Lightexpert.nl- Logo - Beoordelingen

Lightexpert.nl

3.330 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.445 beoordelingen in totaal

16 aug 2024
Al eerder op zoek geweest naar lampjes op zonne energie waar je ook echt wat licht van hebt en heb deze nu dus ook echt gevonden. De lampjes leken op internet groter dan ze daadwerkelijk zijn ,maar dat had ik kunnen weten want er staat een afbeelding bij met de maten. Zijn gezellige lantaarntjes,wat op meerdere sterktes schijnen,dit is n.l in te stellen,kortom zeer tevreden Hoe lang ze het goed blijven doen dat moet ik nog maar afwachten want heb ze pas net hangen.

9 feb 2024
Lightexpert vraagt wat ze ter verbetering kunnen doen: een andere bezorger kiezen: de eerste ervaring enkele weken geleden was al niet goed, maar nu bij een 2e bestelling krijg ik al 4 dagen achter elkaar de melding dat het pakket vanavond bezorgd wordt. De tracking link werkt ook niet. Mijn ervaring met Lightexpert gaat vooral over de bezorging: de webshop is prima maar dat kan eigenlijk iedereen, belangrijker is dat het ook op tijd aan komt en niet dat je elke avond (nu 4 achter elkaar) te horen krijgt dat het uiteindelijk toch niet gelukt is te bezorgen.

Beoordelingen voor Lightexpert.nl

WS

Een top bedrijf!

Een prettige website waar makkelijk besteld en betaald kan worden. De opgegeven levertijd klopt ook precies. Een top bedrijf
RN
rita n.
hoogezand
13 okt 2024

De service licht hem en de manier van verzenden .…

De service licht hem en de manier van verzenden. En één woord perfect alles de armaturen en lampen lagen stevig en de doos.

Goede service

Snel geleverd Was wel 1 onderdeel technisch defect. Zonder gezeur hebben ze die direct vervangen. Alleen maar lof hiervoor
6 okt 2024
Fraaie lamp met warm licht en goed werkende ingebouwde schemer schakelaar. Je snapt niet hoe het kan. Maar gezellig licht.
JJ
Jos J.
Geleen, Niederlande
14 okt 2024
4 tuinspots zwart 5 watt besteld, voldoen ruim aan de verwachting. Zeer geschikt om voorwerpen aan te stralen in de tuin!
5 okt 2024

Licht "gevoelig"

Fantastische kwaliteit lichtlijn met veel verschillende mogelijkheden. ook het inkorten is gewoon de handleiding volgen.
AS
Anne S.
Rotterdam
Snelle verzending en een goede prijs. Veel mogelijkheden om te filteren op de website dus je vindt snel wat je zoekt.
14 okt 2024
Heb een bewegingssensor gekocht en die doet wat ik er van verwachte. Snelle levering volgens afspraak. Prima gegaan.
17 okt 2024
Na 17.00 besteld maar wel de volgende dag al ontvangen. Ook was het artikel precies zoals omschreven. Blij mee!
8 okt 2024
Één van de producten was defect aangekomen en zonder enige tegenwerking is een nieuw product opgestuurd!
TM
Theo M.
Moordrecht
10 okt 2024

Een erg goede prijs voor een uistekende…

Een erg goede prijs voor een uistekende kwaliteit. Had ledspots besteld. Snelle en correcte levering.
fantastische service !! Defect product de dag nadien reeds een nieuwe lamp geleverd !!! super
12 okt 2024
Alles uitstekend maar het was mij niet duidelijk dat er geen stekker aan de elektrakabel zit.
10 okt 2024
Zeer netjes geleverd en ook goede informatie over de levering via de mail alles super netjes
Snelle en goede levering. Na melding van defect product gelijk een nieuwe gekregen. Toppie
15 okt 2024
Niets op aan te merken, vlugge levering en is precies wat ik zocht. ZEER tevreden! Bedankt
Snel duidelijk en makkelijk. Alle review over moeilijk te installeren zijn voor mij onwaar
7 okt 2024
Toegankelijke site, betaalbare producten, makkelijk bestelproces en snelle levering. Top!
Prima assortiment et goede kwaliteit tot nu toe. En natuurlijk aantrekkelijk geprijsd.
9 okt 2024

Bestelling snel waarbij je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling