uwbloemenman.nl- Logo - Beoordelingen

uwbloemenman.nl

685 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.317 beoordelingen in totaal

21 nov 2023
Prachtig boeket precies zoals afgebeeld, ik heb geen foto omdat dit boeket naar een ander is gegaan

26 mrt 2024
In principe was het boeket mooi en het bestellen makkelijk. Daar in tegen was de bezorging slecht. Zou mooi op tijd komen maar de bezorger trof niemand thuis (huis zat vol visite) en de buren waren ook niet thuis wat ook niet klopte. De volgende dag zou hij terug komen. Niet geweest pas de dag daarna kwamen de bloemen aan verlept en het papier om de stelen verdroogt. Heel jammer
MO
M O.
Klazienaveen

Beoordelingen voor uwbloemenman.nl

4 nov 2023
Prachtige verse bloemen. Mijn moeder was er erg blij mee! Helaas werden de bloemen 1 dag later bezorgd dan werd aangegeven op de site. Dit was in mijn geval geen probleem.
12 dec 2023
Alleen maar lof prachtige boeketten stuk voor stuk verse bloemen de boeketten staan we 2 weken echt een aanrader super vervoerder trunk je kan als volgen echt super
12 dec 2023
De bloemen waren prachtig, precies zo als ik mij heb voorgesteld en de bezorging correct. Een goed en betrouwbaar bedrijf. Kan het iedereen aanraden. Top!!
CG
16 nov 2023
Heb hier eerder besteld. En beviel goed. Nu een mooie bos als bedankje. En weer een hele mooie bos. Word netjes afgeleverd. Goed verpakt. Een zeer aardige man.
29 jan 2024

Perfect!

Heb zelf eerst n boeket geleverd gekregen van uwbloemenman.nl en was verrast door de kwaliteit! Dus maak voortaan gebruik van de diensten van uwbloemenman.nl!
10 dec 2023

Top boeket

Het boeket is keurig netjes en op de afgesproken datum geleverd. Top gedaan en zeker een aanrader voor wie er een mooi bosje bloemen wil laten bezorgen.
10 mrt 2024
Prachtige bloemen. Geen kleiner boeket dan op de foto en je kunt helemaal volgen wanneer het pakket geleverd wordt. Wat in de avond wat helemaal top is.
4 mrt 2024
Super Verse bloemen elke keer. Enige opmerking was dat ik de voorlaatste keer roze tulpen had besteld maar er witte werden geleverd . Foutje denk ik dan
11 nov 2023
Mooi bloemetje, op tijd bezorgd. Het was mijn alleen niet duidelijk dat de afzender niet werd genoemd en dat je dat dus echt op het kaartje moet zetten.
IB
Ida B.
Eindhoven
5 dec 2023
Altijd van perfecte kwaliteit. Bloemen staan lang en de boeketten zijn altijd bijzonder samengesteld. Dit is in voorkomend geval ECHT MIJN BLOEMENMAN.
27 mrt 2024
Voor sommige mensen is het niet comfortabel in deze tijd...dat de bloemen nog laat in de avond worden bezorgt. Verder netjes en beleefde bezorgers
6 feb 2024
Ik ben niet de ontvanger maar de besteller. De bloemen zagen er goed uit op de foto die mijn vriendin stuurde. Ik vind de bezorgkosten wel wat hoog.
MV
MHR V.
Huizen
24 jan 2024
Prachtige bloemen,maar later geleverd dan gehoopt. Ook laat gebracht. Ik vind het niet fijn als bloemen in het donker geleverd worden aan een vrouw.
1 nov 2023

Verrassingsboeket viel ik de smaak

Als verrassing een boeket laten bezorgen bij familie. Waren zeer enthousiast over de bloemen en zelfs de verpakking kreeg een positieve vermelding
22 feb 2024
De bloemen zijn mooi. Je krijgt echt waar voor je geld en niet zo n miezerig bosje of "troep bloemen" Maar gewoon een fatsoenlijke leuke bos.
7 dec 2023

Top boemist

De versheid van de bloemen de snelheid van bezorgen en de goede verpakking. Een min puntje is dat de hals v/d vaas te smal is voor mijn boeket
13 mrt 2024

Een prachtige bos voor een week plezier!

De tulpen waren nog helemaal rauw en das nu net wat je wilt! Want zo staat de bos bloemen zeker een week voor wie je de bloemen besteld hebt.
16 nov 2023
Mooi boeket en op de juiste dag geleverd. Was wel vroeg in de avond. M’n moeder maakt dan meestal niet meer open! Dus misschien eerder leveren
23 mrt 2024
Ik had een fout gemaakt met bloemen bestellen. Ik had een mail gestuurd en de situatie uitgelegd en ik kreeg mijn geld terug. heel veel dank
20 feb 2024
Van sommigen van mijn verzonden boeketten krijg ik foto’s van de ontvangers en die zijn meestal nog mooier dan ik ze besteld / verwacht had