Vooruwbus.nl- Logo - Beoordelingen

Vooruwbus.nl

169 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden615 beoordelingen in totaal

22 jul 2024
Aardige medewerkers, goede producten (TÜV keuring etc) en goede prijzen. Had niet voor verzenden gekozen en was er naartoe gegaan. Enorm nieuw pand met loading docks. Gloednieuwe bruggen, mooie werkplaats. Alles erg schoon ook. De volgende keer hoef ik niet te zoeken maar ga ik direct hier naartoe

18 dec 2023
Ik heb precies gevonden wat ik nodig had zonder moeite, helaas ben ik naar een aantal dagen op de hoogte gebracht dat het niet op voorraad was en 1a2 mnd kan duren voordat het geleverd word en netjes op de hoogte gebracht door mail. Maar ik zou graag zien ofdat een product op voorraad is en dit is een tip, voor de rest groot assortiment en goede prijs..dus toch tevreden door de communicatie.
JV
J v.
St Willebrord

Beoordelingen voor Vooruwbus.nl

12 sep 2024
Snelle levering en goed verpakt. Geheel tevreden.
15 sep 2024

Snelle levering & montage

Snelle levering, snelle montage. Top!
30 sep 2024
6 sep 2024
4 sep 2024
1 sep 2024
8 sep 2024
Artikel is er nog steeds niet ! Slechte zaak als je aangeeft deze met een dag te kunnen leveren !
Antwoord van Vooruwbus.nl
9 sep 2024
Beste, Ik ben bang dat u niet goed gekeken heeft. Op onze website staat, verzending 2-3 werkdagen indien op voorraad. Ten tijde van uw bestelling was het bestelde artikel niet op voorraad en geeft de website aan 4-6 weken levertijd. Zelfs op de door u ontvangen Factuur / Verkooporder staat verzenddatum 01-10-2024. Heel jammer om ons slecht te beoordelen, dit is totaal niet nodig. U bent goed geïnformeerd. Mocht u zien dat de levertijd langer is dan u verwacht, bel ons dan i.p.v. ons slecht te beoordelen, dan kunnen we altijd kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Vooruwbus
27 sep 2024
Ik vind de hoezen niet zo mooi passend.
Antwoord van Vooruwbus.nl
Goedemorgen, Deze zijn toch echt op maat gemaakt. Wij halen hier eerst het interieur eruit om dit te monteren. Mail ons anders even wat foto's van hoe dit nu zit. Dan kijken we even mee naar deze situatie. Groeten, Richard Vooruwbus.nl
19 sep 2024
3 sep 2024
JW
J W.
Nuis
19 aug 2024
Erg prettig ervaren.Er mankeerde wat aan het product , maar na mailtje snelle reactie en vlotte afhandeling. Gelijk nieuw gestuurd en daarmee opgelost.
4 aug 2024

uitstekende service

dakrails besteld, zat een beschadiging op en ik had de verkeerde besteld. Kosteloos nieuwe en de goede daarna ontvangen. goeie service!