pipstudio.nl- Logo - Beoordelingen

pipstudio.nl

988 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.419 beoordelingen in totaal

20 feb 2024
Ik vind het jammer dat je bij een bestelling tot € 75 verzendkosten moet betalen en ook als je iets retourneert. Daardoor ben ik minder geneigd te bestellen. Niet dát ik wil retourneren, maar als je het toch moet doen dat het gratis is, omdat je meestaal ook al verzendkosten hebt betaald. Ik ben nu dus eerst mijn eerstvolgende aankoop gaan 'beoordelen' bij de Bijenkorf en waarschijnlijk bestel ik het dan toch bij Pip Studio of een andere webshop. De kleding van Pip valt klein, dus ook daar heb ik even wat van gepast. Dat kan dus bijna niet bij andere winkels, want het is veelal alleen via webshops te krijgen. Lang leve fysieke winkels! Fijn contact gehad met Donald van de klantenservice.

21 jan 2024
1: prijs/kwaliteitverhouding kan beter. Katoenen stof van Tafelloper is erg dun en maakt een goedkope indruk. ‘Theedoek’ kwaliteit; 2: kleuren van de print wijken erg af i.v.t. de afbeelding op de website; 3: service richting de klant kan beter, transparanter, eerlijker en gericht op waardecreatie voor de klant in plaats van zoveel mogelijk marge/winst voor PIP studio. Penny Wise Pound Foolish; 4: ik heb ook een stukje ‘misleiding’ meegemaakt. Een PIP studio giftcard bleek achter de schermen ‘behandeld’ te worden als een kortingscode. Dit zijn echter twee verschillende dingen. Juridisch niet juist en ook mistig en misleidend voor de klant. De website en marketing zijn erg goed. Mooie sfeerbeelden en mooie prints. De klantgerichtheid kan echter veel beter!!

Beoordelingen voor pipstudio.nl

2 sep 2024
31 aug 2024

Snelle levering, mooie producten

De bestelling werd, zoals beloofd, de volgende dag geleverd bij de vriendin voor wie het bestemd was. Zou fijn zijn als er een mogelijkheid was om de bestelling als cadeau in te laten pakken en een kaartje toe te voegen, maar top qua levering en assortiment!
14 aug 2024

Pip is colourfull in alles

Alles van Pip is even mooi afgewerkt, de kleurencombinaties prachtig. Mijn rugzakje, het mobiltasje, mijn portemonnee, de handdoeken, de plaid, het vloerkleed. Alle kleuren en materialen blijven mooi.
8 aug 2024
Een fijne ervaring. Helemaal tevreden met aankoop van botervloot en ontbijt servies voor een persoon. Dit is een kado uitgezocht door jarige zelf. Snelle correcte levering.
21 aug 2024

Goeie service.

Door een foutje van mij lukte het niet om mijn kadobon te gebruiken, maar het is perfect opgelost door de klantenservice. En wat een mooi dekbed overtrek. Heel blij mee.
3 aug 2024
De service was heel goed bij het retourneren mog de gevlekte kopje en schotel zelfs houden en de nieuwe was meteen onderweg super bedankt!
10 aug 2024

Mooie koffiebekers

Ik vond t fijn dat ik bekers die ik al had kon bijbestellen. De bestelling werd snel en zeer goed verpakt geleverd.
1 sep 2024
Besteld volgende dag geleverd en echt heel mooi! Super blij met het kleed! Maakt de tuin echt stuk gezelliger.
24 aug 2024
Producten zijn mooi Alleen kopjes kunnen niet in vaatwasser. Heel jammer anders had ik ze graag gekocht
3 aug 2024
Jammer dat de koffie bekertjes alleen als setje te koop zijn . Zou graag alleen Lotus flower bestellen
13 aug 2024
Pip studio zorgt voor prima bezorging. Ook was het pakket mooi ingepakt Tevredenheid kent geen tijd😉
18 aug 2024
Het snel en correct afhandelen van mijn bestelling, maar ook bij retournering en terugbetaling.
8 aug 2024

Prima, mooi en snel

Altijd leuke en mooie spullen bij Pip Studio, goede kwaliteit, snelle verzending, gewoon puik.
28 aug 2024
Prachtige kleuren en kleurencombinaties. En blijvend felgekleurd ook. De kleur vervaagt niet,
31 aug 2024
Zeer snelle levering, veilig en stevig verpakt. Prachtige mokken die echt heerlijk drinken.
RV
Richard V.
Enschede
26 aug 2024
Goeie producten, en met name het behang is ontzettend mooi en fijn om te plakken.
15 aug 2024

Fantastisch!

Helemaal gelukkig met m'n poef en beddengoed! Prachtige kwaliteit, snelle levering.
30 aug 2024
vlot besteld en vlot geleverd bovendien keurig verpakt kon niet beter
17 aug 2024
Snelle levering, goede producten worden geleverd en een fijne service.
6 aug 2024
jammer dat je onder de honderd euro bezorg kosten moet betalen