saxoprint.nl- Logo - Beoordelingen

saxoprint.nl

85 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.143 beoordelingen in totaal

12 mrt 2024
Er was een probleem met nabestellen, hierover telefonisch contact gehad, alhoewel op de website stond dat er gecommuniceerd zou worden in het Engels , werd ik toch in het Nederlands te woord gestaan. Er werd uitgebreid de tijd genomen en stap voor stap werd ik door het proces geleid , waardoor de bestelling prima is verlopen !

8 aug 2024
Van te voren had ik gemaild of het mogelijk was om wenskaarten te laten drukken. Naar aanleiding hiervan maakte ik een design. Hierin maakte ik een fout. De kaarten werden hierdoor ook aan de binnenkant bedrukt. Voor verzending stuurde Saxoprint mij een mail dat er twee dozen onderweg waren. Deze linkten echter naar pakketten van anderen, waardoor ik met TNT ging bellen omdat het adres niet klopte. Dat heeft veel gedoe gegeven, vreemd dat je pakketten van anderen te zien krijgt. Toen uiteindelijk mijn eigen pakketten kwamen, bleken de kaarten in de kleine doos verbogen. Ook zat de afbeelding (Mandala) niet mooi uitgelijnd in het midden, dat was wel goed in mijn ontwerp. Natuurlijk zijn door mijn eigen fout, de kaarten ook aan de binnenkant bedrukt, toch valt het me tegen dat degene die de controle doet, mij hiervoor niet gewaarschuwd heeft. 1000 Kaarten konden nu de prullenbak in. Toen ik contact opnam met de klantenservice, boden ze me een tegoedbon aan van 10% van het bedrag, bij een volgende bestelling. Op mijn vraag of de kaarten misschien opnieuw konden worden gedrukt voor 50% van de prijs, wilden ze eerst bewijs. Ik moest een filmpje sturen dat ALLE kaarten verbogen waren. Ik was er klaar mee. Jarenlang trouwe klant geweest van Saxoprint, ik verwees iedereen naar ze door. Voor mijn gevoel bieden ze dan die ene keer dat er meerdere dingen niet goed gaat, onvoldoende service. Ik heb besloten om op zoek te gaan naar een andere printservice.

Beoordelingen voor saxoprint.nl

2 nov 2023
19 nov 2023
Het uploaden van het bestand was een drama. Ik heb betaald voor professionele bestandscontrole, je hoort dan een e-mail te ontvangen zodra er iets niet goed is. Deze e-mail heb ik geen enkele keer ontvangen. In eerste instantie is mij verteld door de klantenservice dat ik het kleurprofiel FOGRA 52 moest gebruiken. Na 3!dagen moest het in ene FOGRA 51 zijn. Na alles weer aangepast te hebben bleek het nog steeds niet juist te zijn. Dit alles was alleen zichtbaar in het klantenpanel. Na telefonisch contact heeft Saxoprint mij het juiste kleurprofiel doorgestuurd (weer FOGRA 51). Voor de zekerheid dit profiel opnieuw geïnstalleerd en het bestand wederom opnieuw gemaakt. Nu bleek het bestand weer niet juist. Uiteindelijk moest ik Saxoprint toestemming geven om het bestand aan te passen, maar weet nu dis nog steeds niet wat er fout was.
Antwoord van saxoprint.nl
20 nov 2023
Hartelijk dank voor uw feedback en onze oprechte excuses voor het ongemak tijdens het uploaden. Inmiddels hebben wij nader contact gehad om dit te bespreken en we hopen dat we u een snellere en beter passende oplossing voor eventuele toekomstige opdrachten hebben aangeboden.
23 feb 2024
De site zit voor een leek niet logisch in elkaar. Ik heb de bestelling 2x moeten doen. De eerste x zat het ontwerp er niet in en dat kon ik niet goed zien voordat ik afrekende. De tweede x gelukkig wel. De klantenservice is in het engels en ook nog mensen die dan met een flink accent spreken. Ze hebben me verder wel goed geholpen en via de mail gecommuniceerd. De site gaf steeds aan dat het ontwerp blurry zou worden, dus dat gaf ook twijfel. Uiteindelijk toch besteld met een PNG en risico genomen. Uiteindelijk was het prima. Gelukkig gelukt maar het had wel wat voeten in de aarde.
27 jun 2024

Kleuren komen niet overeen

Na controle door medewerking, geen opmerking over keuze kleurweergave Resultaat: donkergroen wordt lichtgroen. Had met kleur instelling drukmachine te maken. Dat er een keuze gemaakt moet worden met bestellen is dan niet duidelijk. Jammer. Ook bij klacht wordt je niet serieus genomen.
29 jan 2024
levering is een drama op dit moment. Afleveringen komen dagen later aan (in deelleveringen) omdat ze koerier in de avond voor ons bedrijf staat en dan niet kan leveren. Hoe ongelooflijk irritant
Antwoord van saxoprint.nl
6 feb 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw bezorgervaring. Wij waarderen onze klanten en streven ernaar om altijd het beste serviceniveau te bieden. Wij verontschuldigen ons voor de vertragingen die u hebt ondervonden met uw leveringen, en wij danken u dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht. We zullen ernaar streven om ook in de toekomst een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden. Nogmaals bedankt voor uw feedback.