27 nov 2023
Heb onlangs 4 paar herenschoenen van de website besteld. De kwaliteit is uitstekend (weet ik uit vorige ervaring). Omdat ik als vegetarier geen schoenen van leer aanschaf, kan ik bij Van Haren uitstekend terecht voor kunstleren exemplaren. (hoeveel vegetariers weten dit?) Kan het bedrijf hier meer ruchtbaarheid aan geven? Er is echt een markt voor, want alle vegetariers zijn op zoek naar alternatieven voor leer. En de fraaie eigentijdse modellen zullen beslist klanten trekken die uit zijn op schoeisel waar geen dierenhuid voor gebruikt is. En bovendien zijn deze schoenen heel aantrekkelijk geprijsd.
Ik had 2 paar schoenen en 1 paar pantoffels in de actie besteld. Laten verzenden naar pakketpunt. Iemand bij vanharen distributie heeft het adres van het pakketpunt ingevoerd als zijnde huisadres. Vervolgens krijg ik van DHL 100 mails met "pakket is door de brievenbus bezorgd" (hoe dan). Even later, "bezorgadres niet gelocaliseerd". Even later, "we proberen het morgen nog eens". Dag erna "bezorgadres niet gelocaliseerd". Ik heb dhl gebeld, probleem wordt duidelijk. Retourzending is al aangemeld, kan niet worden teruggedraaid, dus pakket gaat terug naar vanharen. Daarna vanharen gebeld, vriendelijke vrouw aan de telefoon die me verzocht om het gehele boeltje opnieuw te kopen, gezien ze de retourzending niet kon annuleren. Ik zou m'n geld terugkrijgen. Dus ik vroeg of de items dan nog in de aanbieding zouden zijn, "ja dat is een nieuwe actie, dus zeker!". Eerst een mail dat retourzending is bevestigd. Daarna een mail dat ze 't morgen nog eens gaan proberen te bezorgen. Daarna een mail met €5 korting bij besteding van €20 ter compensatie (oorspronkelijk bedrag was hoger dan €20 dus aardige tegemoetkoming). Gisteren heb ik mijn geld terug ontvangen - daar heb ik wel op willen wachten. Vandaag wil ik opnieuw de items bestellen: alle acties verlopen. Dan laat ook maar.
Beoordelingen voor vanharen.nl
24 jul 2024
22 jul 2024
15 jul 2024
Antwoord van vanharen.nl
15 jul 2024
Bedankt voor je review. Het is ons helaas niet duidelijk waar je precies ontevreden over bent, maar als we je ergens mee kunnen helpen, dan staat onze klantenservice voor je klaar (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl).
6 jul 2024
27 nov 2023
Prima service, terug brengen en ruilen in een filiaal wat online gekocht is en niet past.
Vriendelijk.
Draag altijd medicus damesschoenen...een kwaliteitsproduct, lopen heerlijk,
En niet onbelangrijk ze gaan een hele tijd mee, in mijn geval enkele jaren. En een prettige bijkomstigheid is dat ze hebben halve maten hebben bij medicus van Van Haren...en dat alles voor een prijs voor mensen die een wat kleiner budget hebben. Ze hebben best een groot assortiment.
Voor elk wat wils
Ik koop nooit anders.
Ik heb best moeilijke en brede voeten en een hoge wreef.
Ik zou zo zeggen gewoon proberen.
25 feb 2024
Ontzettend snel bezorgd ,en de prijs is hier echt het bewijs ik koop alle jaren hier mijn schoenen in de sale.En hoe heerlijk voelt het om 5 paar dure schoenen te kopen en dan eigenlijk alles nog voor een prijs van ong 1 paar te kopen heerlijk .En niet goed kan je het gratis terug sturen of naar de winkel brengen en ruilen of simpel met de volgende bezorging jou pakket gratis mee terug te laten mee terug nemen .Ja alle 5 sterren dik verdient want gaat altijd goed dus ga zo door van haren want ik ben dik tevreden afzJacquelineq
13 mei 2024
Service en coulance
Door een fout in het systeem, dat inmiddels is hersteld volgens klantenservice, heb ik niet de schoenen ontvangen die ik had besteld. De schoenen zijn niet afgeleverd bij het afgesproken DHL servicepunt maar retour gestuurd naar Van Haren. Ik baalde van deze fout maar was blij met de afhandeling van de klantenservice. Ik kreeg in ieder geval het bedrag van mijn verbruikte kortingsbon retour. In de winkel heb ik andere schoenen gekocht en mocht ik mijn online kortingsbon toch nog inleveren. De schoenen lopen trouwens heerlijk.
Heb werkelijk niets aan te merken. Was verrast door de snelle bezorging. Vandaag besteld morgen in huis. Ben heel tevreden met mijn nieuwe winterschoenen. Ze ogen goed en zitten prima. Ben benieuwd hoe lang ze goed blijven. Mijn vorige paar van vH oogden heel degelijk maar zijn plots gaan scheuren. (mens landrover lace-up dei-tex hiker shoes) Dat was bijna een reden om geen nieuwe schoenen meer te kopen bij vH.
11 jan 2024
Online besteld maat 44, met andere schoenen altijd 44, blijkt echter dat deze schoenen te smal en te klein zijn, naar de winkel geweest en gevraagd of deze ook een maatje groter er zijn, heel vriendelijk geholpen door de winkel medewerkster (nog jong) ging direct kijken en maat groter was er deze gepast en 44 ingeleverd en 45 meegenomen vakkundig geholpen door de medewerkster pluspunt
25 nov 2023
Prima webshop en dito winkel.
Snelle levering, vriendelijk personeel bij van haren Presikhaaf Arnhem, en altijd mooie schoenen voor nog mooiere prijs. Klein aandachtspuntje, post nl scande weer niet, als ik op de link druk staat er nog steeds ' pakket niet nog niet gevonden, ook kreeg geen leverings bericht. Maar dit reken ik post nl toe en niet van haren. Wederom bedankt voor de mooie schoenen.
28 nov 2023
Prima
Fijne winkel en goede service je kan alles vragen en een goede sfeer ook een goede web site snel geleverd en als het aan van haren ligt andere dag bezorgt.
Post nl daar integer is een drama zonder aan te bellen meld men niet thuis en word het pakje naar een afhaalpunt gebracht niet een keer maar regelmatig ik snap niet dat bedrijven nok zaken doet met dit bedrijf.
29 mrt 2024
Misleid..…
Ik snapte maar niet waarom ik géén 20% korting kreeg op mijn Skechers bij het afrekenen. Pas zeer later las ik de kleine lettertjes dat die Korting van toepassing was op Skechers van €50,- en hoger.
Ik vind het jammer dat er zo groot reclame wordt gemaakt "Alle Skechers vanavond 20% korting!" Terwijl dit dus niet voor alle Skechers gelde. Teleurgestelde klant.
11 apr 2024
Schoenen besteld omdat ik 10% korting kreeg. Ik heb exact de zelfde Adidas schoenen besteld als 5 maanden geleden, maar vervolgens kom ik er achter dat Van Haren de schoenen duurder maken 74,99 om vervolgens mij de schoenen te verkopen voor de prijs wat ze oorspronkelijk waren maar dan nu zogenaamd met 10% korting! Misleidend als je het mij vraag!
2 jun 2024
Had online besteld was zeer snel geleverd,en iets retour gedaan in de winkel,dit ging ook heel snel en zonder gedoe.zeer vriendelijk personeel,en een groot voordeel dat van haren een winkel is waar ze ook rekening houden met grote maten,ik heb maat 42 en soms 43 dat is daar geen probleem,dat ben ik nergens anders tegen gekomen,in deze prijsklasse
12 nov 2023
Laarzen
Al me schoenen/laarzen komen bij jullie vandaan doe er echt heel lang mee ,wat beter kan ik mis de slippers in de zomer zonder bandjes van achteren ,deze zomer moest ik naar andere winkel ,normaal hadden jullie heel veel keus en niet met die hele dunne zolen daar word je moe van bij het lopen ,dus hopelijk van de zomer weer vollop verkrijgbaar
13 feb 2024
Goede service, aardig personeel.
Samen met mijn dochter heb ik in de winkel schoenen uitgezocht. Toen we die schoenen in een andere maat wilden werden die gewoon besteld en thuisbezorgd. Ook toen we, onbedoeld, na sluitingstijd nog in de winkel waren werden we nog vriendelijk te woord gestaan. We kwamen er al regelmatig en blijven dat zeker doen.
Makkelijk, goed en zit bijna altijd goed . Ik draag medicus , ideaal, blij mee . Helaas de slippers niet , normaal heb ik 40,5 nu 41 besteld , te klein dus gaan retour . Dat retour zenden is wel lastig , zeker als er geen retour labels bij zitten . Vind ik een piep klein min puntje . Verder altijd te vreden
11 mrt 2024
Zonder problemen , bestelde schoenen, op internet, kunnen ruilen. Een vriendelijke juffrouw hielp me. Ik moest in plaats van maat 40 maat 38,5 hebben.
Het verschil met sneakers was dus heel groot. Ik ben blij nu een paar goed zittende schoenen te hebben die ik zonder narigheid aan kan. Hartelijk bedankt.
27 mei 2024
Happy feet
De eerste bestelling kwam niet goed door (ik kon niet betalen ;-) ) maar na een mailtje kwam het goed, betaalde ik via iDeal en ontving ik snel mijn schoenen. En die pasten ook nog!
In de winkel had ik van hetzelfde merk (Graceland) schoenen gepast en gegokt dat míjn keuze ook zou passen.
Happy dus!