leerverfshop.nl

1.106 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.235 beoordelingen in totaal

31 mrt 2024
Bij het bestellen van producten voor het verven van mijn leren schoenen had ik alleen accessoires in m'n winkelwagentje gezet en betaald, en over het hoofd gezien dat de verf zelf er niet bij was. Snel een mailtje naar het bedrijf of zij mijn order even tegen kon houden en de verf alsnog erbij doen (hierdoor niet 2 x verzendkosten vermijden). En ja hoor, het lukte en was al de dag daarna bezorgd. Wat ik makkelijk zou vinden is de mogelijkheid hebben om de kleuren in het echt te zien; op beeldscherm kan het anders weergegeven worden, en de weinig filmpjes op YouTube geven ook geen helder kleur nuance. Behalf dit ben ik tevreden met mijn aankoop en de service-gerichte medewerkers.

4 nov 2023
online leercement gekocht, uitstekende gebruiksaanwijzing erbij, helaas over hoe leerverf te gebruiken, met een kwastje erbij...

Beoordelingen voor leerverfshop.nl

1 jun 2024
Dik in orde. Bestellen ging makkelijk, snel verzonden en de informatievoorziening was goed.
FD
F D.
Wateringen
27 apr 2024
Zeer goed product. Afhandelen met betalen en leveren zeer betrouwbaar en correct. Aanrader.
17 apr 2024
Leerverfshop verkoopt de beste leerverf, nl die van Angelus. Verder supersnelle verzending!
14 mrt 2024
Leerverfshop is altijd snel met het verwerken van de bestelling, en de prijzen zijn netjes
5 mrt 2024
Supersnelle levering. Goedverpakt. Topkwaliteit verf. Blij mee. Bestel hier zeker nog eens.
23 jan 2024

lederverf

snelle en goede levering en belangrijk ook nog goede informatie qua gebruik van het produkt
12 jan 2024

All good

De bestelde spullen werden netjes op tijd bezorgd en voldeden perfect aan de verwachtingen.
22 jan 2024
Zeer tevreden over de kwaliteit. Snelle levering. Mijn stoelen hebben een tweede leven 😃
31 mei 2024

Professioneel !

Snelle levering. Prima informatieverstrekking ! Professioneel.Goede kwaliteit produkten.
20 mei 2024
Verf pakt prima, is alleen veel mooier dekkend met een (make up) sponsje dan met kwastje.
5 nov 2023
Voldeed volledig aan verwachtiging. Goed product, goede levering en goede ondersteuning.
24 jun 2024

Terug besteld zeer goed product

De kleuren zijn zoals op de foto dus geen verrassing bij ontvangst en snelle levering.
21 nov 2023
Zéér behulpzaam, goed telefonisch advies geven. Prachtig resultaat met Angelus leerverf
20 jan 2024
Hoge dekking, perfecte kleur, gemakkelijk gelijkmatig aan te brengen, .... prima dfus
TH
thei h.
kerkrade
6 mei 2024
heb al vaker producten hier gekocht. goede kwaliteit, snelle levering, super prijs!!
26 nov 2023
Snelle levering, goede producten, lief presentje. Ik zou er nog 100000x bestellen!!!
7 apr 2024
Alles zoals je mag verwachten.Goede feed- back en keurige levering! Geen minpunten!
24 jan 2024
Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al ontvangen. Mijn schoenen zijn weer als nieuw.
CS
Carin S.
Elsloo
4 jun 2024
Snelle levering goede kwaliteit verf. Dekt goed en laat zich makkelijk aanbrengen.
21 mrt 2024
Snel geleverd en goede kwaliteit verf! 'Verschoten" letters zijn weer kraakhelder!