13 jan 2024
Alhoewel ik normaal geen reviews schrijf maak ik voor deze zaak toch een uitzondering.
De winkel is gelegen op een groot industrieterrein in Alkmaar, wat zeer eenvoudig te bereiken is.
Het is bijzonder prettig dat er voldoende gereserveerde parkeerplaatsen zijn direct voor de winkel.
Na binnenkomst via de elektrische deur (erg handig als je met volle handen staat) kom je in een ruime ontvangstruimte waar je uiterst vriendelijk ontvangen wordt door de 2 personeelsleden en de zeer lieve hond die ik voor het gemak maar even Bobby noem.
Het viel me gelijk op dat de winkel er zeer geordend uitziet en met oog voor details ingericht is. Het gaf mij gelijk een gevoel van vertrouwen.
De online door mij bestelde computer stond geheel volgens afspraak reeds klaar.
Het is bijzonder prettig dat je de computer volledig naar je wensen kan laten aanpassen. In mijn geval werd de computer uitgebreid met wat extra geheugen, een wat grotere SSD en een videokaart met een wat hogere resolutie.
De prijzen van de extra wensen zijn zeer schappelijk en alles werd zonder extra kosten geïnstalleerd.
De computer werd vervolgens aangesloten en uitgebreid gedemonstreerd.
Daarbij werd zelfs de zijklep losgemaakt om het “binnenwerk” te kunnen bekijken. Ik moet eerlijk zeggen dat zowel de buitenkant als het “binnenwerk” er als nieuw uitzagen en ik het gevoel had dat ik een nieuwe computer had gekocht.
Na het afrekenen, wat met meerdere opties mogelijk is, werden we vriendelijk door zowel het personeel als Bobby “uitgezwaaid”.
Bij thuiskomst had ik toch een vraag over het systeem en werd ook telefonisch zeer snel en professioneel geholpen. Perfecte after-sales!!
Kortom : echt een absolute 5 sterren TOP winkel met professionele en uiterst vriendelijke medewerkers en een absolute aanrader voor refurbished computers en eventueel toebehoren.
Beschrijving is niet geweldig. Stond in de beschrijving dat er geen Wi-Fi adapter in de mini pc zat, bij levering bleek dat wel zo te zijn maar had ik dus al een extra Wi-Fi adapter gekocht.
TOP refurbished computerwinkel! Absoluut 5 STERREN
De online door mij bestelde computer stond geheel volgens afspraak reeds klaar.
De computer werd vervolgens aangesloten en uitgebreid gedemonstreerd.
8 mrt 2024
Betrouwbaar advies
Contact opgenomen met verkoop voor extra informatie over laptop. Het ging over een high-spec refurbished Zbook en tijdens het gesprek werd mij deze afgeraden, vanwege de zware grafisch kaart en het 4k scherm kon de betreffende laptop niet gebruikt worden met een standaard USB-C dockingstation. Aangezien ik bij verschillende klanten een werkplek heb met een standaard dockingstation, zou dit voor mij de nodige praktische problemen geven. Ik heb vervolgens voor een goedkopere versie gekozen met 64GB intern geheugen en deze werd de volgende dag geleverd. Laptop ziet er goed uit en werkt prima!
8 nov 2023
Altijd goed!
Ik heb al twee keer een HP laptop besteld. Allebei top! Vlotte levering, goed verpakt. Refurbished laptops in zeer goede staat. Factuur na een jaar opgevraagd voor de eerste laptop i.v.m. verzekering en deze kreeg ik heel vlot toegestuurd. Top service!
10 nov 2023
Snelle en zeer goede service!
We hebben een perfecte laptop mogen ontvangen die wel nieuw lijkt, geen enkel krasje op te zien. Volledig gebruiksklaar, netjes geïnstalleerd en heel netjes en snel verzonden. Top!
16 feb 2024
Wij kopen regelmatig bij 072 PC omdat refurbs een snellere service hebben dan nieuw.
Wij kopen regelmatig bij 072 PC omdat ze snel en vakkundig zijn. En gaat er toch een laptop kapot dan is het meestal met een dag (of 2) geregeld. Jammer genoeg hebben ze niet altijd de zware werkpaarden onder de laptops op voorraad. Maar zijn ze er wel, dan liever een refurb met 2 jaar garantie dan een nieuwe. De service is namelijk sneller!
5 jun 2024
Prima laptop, goede prijs
Ik ben erg tevreden over de HP Z laptop. De kwaliteit is erg goed, voor een refurbished laptop ziet ie er erg goed uit. Werkt ook top! Wat beter kan is duidelijkheid over de levering. 072 verstuurt de laptop dezelfde dag (voor 16.00 uur besteld) maar de aflevering door PostNL duurder in mijn geval vier werkdagen. En dat is erg traag.
26 mei 2024
Eerst ervaring met refurbished, helemaal top
Op zoek naar een nieuwe laptop voor een voordelige prijs, ingelezen op refurbished producten en daarnaast trustpilot bezocht over het bestaand vertrouwen in dit bedrijf. Bij deze die van mij: laptop doet het uitstekend, heeft geen zichtbare gebreken, en nu na een week gebruik ook nog geen andere gebreken. 5/5! aanrader.
27 jan 2024
Innitiele HP laptop niet goed, maar prima geholpen met een vervangende aparaat!!
HP-laptop besteld en deze bleek na aankomst niet geheel naar behoren te werken. In overleg hetgeen retour gestuurd en een vervangend model gekregen wat prima naar wens werkt. Goed geholpen, transparante afstemming en uiteindelijk een beregoed refurbished laptop in huis. Top!
30 mrt 2024
Het bestelproces was gemakkelijk, overzichtelijke site. Het product is goed aangekomen, is naar wens en werkt inmiddels prima. Verder ben ik na de bestelling twee dagen later geïnformeerd over het tijdstip van aankomst van het bestelde product. Een tevreden klant.