uwbloemenman.nl- Logo - Beoordelingen

uwbloemenman.nl

685 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.317 beoordelingen in totaal

21 nov 2023
Prachtig boeket precies zoals afgebeeld, ik heb geen foto omdat dit boeket naar een ander is gegaan

26 mrt 2024
In principe was het boeket mooi en het bestellen makkelijk. Daar in tegen was de bezorging slecht. Zou mooi op tijd komen maar de bezorger trof niemand thuis (huis zat vol visite) en de buren waren ook niet thuis wat ook niet klopte. De volgende dag zou hij terug komen. Niet geweest pas de dag daarna kwamen de bloemen aan verlept en het papier om de stelen verdroogt. Heel jammer
MO
M O.
Klazienaveen

Beoordelingen voor uwbloemenman.nl

GM
GIJS. M.
Elst gld
7 dec 2023
goede amarillys deal maar jammer van de verpakking stond niet op wat de bovenzijde was dus bloemen op de kop afgeleverd
6 dec 2023
Bloemen zijn goed. Alleen werd het boeket op een totaal verkeerd adres bezorgt. Terwijl ik het adres goed had ingevuld
8 nov 2023

Netjes bezorgd

Vanwege de storm Ciaran waren de bloemen toch bezorgd. Ze zagen er prachtig uit en ik had een blije iemand aan de lijn.
25 feb 2024
Grote en kleur van boeket zoals beloofd, en kleurrijk als op plaatje. ( 1 bloem was gebleken jammer maar kan gebeuren)
27 nov 2023
Super mooie boeketten, levering zoals afgesproken en kwetsbare bloemen zijn apart verpakt in de bos. Echt een aanrader
4 feb 2024
Alles ging makkelijk en snel en de bezorging verliep ook vlot. En heel belangrijk, de bestelde bloemen waren prachtig
18 dec 2023
Mooie bos bloemen laten sturen naar mijn nichtje, ze bezorgen ook in de avonduren, erg handig als je overdag werkt.
SS
Stanley S.
Hoogvliet
6 nov 2023
Prachtige bos bloemen ze waren weer heel erg blij ermee..heel hartelijk dank en tot een volgende keer..Groet Stanley
22 nov 2023
Uit eindelijk is alles goed gekomen, na veel heen en weer gemaild. Het was een prachtige bos, die zeer gewaar werd.
21 mrt 2024
Mooie bloemen..goede service. Zeker als de levering niet loopt zoals afgesproken. Wordt meteen actief ondernomen.
20 feb 2024
Het bezorgde boeket zag er vers uit. Mooie rozen in de kleur die ik gekozen had. Goed verzorgd met nog blad erbij.
10 dec 2023
Hele mooie grote verse bos bloemen. Wel wat laat bezorgd 22.00 uur. Wat eerder op de avond bezorgen zou fijn zijn.
3 dec 2023

Mooie grote bos (1 maatje groter gekozen). Helemaal tevreden. Dag later bezorgd ivm drukke tijden maar dat is oke
7 dec 2023
Ik had 2 bossen besteld maar 1 gekregen...binnen 1 dag weer opgelost en een nieuwe bos gekregen...super service
12 dec 2023
Goed verpakt en snel geleverd alleen jammer dat de zakjes voeding er niet bij zaten. Verders prachtige bloemen
GS
Gerda S.
Beverwijk
9 dec 2023
Er was een amarilla geknapt en een dag te laat be zorgd. Dit is fantastisch opgelost dank. Jullie wel hiervoor
2 feb 2024
Het was voor mijn dochter,het is op de dag bezorgd wat ik graag wou,volgens haar was het een erg mooi boeket
12 nov 2023
Was wel heel veel verpakking voor de bollen gebruikt maar ze waren veilig ingepakt daardoor. Volledig intact.
29 feb 2024
Ik vind het jammer dat de bezorging s’avonds was ivm de leeftijd van de ontvanger Ver was ik zeer tevreden
7 mrt 2024
Ik werd goed op de hoogte gehouden over bezorgingstijd en wanneer bezorgd. Bloemen zagen er prachtig uit.