vanharen.nl- Logo - Beoordelingen

vanharen.nl

6.065 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden61.637 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Heb onlangs 4 paar herenschoenen van de website besteld. De kwaliteit is uitstekend (weet ik uit vorige ervaring). Omdat ik als vegetarier geen schoenen van leer aanschaf, kan ik bij Van Haren uitstekend terecht voor kunstleren exemplaren. (hoeveel vegetariers weten dit?) Kan het bedrijf hier meer ruchtbaarheid aan geven? Er is echt een markt voor, want alle vegetariers zijn op zoek naar alternatieven voor leer. En de fraaie eigentijdse modellen zullen beslist klanten trekken die uit zijn op schoeisel waar geen dierenhuid voor gebruikt is. En bovendien zijn deze schoenen heel aantrekkelijk geprijsd.

27 mrt 2024
Ik had 2 paar schoenen en 1 paar pantoffels in de actie besteld. Laten verzenden naar pakketpunt. Iemand bij vanharen distributie heeft het adres van het pakketpunt ingevoerd als zijnde huisadres. Vervolgens krijg ik van DHL 100 mails met "pakket is door de brievenbus bezorgd" (hoe dan). Even later, "bezorgadres niet gelocaliseerd". Even later, "we proberen het morgen nog eens". Dag erna "bezorgadres niet gelocaliseerd". Ik heb dhl gebeld, probleem wordt duidelijk. Retourzending is al aangemeld, kan niet worden teruggedraaid, dus pakket gaat terug naar vanharen. Daarna vanharen gebeld, vriendelijke vrouw aan de telefoon die me verzocht om het gehele boeltje opnieuw te kopen, gezien ze de retourzending niet kon annuleren. Ik zou m'n geld terugkrijgen. Dus ik vroeg of de items dan nog in de aanbieding zouden zijn, "ja dat is een nieuwe actie, dus zeker!". Eerst een mail dat retourzending is bevestigd. Daarna een mail dat ze 't morgen nog eens gaan proberen te bezorgen. Daarna een mail met €5 korting bij besteding van €20 ter compensatie (oorspronkelijk bedrag was hoger dan €20 dus aardige tegemoetkoming). Gisteren heb ik mijn geld terug ontvangen - daar heb ik wel op willen wachten. Vandaag wil ik opnieuw de items bestellen: alle acties verlopen. Dan laat ook maar.

Beoordelingen voor vanharen.nl

9 jul 2024
Het hoeft niet beter, mijn ervaring is heel goed. Ik koop graag bij van Haren, de kwaliteit, de prijs en de snelle levering is perfect.
4 jul 2024
Snelle levering!! Had sandalen besteld maar door mijn moeilijke voeten zaten ze helaas niet goed. Kon ze kosteloos weer retour zenden.
9 jul 2024
Wandelschoenen online besteld maar verkeerde maat geleverd. Geen probleem want in de winkel kon ik ze gewoon omruilen. Top service.
4 jul 2024
Tot nu toe altijd tevreden met de producten en de service. Zonder problemen snel geld terug na terug sturen van het product.
18 jul 2024
Retour super netjes afgehandeld. Medewerkster in Nootdorp was super beleefd, behulpzaam en vakkundig. Klantenservice idem.
10 jul 2024

Zeer tevreden

Ik heb de bestelling snel en in goed orde ontvangen. Daarnaast ben ik heel tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding.
15 jul 2024
Mensen in de winkel bijzonder aardig, heb al vaker of in de winkel besteld of op de website maar beide is prima!
LV
Lana V.
Uitgeest
3 jul 2024

Tevreden!

Opnieuw een goede ervaring met onze nieuwe schoenen bij Van Haren. Blij mee en bedankt voor een top service!
4 jul 2024
Super service !! Na het kapot gaan van mijn nieuwe paar schoenen, binnen 2 dagen een nieuw paar ontvangen.
JP
25 jul 2024
filiaal bizonspoor is netjes en personeel is heel beleeft en behulpzaam. kom er graag iedere keer terug.
5 jul 2024
Snel geleverd. 1 paar terug omdat die niet lekker zaten, nu afwachten hoe snel ik mijn geld terug heb.
19 jul 2024
Fijne webshop, makkelijk te bestellen en goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering.
18 jul 2024
Alles beviel, alleen de schoenen pasten niet, vanwege mijn hallux valgus. Dus retour gestuurd
19 jul 2024

Top schoenen !

Altijd goede en leuke betaalbare collectie. En veel keus. Snelle levering en prima service.
5 jul 2024

Aanrader

ik wordt in de winkel netjes geholpen en online wordt de bestelling snel en netjes geleverd
14 jul 2024
Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Pluspunt ook retourneren is eenvoudig en gratis
TT
Tina T.
Boxtel
14 jul 2024
Schoenen zijn zoals ik verwacht had Ik had ze eerder verwacht maar dat lag aan post nl
8 jul 2024
Dat er geen verzendkosten zijn, word snel geleverd en ik heb nog nooit problemen gehad.
22 jul 2024
Altijd tevreden geweest. Snelle levering. Bestel heel vaak bij van haren!!! Ga zo door
3 jul 2024
Snelle verzending en goede prijzen. De productinformatie zou wel duidelijker kunnen.