heydude.nl- Logo - Beoordelingen

heydude.nl

1.325 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.945 beoordelingen in totaal

14 jan 2024
I am very happy with colors, and the design of the shoes. Also Hey Dude shoes are very light which is a great advantage for a shoe. The only thing that I’m not happy with my purchase is that the shoe that I received have several scratches as you can see in the photos. I have already send back my first order because the size was small. This one fits perfect but the problem is that I can’t change the shoes if it has been damaged. I can only send it back if I want to change the size.

25 jun 2024
We hadden gedacht dat een bestelling plaatsen n betalen maar later versturen niet zó veel problemen zou leveren, maar niets is minder waar. In eerste instantie weinig hulp en het grootste probleem schijnt bij dhl te zijn. Ondanks adreswijziging, telefonisch contact, geleverd op een adres wat niet mogelijk was en op een verkeerd adres. Nu 1 paar zoek maar er is een onderzoek gestart. Veel gebel, geschrijf vanaf vakantieadres, hiervan geleerd.

Beoordelingen voor heydude.nl

Resetten
9 jul 2024
Zeer correcte verzending en echt zeer leuke schoenen....ik heb een normale voet, maar veel last van blaren...bij deze schoenen echt niet....heb ze via mijn man leren kennen... geprobeerd....en TOP!
9 jul 2024
Wat een geweldige review, bedankt! Super fijn om te horen dat je geen last van blaren hebt met je nieuwe HEYDUDE's en dat je ons via je man hebt ontdekt. Geniet van je comfortabele schoenen! 👟😊
20 jul 2024
Zijn heerlijke schoenen om de zomer door te komen lekker licht, gemakkelijk om in te komen. Zowel met kleine / lage sokken ,als met blote voeten. Daar naast de grote keuze in kleur assortiment
18 jul 2024

Heerlijke schoenen!!

Heerlijke schoenen, snelle verzending en bestelling prima in orde. Het hele gezin loopt hier sinds een jaar op HeyDudes en daar stappen we zeker niet vanaf!
21 jul 2024
Ik ben al langer fan van deze schoenen. Superlicht, ademend,zitten en lopen top!. Heb ze nu bijna in alle kleuren. En netjes afgeleverd.
23 jul 2024
Wat geweldig om te horen dat je zo'n trouwe fan bent en bijna alle kleuren hebt! Bedankt voor je enthousiaste review.
11 jul 2024

Het wordt repeterend: top aankopen!!

Het wordt onwerkelijk maar ik kocht nu donkerblauwe luxe hey Dudes en oranje (tangerine) hey Dudes beide voor de olympics. Super!
12 jul 2024
Wat geweldig om te horen dat je onze donkerblauwe en oranje Hey Dudes hebt gekocht voor de Olympics! 🥳 We zijn blij dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met je nieuwe schoenen en bedankt voor je support!
10 jul 2024
Snelle levering, en ik kijk er steeds naar uit om deze schoenen te hebben. Ondertussen al verschillende kleuren in mijn bezit.
20 jul 2024
Snelle levering. De schoenen die ik heb gekocht voelen heel licht en zacht aan. Net wat je verwacht van zomerschoenen.
SH
26 jul 2024
Snel geleverd en goeie prijs Een leuke koffer riem erbij ik al hadden we maar 1 paar schoenen gekocht.
RR
13 jul 2024
Al eerder gezegd ,super schoentjes draag ze graag zelfs moeder 87 zo blij paar gekocht voor haar .
16 jul 2024
Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig dat jullie allebei zo blij zijn met jullie HEYDUDE schoenen. We hopen dat je moeder ook volop geniet van het comfort. 😊👟❤️ #GoodToGoTo
23 jul 2024
Zitten lekker. Zijn erg licht van gewicht. Goede pas vorm., echter afhankelijk van type sluiting.
29 jul 2024
Bedankt voor je review! Fijn dat de schoenen lekker zitten en licht van gewicht zijn. De pasvorm is inderdaad afhankelijk van het type sluiting. Veel draagplezier! 😊👟
31 jul 2024
Keurig netjes het verzenden ook het retour sturen een paar dagen daarna geld op de rekening
12 jul 2024
hey dude zijn de beste vrijetijdsschoenen , zijn superlicht en hebben de perfecte pasvorm.
16 jul 2024
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je HEYDUDE schoenen! 🎉 Dankjewel voor je positieve feedback. We hopen dat je nog veel comfortabele avonturen beleeft op je superlichte stappers! 👟😊 #GoodToGoTo
26 jul 2024
Goede website, snelle en correcte levering en de schoenen lopen ook nog eens prima.
29 jul 2024
Wat super om te horen! Bedankt voor je complimenten over onze website, levering en natuurlijk de schoenen zelf. We zijn blij dat je tevreden bent. Veel draagplezier! 🌟👟😊
6 jul 2024
Mooie lichte zomerschoen, goed geprijsd en vlot geleverd. Ik kom nog een keer terug
9 jul 2024
Bedankt voor je fijne review! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je lichte zomerschoenen en onze snelle levering. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen. Veel plezier met je HEYDUDE's! 👟🌞
29 jul 2024
De gewenste schoenen werden binnen een paar dagen zonder verzendkosten geleverd.
9 jul 2024
Perfect voor mijn papa’s brede voeten. Ze zitten alsof je geen schoenen aanhebt
10 jul 2024
Wat geweldig om te horen dat de schoenen zo goed passen en comfortabel zijn voor je papa! Bedankt voor je positieve review. Geniet ervan! 😊👟
11 jul 2024
Mooie schoen past perfect, prima service en snelle levering dik tevreden.
RB
Rudy B.
Deurne (Antwerpen)
7 jul 2024
Leuke zomerschoentjes, en snelle levering. Zoals steeds top service !!!!!
9 jul 2024
Dankjewel voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de zomerschoentjes en onze snelle service.
1 aug 2024
Super schoentje voor de zomer, alle modellen ! Ook de boot zijn geweldig
PV
Peter v.
Nieuwegein
24 jul 2024
makkelijk besteld en snel omgeruild. mooie korting. zeer fijne schoenen.