Dille & Kamille (NL)- Logo - Beoordelingen

Dille & Kamille (NL)

4.339 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.521 beoordelingen in totaal

16 dec 2023
Had een aantal artikelen besteld en betaald. Eén artikel werd snel bezorgd, echter na een week de overige artikelen nog niet gekregen. Contact gezocht via de klantenservice. Erg vriendelijk te woord gestaan. De meneer zou mijn vraag doorsturen naar de betreffende afdeling. Snel een reactie gekregen per e-mail. Men zou per omgaande de artikelen via een andere pakketdienst versturen. De volgende dag waren de artikelen binnen. Goede en snelle service ervaren. Als organisatie ben je dus afhankelijk van het handelen van een pakketdienst!!

21 dec 2023
Ik had een fondue zet besteld en extra betaald voor snelle verzendkosten. Na een paar dagen nog steeds niks ontvangen. Ik gebeld naar de klantenservice die mij niet kom helpen. Waarom is er dan een klantenservice? Ik zou gemaild worden, dit is ook gedaan. En krijg terug dat het niet meer op voorraad was. Jammer dat je hier zelf achteraan moet en dat het systeem niet goed werkt. Ook wel gek aangezien er in de winkels heel veel liggen en ik vervolgens zelf naar de winkel moest om het daar maar te halen. Ik kies bewust voor online shopping. Als goedmakertje krijg ik gratis verzending.....

Beoordelingen voor Dille & Kamille (NL)

11 okt 2024
1 zakje muesli was al open ! En de hele doos(waar levensmiddelen inzitten)rook naar de geur zakjes die ik ook besteld had. Dat was jammer. Blijft nog steeds ‘n supermooie winkel,vriendelijk personeel. Dus natuurlijk blijf ik ook gewoon komen. Supersnelle levering .
18 okt 2024
Bedankt voor jouw beoordeling. We betreuren de opgetreden problemen. Het lijkt erop dat een van onze collega's inmiddels op jouw bericht heeft gereageerd
12 okt 2024
De kruiden ook daadwerkelijk in papier inpakken en niet van buiten laten lijken alsof het in papier is ingepakt om vervolgens er vanbinnen alsnog een plastic laag in te doen.
15 okt 2024
Bedankt voor je beoordeling, we zullen per mail contact met je opnemen. Mocht je alvast meer informatie willen over de verpakking dan kan je hier kijken www.dille-kamille.nl/kruiden-verpakking/ 💚🍃🍂🧡
I was given a link to follow my packet, but it has been delivered by another delivery service and it came as a surprise, after I sent an email to the support service.
8 okt 2024
Product wss gewoon slecht en zelfs niet goed in elkaar gezet. De verpakker moet dit toch kunnen zien.
8 okt 2024
Bedankt voor uw beoordeling, het spijt me te lezen dat het artikel niet naar wens was. We hebben per mail contact met u opgenomen 🌿
10 okt 2024
I went to pick up my online package, when asking for my package the workers were not so friendly.
14 okt 2024
Thanks for your review. How annoying that the contact with our colleagues was not so good. We will inform them about this.
Het minimum bestel bedrag afschaffen is wel een idee..
23 sep 2024

Onjuiste info website

Heb een kater van het feit dat ik een artikel in de winkel wilde kopen waarvan op de website stond dat deze op voorraad was bij vestiging Rotterdam. Aldaar aangekomen was artikel niet op voorraad. Vervolgens bij online bestelling € 5,95 !! verzendkosten moest betalen. Dit ter ontmoediging van online bestellen. Maar als ik voor niets naar R’dam rijd, en het bij die vestiging laat bezorgen (gratis) en vervolgens nogmaals de autorit moet maken is dat voor het milieu zeker niet goed!!
23 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat de theepot niet op voorraad was in de winkel. De winkelvoorraad op de website is ook ter indicatie. We raden altijd aan om contact op te nemen met de winkel om zeker te weten dat het gewenste artikel ook op voorraad is.
1 sep 2024
Erg leuke fotolijstjes gekocht, met 2 glasplaten waartussen je de foto moet schuiven. Met daaromheen een zwart metalen omlijsting. Het was al lastig om een glasplaat uit de omlijsting te schuiven zonder foto. Haast niet mogelijk om de glasplaat met foto er in te schuiven. Omdat de lijstjes 2 zijdig zijn was het leuk geweest om er 2 foto's in te doen , maar dat lukt dus echt niet.
3 sep 2024
Bedankt voor je beoordeling. We hebben zojuist contact met je opgenomen via de mail!🌿🌸
18 sep 2024
Bestelling was helaas niet goed, artikel ontbrak, uitverkocht en artikel stuk Maar goed opgepakt door de klantenservice
19 sep 2024
Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet in orde was, met ontbrekende, uitverkochte en beschadigde artikelen. Dat was absoluut niet de bedoeling. We zien echter dat uw communicatie met onze klantenservice goed is verlopen. Dank u voor uw begrip. Voor verdere vragen kunt u altijd bij ons terecht.
26 sep 2024
Het tafellaken is heel mooi. Van de fruitvliegjesval was het blaadje afgebroken, hebben we zelf gelijmd
27 sep 2024
Dank u voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat het blaadje van de fruitvliegjesval afgebroken was. We zijn blij dat u het zelf heeft kunnen repareren. We nemen contact met u op via e-mail om dit verder te bespreken.
17 sep 2024
15 aug 2024
Afhandel niet heel handig. Ik had afhalen in de winkel gekozen, zodat ik het snel kon afhalen dacht ik. Alles was op voorraad in de winkel. Maar het duurde 3 dagen voordat ik het kon afhalen. Het pakketje wat normaal naar mij werd gestuurd werd nu gewoon naar de winkel gestuurd. Ik snap dit proces niet zo goed. Ik dacht dat ze de artikel daar uit de winkel zouden halen en deze klaar leggen voor mij, zodat je het binnen 1 dag kunt ophalen.
21 aug 2024
Goedendag, bedankt voor uw feedback, we snappen uw verwarring, we gaan dit doorgeven aan onze E-Commerce afdeling zodat zij naar dit proces kunnen kijken. Bedankt voor het delen en we gaan ermee aan de slag.

Winkelvoorraad klopt niet.

De winkelvoorraad zoals aangegeven op de website klopt niet. Ben twee keer tevergeefs naar de winkel gegaan, omdat een artikel op voorraad zou zijn. Beide keren was het product er niet. Het winkelpersoneel deed geen moeite om me te helpen.
7 aug 2024
Bedankt voor je beoordeling, wat jammer dat je deze ervaring hebt gehad zowel online als in de winkel. Onze excuses voor het ongemak. We hebben per mail contact met je opgenomen. 🌿
24 aug 2024
Snelle verzending. Mooie placemats. Echter. Ze werden bordeaux rood genoemd, maar ze zijn in t echt roestbruin of brig. Jammer, want nu passen ze niet bij mn andere kleedhes. Maar goed. Het zij zo.
28 aug 2024
Goedendag, bedankt voor uw feedback, we gaan contact met u opnemen via de mail, tot dan. Vriendelijke groet, Dille & Kamille
19 aug 2024

Service is goed, maar ik moet mijn order wel opnieuw invoeren

De order liep niet goed door (wel betaald, maar geen bevestiging email). Bedag is meteen teruggestort, maar moet dus wel opnieuw ingeven.
21 aug 2024
Goedendag, bedankt voor uw feedback. We gaan contact met u opnemen via de mail. Tot daar!
18 aug 2024
Kleinere verpakking voor het verzenden. Tevens milieu vriendelijkere tape.
21 aug 2024
Bedankt voor uw feedback, we gaan het doorgeven aan ons distributiecentrum. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons natuurlijk altijd contacten via klantenservice@dille-kamille.com
5 aug 2024
Nadeel van bezorgen bij minimale besteding
28 aug 2024
zeer hoge verzendkosten!
29 aug 2024
Bedankt voor je bericht. Wij rekenen altijd verzendkosten, ongeacht het bestelbedrag. Dit is omdat wij ernaar streven je pakket op de meest duurzame wijze te bezorgen. Omdat aan een bezorging altijd kosten zijn verbonden, betaal je voor elke bestelling verzendkosten. Het ophalen van je pakket in één van onze Dille & Kamille winkels is altijd gratis. Zo willen we je inspireren om bewust te bestellen.
22 aug 2024
30 jul 2024
Vooropgesteld dat ik een groot fan ben van jullie winkel, geef ik een verbeterpuntje mee, je kan kiezen om eerder of later te verzenden, dat scheelt 3 euro, nu koos ik voor eerder en heb nog twee dagen op het pakket moeten wachten, dus dat is dan niet netjes.
5 aug 2024
Bedankt voor je beoordeling. We hebben contact opgenomen via de mail. 🧺🌿