heydude.nl- Logo - Beoordelingen

heydude.nl

1.320 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.940 beoordelingen in totaal

14 jan 2024
I am very happy with colors, and the design of the shoes. Also Hey Dude shoes are very light which is a great advantage for a shoe. The only thing that I’m not happy with my purchase is that the shoe that I received have several scratches as you can see in the photos. I have already send back my first order because the size was small. This one fits perfect but the problem is that I can’t change the shoes if it has been damaged. I can only send it back if I want to change the size.

25 jun 2024
We hadden gedacht dat een bestelling plaatsen n betalen maar later versturen niet zó veel problemen zou leveren, maar niets is minder waar. In eerste instantie weinig hulp en het grootste probleem schijnt bij dhl te zijn. Ondanks adreswijziging, telefonisch contact, geleverd op een adres wat niet mogelijk was en op een verkeerd adres. Nu 1 paar zoek maar er is een onderzoek gestart. Veel gebel, geschrijf vanaf vakantieadres, hiervan geleerd.

Beoordelingen voor heydude.nl

Resetten
21 jun 2024
Na inmiddels 13 paar HeyDudes zijn wij verslaafd. Ik heb altijd rugpijn maar met deze loop ik de wereld over. Heb ze voor elke gelegenheid en elk seizoen.
5 mei 2024
De schoenen zien er in het echt nog beter uit. Erg licht en goede loopeigenschappen. In en uitstappen is wat een worsteling. Ik gebruik een schoenlepel.
7 mei 2024
Dank voor je toffe review!! Super dat de schoenen je zo goed bevallen en zelfs beter zijn dan verwacht!
28 dec 2023

Top schoenen

Ik heb onderhand 4 paar en ben dol op deze schoenen! Pasvorm is heerlijk! Aanbod in kleuren is fantastisch! Zeker het aanraden en aanschaffen waard!
2 jan 2024
Wow, 4 paar?! Dat is geweldig om te horen dat je zo dol bent op deze schoenen! De pasvorm en kleuren zijn dus helemaal jouw stijl. Bedankt voor de aanbeveling, je enthousiasme maakt onze dag! 🌟👟
25 jun 2024
Top schoenen voor in de zomer. K had een maat te groot besteld maar kon hem zo omruilen/retourneren had dezelfde week al de goede maat ontvangen👌.
28 jun 2024
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze zomerschoenen en de snelle omruiling! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe HEYDUDE schoenen! 😊👟☀️
26 jun 2024
Hey Dude's shoes are really comfortable, great quality and surprisingly worth the money. Delivery is also quick and prompt. My go-to summer shoes.
28 jun 2024
Fantastic to hear that you are so satisfied with our shoes! 🎉 Comfort, quality and fast delivery are exactly what we stand for. Enjoy your summer adventures with your favorite Hey Dude's! ☀️👟
27 mrt 2024

Top product en website

Fijne website, makkelijk te bestellen, en de hey dude schoenen zijn heerlijk om te dragen. Daarbij is de service uitstekend en de levering snel.
27 mrt 2024
Heerlijk om te horen dat je zo tevreden bent! Geniet van je comfy HEYDUDE schoenen.
11 mei 2024
Alles was snel geregeld, ik had een keer geruild, ook heel vlot gegaan. Helaas kwam ik niet uit qua maat, toch tevreden over service. Bedankt.
13 mei 2024
Wat fijn dat je tevreden bent over de service, ondanks de uitdaging met de maat. We zijn blij dat we je snel konden helpen met het ruilen! Hopelijk vind je snel het perfecte paar dat helemaal past. Bedankt voor je feedback en vertrouwen in HEYDUDE! 😊
13 mrt 2024
Schoenen keurig op tijd geleverd. Waren te groot en heb ze geruild. Nieuwe maat werd meteen verstuurd voor dat de te grote maat terug was.
20 jun 2024
Ik liep vroeger altijd op oncomfortabele All Stars tot ik Hey Dude ontdekte! Zoveel meer comfort en het ziet er ook nog steeds leuk uit 💛
19 mrt 2024
Het bijzondere is dat als je schoenen ruilt dat je nieuwe schoenen al onderweg zijn. Op de zelfde dag dat ik de verkeerde heb opgestuurd.
24 apr 2024
Snelle levering, schoenen bleken toch te klein te zijn maar zonder probleem kunnen ruilen en ook de juiste maat binnen 3 dagen in huis!
24 jun 2024
Hele goed services, ruilen direct toegestuurd zelfs voordat retour onderweg was. Prijs goed, kwaliteit goed. Vooral goede schoenzool.
2 okt 2024

Leuke, eigentijdse, goed zittende schoenen.

De ruimte in de schoenen zodat ze ook geschikt zijn voor mensen met wat opgezette voeten. Die willen ook weleens wat eigentijds.
3 okt 2024
Super dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! 😊 We zijn blij om te horen dat onze schoenen een goede match zijn voor jou. Comfort én stijl gaan bij ons hand in hand.
9 mei 2024
Snelle verzending. Mega fijne schoenen. Echte aanraders. 1 paar heb ik terug gestuurd en werd snel afgehandeld. Echte aanraders.
10 mei 2024
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je HEYDUDE schoenen en onze snelle service! Bedankt voor je positieve review en dat je ons aanbeveelt. We zien je graag snel weer! 😊👟
20 apr 2024
Zeer goede service: snelle levering van mijn bestelling én super snel schoenen kunnen omwisselen naar kleinere maat. Cool dude!!
22 apr 2024
Bedankt voor je toffe woorden en fijn dat alles zo vlot is verlopen met de levering en het omruilen van je schoenen! Veel plezier met je perfect passende HEYDUDEs! Cool dat je blij bent, dude! 😎👟
6 jun 2024
Besteld en de volgende dag in huis...Deze schoen zijn lekker comfortable wegen niets....je vergeet dat je schoenen aan heb...
6 jun 2024
Bedankt voor je geweldige review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen en de snelle levering. We zijn er om je comfort te ondersteunen, en jouw positieve feedback maakt ons dag! Veel draagplezier! 😊👟 #GoodToGoTo
MP
23 jun 2024

Snelle levering en lekker zittend schoeisel

Snelle levering Lekker zittende schoenen waar je de hele dag op kan lopen zonder pijnlijke of broeierige voeten te krijgen
14 jun 2024

Leuke schoentjes, snelle levering

Leuke schoentjes, heb er ondertussen al zevzn paar van. Snelle probleemloze levering, zoals je verwacht van een webshop.
14 jun 2024
Hartelijk dank voor uw loyaliteit en uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze schoentjes en de snelle, probleemloze levering.
23 jun 2024
Zo wie zo de leukste en lichtste schoenen die er zijn, snelle verzending en als het nodig is snel contact. Gewoon top
30 nov 2023
Ik loop er bijna iedere dag op. Geen zere voeten en ze blijven top. Ik heb meerdere, maar dit zijn mij favorieten.