket naar een ander is gegaan

26 mrt 2024
In principe was het boeket mooi en het bestellen makkelijk. Daar in tegen was de bezorging slecht. Zou mooi op tijd komen maar de bezorger trof niemand thuis (huis zat vol visite) en de buren waren ook niet thuis wat ook niet klopte. De volgende dag zou hij terug komen. Niet geweest pas de dag daarna kwamen de bloemen aan verlept en het papier om de stelen verdroogt. Heel jammer
MO
M O.
Klazienaveen

Beoordelingen voor uwbloemenman.nl

JC
J.F. C.
Groningen
23 jan 2024

Bloemen voor mijn hoogbejaarde familie

Ik bestel altijd bloemen voor mijn hoogbejaarde familie leden. Dan zet ik als het enigszins kan een tijdstip bij. Want hoogbejaarden mensen doen na 20.00 uur de deur niet meer open. Het is jammer dat de bezorging s avonds plaats vindt.
9 mrt 2024
Echt verse bloemen, keurig transport zodat de bloemen niet breken. Vaas was kleiner dan verwacht en bos past er niet netjes is. Tijden zouden voor mij vroeger mogen. 22 uur vind ik niet echt meer een bezorgtijd (mijn mening)
15 dec 2023
Positief vanwege 2e keer gratis afleveren na verkeerde huisnr opgave. Iets minder vond ik dat een datum aanklikte wanneer ik de bloemen afgeleverd wilde hebben en dat 3 dagen later werd bezorgd. Maar ontvanger zeer tevreden.
20 dec 2023
De kwaliteit van de bloemen is heel goed. De bezorgtijd is wat minder, tegenwoordig doen mensen niet meer zo graag de deur open savonds tegen 22 uur. max 20.30 /21.00 uur. Ik snap ook dat dit moeilijk is te realiseren.
24 jan 2024
Mooie bos bloemen, en ze laten weten als ze met de bloemen verzinnen tot aan wanneer ze gaan bezorgen en hebben bezorgt. De Bloemenman is een betrouwbare bloemenzaak die het netjes regelt en heeft geregeld. Top!!
20 feb 2024
Bloemen keurig op tijd bezorgd,volgens de ontvangsten keurig verpakt,prachtig boeket,heel vers,en een hele vriendelijke bezorgster…………maar mijn bestelde en geschreven kaartje zat er niet bij,dat was weer jammer
8 dec 2023
Als er wat mis is of niet is bezorgd word je vriendelijk geholpen. En als nog word het bezorgd dan een vers boeket bloemen. En ze staan prachtig met mooie grote bloem ben er blij mer Gr Jacqueline van Ruiten
SW
Sab W.
Zeist
4 dec 2023

Prachtige bloemen, 2,5 week gestaan!

Ik heb hier Bloemen besteld voor een vriendin, en ze waren snel bezorgd, en je werd op de hoogte gehouden van wanneer de bezorger aan de deur kwam. De bloemen zagen er prachtig uit en hebben 2,5 week gestaan!
18 dec 2023
Mooie bos bloemen, die qua grootte zeker niet tegen viel. Staan meer dan een week, ondanks dat ze een nacht buiten stonden omdat de bezorger na één keer kloppen verdween en de bloemen op de stoep achter liet.
8 mrt 2024
Alles keurig geregeld, alleen jammer dat ik niet kon terugvinden dat de bloemen pas na 17.00 uur bezorgd werden. Ik had ze liever dan een dag eerder besteld,zodat de jarige er de hele dag van kan genieten.
MS
29 feb 2024
Na een niet geleverd pakje/bos bloemen netjes in orden gemaakt ! Prachtige bossen alsnog geleverd. In het weekend niet telefonisch bereikbaar en aangezien je met bloemen te maken hebt is dat niet wenselijk.
21 dec 2023
Ik zelf had 2 witte rozen erin zitten met 2dagen weggedaan helemaal bruin en de witte gerbera ook geen goede keuze,erwat sterker soort is aan te raden!!kerstbal vind ik veiliger ,heb nu zelf wat bij gezet!
21 dec 2023
Ondanks dat het artikel op de website was uitverkocht mij toch het artikel hebben geleverd, heel fijn. Ook bezorgdienst prima, vriendelijk en op de afgesproken tijd en, niet onbelangrijk, prachtig boeket!!
8 mrt 2024

Was één prachtig boeket tulpen.

Was één prachtig boeket tulpen en best groot voor één zeer lage prijs.en netjes in één stevige doos met voeding en nat gehouden door vochtige doek ,zeer nette chauffeur beleefd en op tijd bezorgd.
14 nov 2023

Een aanbeveling zeker waard!

In vergelijking met andere online bloemisten is Uwbloemenman altijd consistent wat betreft kwaliteit, verzorging en verpakking en samenstelling van de boeketten. Prijs-kwaliteits verhouding prima.
MN
Margriet N.
Valkenswaard
13 nov 2023

Een tweetal prachtige boeketten

De tere bloemen waren per stuk keurig verpakt in een soort schuim. Bloemen stonden in een zakje met water. Ze waren super vers en zien er nu na een kleine week nog steeds prachtig uit.
16 jan 2024
Top service, mooie bloemen, en keurig bezorgd. Zeer netjes verpakt en snel geleverd. Prachtig kerstboeket ontvangen, zelf lampjes in gedaan. Alles mooi in knop. Ik bestel hier altijd.
22 dec 2023
Boeket was uitstekend samengesteld. De bezorging minder: was voor de huisdeur gelegd en niet bijvoorbeeld afgegeven bij de buren. Uiteindelijk wel op tijd gevonden door de jarige.
29 dec 2023
Alles prima. Een ding snap ik niet: als het boeket bijna afgeleverd wordt krijg ik,als afzender een telefoontje , wat heb ik daar nu aan? Ik woon niet op het afleveradres.
17 feb 2024
Mooi vers boeket. Mooi lila/blauw. Wel wat gekneusde kleine takken, waarschijnlijk door het vervoer, was schuin tegen onze deur gezet. Staat al 5 dagen écht mooi! Blij mee!