072-pc.nl- Logo - Beoordelingen

072-pc.nl

271 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden630 beoordelingen in totaal

13 jan 2024
Alhoewel ik normaal geen reviews schrijf maak ik voor deze zaak toch een uitzondering. De winkel is gelegen op een groot industrieterrein in Alkmaar, wat zeer eenvoudig te bereiken is. Het is bijzonder prettig dat er voldoende gereserveerde parkeerplaatsen zijn direct voor de winkel. Na binnenkomst via de elektrische deur (erg handig als je met volle handen staat) kom je in een ruime ontvangstruimte waar je uiterst vriendelijk ontvangen wordt door de 2 personeelsleden en de zeer lieve hond die ik voor het gemak maar even Bobby noem. Het viel me gelijk op dat de winkel er zeer geordend uitziet en met oog voor details ingericht is. Het gaf mij gelijk een gevoel van vertrouwen. De online door mij bestelde computer stond geheel volgens afspraak reeds klaar. Het is bijzonder prettig dat je de computer volledig naar je wensen kan laten aanpassen. In mijn geval werd de computer uitgebreid met wat extra geheugen, een wat grotere SSD en een videokaart met een wat hogere resolutie. De prijzen van de extra wensen zijn zeer schappelijk en alles werd zonder extra kosten geïnstalleerd. De computer werd vervolgens aangesloten en uitgebreid gedemonstreerd. Daarbij werd zelfs de zijklep losgemaakt om het “binnenwerk” te kunnen bekijken. Ik moet eerlijk zeggen dat zowel de buitenkant als het “binnenwerk” er als nieuw uitzagen en ik het gevoel had dat ik een nieuwe computer had gekocht. Na het afrekenen, wat met meerdere opties mogelijk is, werden we vriendelijk door zowel het personeel als Bobby “uitgezwaaid”. Bij thuiskomst had ik toch een vraag over het systeem en werd ook telefonisch zeer snel en professioneel geholpen. Perfecte after-sales!! Kortom : echt een absolute 5 sterren TOP winkel met professionele en uiterst vriendelijke medewerkers en een absolute aanrader voor refurbished computers en eventueel toebehoren.

15 jun 2024
Beschrijving is niet geweldig. Stond in de beschrijving dat er geen Wi-Fi adapter in de mini pc zat, bij levering bleek dat wel zo te zijn maar had ik dus al een extra Wi-Fi adapter gekocht.

Beoordelingen voor 072-pc.nl

27 mei 2024
Ik heb een refurbished Optiplex Micro gekocht. Het was goed en degelijk verpakt, werkt naar behoren, is volledig stofvrij en bijna zo goed als nieuw, zonder krassen. De computer werd geleverd met een schone installatie van Windows 11 Pro.
2 jun 2024
Via WhatsApp foto's gevraagd van een laptop waar ik interesse in had. Werd snel op gereageerd met uitgebreide foto's. Laptop besteld en was de volgende dag in huis. Laptop ziet er zo goed als nieuw uit. Helemaal top!
25 dec 2023
Erg blij met m’n aankoop goedkoop en prima in orde, goedkoper dan andere. alleen iets meer communiceren met de klant over de status van de bestelling zou ik persoonlijk prettiger vinden.
6 dec 2023
De staat van de Laptop (HP EliteBook) is boven verwachting. Van lichte gebruikssporen zoals omschreven kon ik niks vinden. Prijs was goed en de volgende dag veilig verpakt geleverd.
21 dec 2023

Uitstekende shop!!

Het bestelproces ging uitstekend, goede zoekmachine, helder bestelproces, goede en nette levering. De laptop lijkt gewoon nieuw te zijn en werkt uitstekend. Kortom 100% tevreden!!
BW
Bart W.
Velden
18 dec 2023

Uitstekend op alle vlakken belangrijk voor online handelen

Snelle levering, duidelijke website en uitstekende producten. Ook direct en snel handelen bij een foutje in het verzendadres. Telefonisch en via webformulier. Ga zo door!
28 feb 2024

Prima

Hele snelle service en een mooi product. Enig minpuntje is dat de batterij van de laptop niet heel lang mee gaat (binnen het uur leeg) anders dan dat zeer tevreden.
12 feb 2024
Webshop is overzichtelijk en doet wat het moet doen. Handig is ook de achteraf betalen optie via Klarna. Het komt nl. nogal eens voor dat pakketjes niet aan komen
21 dec 2023
Ik heb een HP Elitebook bij 072 PC besteld. De laptop voldoet helemaal aan alle verwachtingen. Functioneel en ook optisch. Ik ben erg tevreden met deze laptop.
29 jun 2024
Super snelle levering. Na 15:00 uur besteld en binnen kwartier verzonden. Kwam keurig verpakt binnen en keurig alles erop wat we besteld hadden. Top service!
3 feb 2024
Goed bereikbaar, goed telefonisch advies en snel geleverd. Bestelprocedure is prettig en communicatie uitstekend. Alles keurig direct bevestigd per mail.
10 feb 2024

Service en kwaliteit

Gebeld met een vraag; direct passend antwoord. Het product besteld en dit was vervolgens dezelfde dag opgestuurd. De dag erna had ik het gelijk in huis.
1 jul 2024
zag er zo goed als nieuw uit, de verpakking was perfect en deze mini pc is beter dan de vorige mini pc en windows 11 was al voor geinstalleerd.
15 jan 2024
Mooie nette, en voor zover ik kan beoordelen , goed werkende laptop aangeschaft. Vriendelijk en snel geholpen toen ik iets niet begreep.
10 dec 2023
072 PC maakt zijn belofte waar. Een refurbished laptop van uitstekende kwaliteit. Ziet eruit als nieuw. Bestelling kwam mooi op tijd.
12 feb 2024

Voor herhaling vatbaar

Snelle reactie, redelijke prijzen en goed bereikbaar - ook per telefoon. Ik had verkeerde kabels besteld, die zijn vlot omgeruild.
3 jul 2024
Laptop (gerefurbished) ziet er prima uit. Snelle antwoorden op mijn vragen en snelle levering. Laptop was ook erg goed verpakt.
25 apr 2024
De site is overzichtelijk en makkelijk, ik kreeg snel antwoord op mijn vragen per mail en mijn bestelling is snel geleverd.
28 jan 2024

Top service

Scherpe prijzen, goede service en bereikbaarheid. Ook worden de producten keurig verpakt. Een zeer tevreden klant 👌🏻
25 apr 2024

AOC monitor

Ik ben zeer tevreden met mijn monitor, mooi helder scherm. De klantenservice bij het afhalen was ook erg goed.