Orthovitality.nl- Logo - Beoordelingen

Orthovitality.nl

107 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden269 beoordelingen in totaal

27 sep 2024
I’m not sure what my favorite thing is about OrthoVitality. Its hard to pick one thing they do especially well because they do EVERYTHING really, really well. There is a large assortment of excellent products to choose from and a smart, user friendly website on which to shop for those products. Their shipping process is done very efficiently as reflected in the friendly way they pack your purchase. The delivery is reliably fast. If you have a question, the response comes quickly and in a friendly way. Customer service is excellent. I have only positive things to say about OrthoVitality. Many thanks!

17 apr 2024
ik heb het product nog niet eens ontvangen dus om te beginnen zorgen dat ik het wel in huis krijg

Beoordelingen voor Orthovitality.nl

4 jul 2024
Snel en accuraat. Goede info vanuit helpdesk
30 jul 2024
Prima diensten en ik krijg wat ik bestel.
24 jul 2024
10 jul 2024
6 jul 2024
15 mrt 2024

Great experience

You are the only Dutch resource for the product I ordered. I’m very grateful that you do have the product in your collection. In addition, your service is excellent and you shipped my item immediately. Overall, I’m very happy.
10 jun 2024

Fijne kwalitatieve supplementen webshop

Fijne webshop, altijd behulpzaam en ook netjes in het afhandelen van eventuele retouren. Altijd goede merken die niet overal verkrijgbaar zijn van bepaalde supplementen. Snelle levering en verzending! Aanrader 🙏🏼
AH
25 jan 2024

Goede kwaliteit en snel thuis

Goede probiotica besteld Wist niet van bijv probiotica die niet je histamine verhoogd Op aanraden besteld ….histaminx
20 mei 2024

Uitstekend!Producten

Producten, prijzen en service zijn allemaal uitstekend! Ik ben heel blij met Orthovitality.
18 mrt 2024
Great selection and phone customer service, received my supplements the next day - thanks!
3 mrt 2024

Een prima product dat wel bij orthovitality

Een prima product dat wel bij Orthovitality verkrijgbaar is en vlot en goed geleverd.
27 jun 2024
Goede reactie en oplossing ivm product dat niet op voorraad was.
23 jun 2024
Hele snelle verzending, netjes verpakt zonder onnodig materiaal
13 dec 2023
Makkelijke website, snelle levering, goede kwaliteit.
4 mei 2024

Zeer Tevreden