20 feb 2024
Ik vind het jammer dat je bij een bestelling tot € 75 verzendkosten moet betalen en ook als je iets retourneert. Daardoor ben ik minder geneigd te bestellen. Niet dát ik wil retourneren, maar als je het toch moet doen dat het gratis is, omdat je meestaal ook al verzendkosten hebt betaald.
Ik ben nu dus eerst mijn eerstvolgende aankoop gaan 'beoordelen' bij de Bijenkorf en waarschijnlijk bestel ik het dan toch bij Pip Studio of een andere webshop.
De kleding van Pip valt klein, dus ook daar heb ik even wat van gepast. Dat kan dus bijna niet bij andere winkels, want het is veelal alleen via webshops te krijgen. Lang leve fysieke winkels!
Fijn contact gehad met Donald van de klantenservice.
1: prijs/kwaliteitverhouding kan beter. Katoenen stof van Tafelloper is erg dun en maakt een goedkope indruk. ‘Theedoek’ kwaliteit;
2: kleuren van de print wijken erg af i.v.t. de afbeelding op de website;
3: service richting de klant kan beter, transparanter, eerlijker en gericht op waardecreatie voor de klant in plaats van zoveel mogelijk marge/winst voor PIP studio. Penny Wise Pound Foolish;
4: ik heb ook een stukje ‘misleiding’ meegemaakt. Een PIP studio giftcard bleek achter de schermen ‘behandeld’ te worden als een kortingscode. Dit zijn echter twee verschillende dingen. Juridisch niet juist en ook mistig en misleidend voor de klant.
De website en marketing zijn erg goed. Mooie sfeerbeelden en mooie prints. De klantgerichtheid kan echter veel beter!!
Beoordelingen voor pipstudio.nl
2 jan 2024
Liefhebber pip
Mooie dekbed overtrekken en jullie doen wat jullie zeggen. Dit heeft voornamelijk met de drukte van de Kerstmis te maken.
Het pakket was op de juiste dag en tijd bezorgd.
5 dec 2023
De verpakking voor de verzending kan de helft kleiner. Ik kreeg het product in een doos aangeleverd die 2x zo groot was. Niet nodig brengt onnodige kosten met zich mee
2 apr 2024
Beschadiging
Ik had een mooi pip vloerkleed besteld
Helaas kwam hij zwaar beschadigd aan
Met een belletje en foto’s netjes opgelost
Nieuw kleed ontvangen
Wat een service Top
29 jun 2024
Fijne shop met leuke kleding. Twee dunne zomerbeoeken gekocht, 6 tops en een jasje. Oka, en een zomerduster/badjas. Zo kom ik de zomer wel door. Bedankt Pip Studio!
16 nov 2023
Mooie foto’s op de site die precies overeenkomen met wat je koopt. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden! Heel bij met m’n mooie vaas en bloemen 🌷
Ik erg tevreden. Ik zou graa bij dekbedovertrekken de hoeslakens die erbij horen ook met het product naast aanbieden. Zo weet de klant dat het bijelkaar hoort.
In de avond besteld en morgen ochtend geleverd, wat een service! Top kwaliteit producten en ze kunnen ook in de vaatwasser, wat ik heel belangrijk vind.
9 jan 2024
Toffe producten, goede kwaliteit en een goede customer care. Ze denken mee, reageren snel en handelen alles keurig af als er iets mis is.
Ik ben fan!