Dille & Kamille (NL)- Logo - Beoordelingen

Dille & Kamille (NL)

4.345 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.552 beoordelingen in totaal

16 dec 2023
Had een aantal artikelen besteld en betaald. Eén artikel werd snel bezorgd, echter na een week de overige artikelen nog niet gekregen. Contact gezocht via de klantenservice. Erg vriendelijk te woord gestaan. De meneer zou mijn vraag doorsturen naar de betreffende afdeling. Snel een reactie gekregen per e-mail. Men zou per omgaande de artikelen via een andere pakketdienst versturen. De volgende dag waren de artikelen binnen. Goede en snelle service ervaren. Als organisatie ben je dus afhankelijk van het handelen van een pakketdienst!!

21 dec 2023
Ik had een fondue zet besteld en extra betaald voor snelle verzendkosten. Na een paar dagen nog steeds niks ontvangen. Ik gebeld naar de klantenservice die mij niet kom helpen. Waarom is er dan een klantenservice? Ik zou gemaild worden, dit is ook gedaan. En krijg terug dat het niet meer op voorraad was. Jammer dat je hier zelf achteraan moet en dat het systeem niet goed werkt. Ook wel gek aangezien er in de winkels heel veel liggen en ik vervolgens zelf naar de winkel moest om het daar maar te halen. Ik kies bewust voor online shopping. Als goedmakertje krijg ik gratis verzending.....

Beoordelingen voor Dille & Kamille (NL)

16 sep 2024
Eigenlijk is alles goed. Compliment voor de snelle en correcte (gratis) levering ineen filiaal. Alleen in algemene zin vind ik sommige producten van D&K aan de prijs. Daarom koop ik er weinig. Ditmaal had ik wel theedoeken en handdoekjes besteld. Het viel me op dat aan elk item een mini veiligheidsspeld een labeltje zit. Schattig maar onnodig. Een eenvoudig prijsstickertje voldoet, levert minder afval en is minder arbeidsintensief (en dus goedkoper).
18 sep 2024
Bedankt voor de feedback, dat waarderen wij enorm. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze producten en/of service zo goed mogelijk proberen te verbeteren. Op de kaartjes staat niet alleen de prijs, maar ook verdere informatie. Omdat onze artikelen per stuk te koop zijn, kunnen wij helaas niet op sommige artikelen wel en op andere artikelen geen kaartje vastmaken.
25 sep 2024

Goed, helaas niet dezelfde ervaring als in de winkel.

Bestellen gaat gemakkelijk. De bestelling was er veel eerder dan verwacht. De producten voldoen aan mijn verwachting. Waarom dan 4 sterren. Het zat allemaal los in een doos . Daar had wel opvulling bij gekund. Zeker gezien de manier waarop de pakketdiensten met pakjes om gaan. En de winkels zijn een beleving en om dan het pakje zo binnen te krijgen was een teleurstelling. Behandel de webshop bestellingen net zo als de winkelaankoop.
26 sep 2024
Bedankt voor uw feedback! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen per email contact met u op.
26 sep 2024
Zo’n mooie winkel met alles waar ik van houd ! Vroeger ging ik met mijn ex-man van baarn naar hilversum. ik zit nu in een rolstoel, dus online bestellen. Ik heb geen mobiel, maar anders had ik zeker weten ook foto’s ge stuurd!!! Kan ik alles tegelijk kopen online van Dille&Kamille 🙂 ( mijn lievelings kruid en bloem/kruid trouwens ! toeval bestaat wél dus!!!) ❤️ telijke groet, tinck .
27 sep 2024
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze winkel! We streven ernaar een uitgebreid assortiment aan te bieden, zodat je alles wat je zoekt eenvoudig online kunt bestellen. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankopen!
24 sep 2024

Bijna te snel geleverd

Ik had gekozen voor reguliere levering in plaats van spoed. Desondanks stond het pakketje de ochtend nadat ik het ‘s avonds besteld had al voor de deur! Heel fijn natuurlijk maar dat maakt ook dat er mensen in onze gehaaste maatschappij ‘s nachts mijn pakketje moesten inpakken. De service was dus eerder te goed dan slecht.
25 sep 2024
Bedankt voor je positieve feedback! Het klopt dat 's nachts veel mensen aan het werk zijn. Misschien een klein geruststelling, een groot deel van de orderverwerking in het magazijn gaat met behulp van robots.
27 sep 2024
Het blijven geweldige producten. Helaas was één van de flesjes gebroken. Niets aan te doen, maar wel zonde. Maar als je de olie net door je hele huis hebt getrokken, dan komt het niet in je op er eerst een foto van te maken. Het zwarte dopje was los geschoten.
30 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Onze excuses dat een van de flesjes is gebroken. We nemen via de mail contact met je op.
1 okt 2024

Erg tevreden

Mooie shop, goede spullen. Ook in de winkel erg vriendelijk en proactief geholpen. Enige was dat aangegeven product beschikbaarheid op de webshop vaak niet overeen kwam met in de winkel (limited edition).
ML
Monique L.
Vriezenveen
2 okt 2024
De levering was goed, al was er wel een klein stukje van het glazenlijstje af. Ik heb dit geaccepteerd. Maar misschien moeten breekbare artikelen toch nog beter ingepakt worden of hij is kapot ingepakt.
3 okt 2024
Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat er een klein stuk van het glazenlijstje ontbreekt. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met u op via e-mail om dit verder te bespreken.
24 sep 2024

Snel en gevarieerde keuze

Iedere keer als ik iets online bestel is het vaak de volgende dag al binnen. Ik geniet van de site want ik kan niet zo vaak naar de winkel omdat ik invalide ben. Vooral de vilten kersthangers zijn enig!
5 sep 2024

Ook online blijft het heerlijk snuffelen.

Ook online blijft het snuffelen in een unieke winkel leuk. Je proeft bijna de sfeer zoals in de offline zaak en ruikt bijna die bijzondere atmosfeer. Ik had een cadeaubon en die heb ik goed besteed.
10 sep 2024
Bedankt voor je mooi beoordeling. Wat fijn dat om te horen dat je onze webshop zo goed ervaren hebt. Veel plezier van je aankopen! 🧺🌷
6 sep 2024
De qualiteit van het servies is uitstekend en het was zorgvuldig ingepakt. De prijs was echter minder plezant, en het niet kunnen kopen van een volledig set was ook een beetje onhandig
10 sep 2024
Bedankt voor uw beoordeling. We hebben contact met u opgenomen via de mail! 🌿🧺
19 sep 2024
Ik ben heel goed geholpen door Floor van de klantenservice, zij heeft mijn vragen met veel geduld steeds beantwoord. Uiteindelijk heb ik gekregen wat ik graag wilde, heel fijn……..
23 sep 2024
Bedankt voor je reactie. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen!
12 sep 2024

Uitstekende kwaliteit van de…patchoulizeep

Uitstekende kwaliteit van de producten!! Indien mogelijk aangeven dat het een brievenbus pakketje is, zodat ik niet voor niets thuis hoef te wachten Bij voorbaat hartelijk dank

We zijn erg tevreden.

Fijn dat we via internet kunnen bestellen, we zijn oud, en wonen in een klein dorp, Hopelijk gaan we er in de toekomst vaker gebruik van maken. Hartelijk dank!
23 sep 2024
Bedankt voor je reactie. Hopelijk zien we je snel weer terug!
JK
Jan K.
Nieuwolda
27 sep 2024
De verzending was super ingepakt. Er waren nogal wat breekbare spullen bij, maar alles kwam heel aan. De bestelling was ook heel snel en correct afgeleverd!
20 sep 2024
Bestelling werd keurig ingepakt en op de toegezegde dag, geleverd. Wel jammer dat de info over de voorraad bij de winkels niet altijd blijkt te kloppen.

Snel en kwalitatief

Heel snelle levering, en de producten zijn de gekende Dille en Kamille kwaliteit. Ook heel fijne producten in seizoensthema. Wij zijn tevreden klanten.
5 sep 2024
Mijn online bestelling had ik binnen 2 dagen al geleverd gekregen. Ben heel blij met me nieuwe houten bordjes en zilver bestek voor de kids.
10 sep 2024
Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel plezier van de aankopen... en eetsmakelijk! 🌿🍽️
4 sep 2024
Heel fijne site en snelle levering! Heel keurig ingepakt! Fijn dat ook kleine bestellingen met zoveel zorg worden ingepakt en verstuurd.
5 sep 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling. Veel plezier van je nieuwe aankopen! 🌷🧺
1 okt 2024
Alles in orde, mogelijk wat minder verpakkingsmateriaal gezien relatief kleine aanschaf ik grote doos vol dun kartonachtig papier.
2 okt 2024
Bedankt voor je bericht. Wij zullen je tip doorgeven aan ons distributiecentrum.
21 sep 2024

Dat ging goed .

Mij beviel in het bijzonder dat dat goed ging . Wat u mogelijk beter zou kunnen doen ? Dat wist ik zo gauw niet . Sorry . Et c. .