14 jan 2024
I am very happy with colors, and the design of the shoes. Also Hey Dude shoes are very light which is a great advantage for a shoe.
The only thing that I’m not happy with my purchase is that the shoe that I received have several scratches as you can see in the photos. I have already send back my first order because the size was small. This one fits perfect but the problem is that I can’t change the shoes if it has been damaged. I can only send it back if I want to change the size.
We hadden gedacht dat een bestelling plaatsen n betalen maar later versturen niet zó veel problemen zou leveren, maar niets is minder waar. In eerste instantie weinig hulp en het grootste probleem schijnt bij dhl te zijn. Ondanks adreswijziging, telefonisch contact, geleverd op een adres wat niet mogelijk was en op een verkeerd adres. Nu 1 paar zoek maar er is een onderzoek gestart. Veel gebel, geschrijf vanaf vakantieadres, hiervan geleerd.
Fijne schoenen, lopen als pantoffels. Heel veel kleur keuze. Uitstekende bezorging en verpakking
3 mei 2024
Ruilen zonder kosten is heel fijn en super snel, volgende dag de nieuwe schoenen al weer in huis
7 mei 2024
Top dat alles zo snel en soepel is verlopen met het ruilen! Veel plezier met je nieuwe HEYDUDE schoenen!
11 apr 2024
Geheel naar wens voor wat ik ze voor gebruik. Vakantie en vooral het rijden in de zomermaanden
11 apr 2024
Geweldig dat je HEYDUDE schoenen helemaal voldoen aan je wensen, vooral voor vakantie en tijdens het rijden in de zomermaanden! Ze zijn inderdaad perfect voor die ontspannen, zonnige dagen. Geniet van je avonturen met comfort aan je voeten. ☀️🚗
Heel mooie en goed zittende schoenen , de levering was al na één dag SUPER !
Een AANRADER !
2 okt 2024
Wauw, wat een mooie complimenten! Super dat je zo tevreden bent met de schoenen én de snelle levering. Bedankt voor je aanrader, dat waarderen we enorm! 😊👟🚀
2 okt 2024
Al meer hier gekocht en heel tevreden zijn lekkere zomer schoenen.
Heb de Wendy slib gekocht
2 okt 2024
Geweldig om te horen dat je vaker bij ons shopt en blij bent met je Wendy slib! Dankjewel voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe schoenen!
Zoals steeds prima in orde, zeker de outlet prijzen zijn top ! Snelle en goede levering.
2 jul 2024
Dank je wel voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze outlet prijzen en snelle levering. Veel plezier met je nieuwe HEYDUDES! 🌟👟
23 jun 2024
Meerdere modellen - zomer / winter-. Lopen heerlijk. Ook geschikt voor een bredere voet.
27 dec 2023
Prima, duidelijke website, gebruikersgemak, items zijn goed te vinden en prijs is prima
Mooie schoenen. Ze lopen heerlijk en zijn licht aan de voeten. Snelle levering. Netjes!
23 jun 2024
Top zomerschoenen
Fijne schoenen voor de zomer. Licht, luchtje: Het mooiste alternatief voor sneakers.
19 apr 2024
Heerlijke schoenen
Fijne schoenen, zitten als pantoffeltjes 😁
Inmiddels heb ik ze al in heel wat kleuren
22 apr 2024
Wat leuk dat je zo blij bent met je HEYDUDE collectie en dat ze zo comfortabel zitten! Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier met al je kleurrijke paar! 😄🌈
De maten waren goed en op tijd bezorgt en de kwaliteit van de schoenen is uitstekend
3 apr 2024
Super om te horen dat alles naar wens is gegaan en dat je tevreden bent met de kwaliteit van je nieuwe HEYDUDE schoenen! Veel plezier met je comfortabele stappers en we zien je graag terug. 😊
20 feb 2024
Hele fijne schoenen, zweer erbij. Verzending was ook supersnel, een echte aanrader!
18 feb 2024
Teveel soorten
Als je een paar thuis hebt en je wilt dezelfde nog een keer dat is moeilijk zoeken.
19 feb 2024
Dank voor je review Hans! Je kunt bij ons op de website ook zoeken op artikelnummer. Veel plezier met je bestelling.
14 jan 2024
Hey Dude schoenen zijn super comfortabel om op te lopen en zien er ook nog leuk uit
15 jan 2024
Geweldig om te horen dat je de Hey Dude schoenen comfortabel vindt en dat ze er ook nog leuk uitzien! 😊 Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe schoenen!
Schoenen zitten goed en lopen ook nog eens lekker EN kunnen tegen een spatje regen
27 nov 2023
Fijn om te horen dat de schoenen goed zitten, comfortabel lopen en bestand zijn tegen een spatje regen! Dank je wel voor je positieve feedback.
24 jun 2024
Snelle levering, duidelijkheid bij terug sturen en andere maat was geen probleem.
25 jun 2024
Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en retourservice. Veel plezier met je nieuwe maat schoenen! 😊👟