3 apr 2024
Prima ontvangen en meer plantjes dan ik had verwacht. Staan nu een week in de potten en zetten al aan.
Nu wachten op mooi weer.
Foto is van de dag dat ik ze heb geplant. Zelfs nog een boekje voor de verzorging e.d. Hartelijk dank hiervoor 🍓
Ik sorteer al 30 jaar aardbeienplanten in de winter bij een van jullie collega's, en ik herken het probleem van nieuwe mensen, die kort moeten snijden. Zij houden het rhyzoom niet op gelijke hoogte en snijden dan een aantal koppen kapot. Dat is precies wat er met mijn planten gaande was. Van de 42 planten heb ik er 7 weggegooid. De rest was trouwens te kort, te risico vol afgesneden. Met kort snijden ruim je wel de oude bladresten en bloemen op, maar heeft ook risico's.
Beoordelingen voor Aardbeiplantje.nl
12 apr 2024
Buitengewoon kwaliteitsproduct
Conform afspraak geleverd.
Kwaliteitsproduct / geen enkele vergelijking mogelijk met de aankoop van een aardbei plantje in een reguliere consumenten winkel. Hierbij is de kwaliteit van het wortelstelsel (indrukwekkende grootte i.c.m. wortelharen) uitzonderlijk te noemen.
Na 2 weken geen enkele uitval van de geleverde aardbei planten.
3 apr 2024
Super gevarieerd aanbod - prima kwaliteit !
Prachtig aanbod en veel keuze in bio rassen in de webshop. De pakketjes helpen enorm bij keuzestress ! Prima en leerrijke uitleg. Tijdige levering, en alle plantjes zijn vanaf de tweede dag na het uitplanten al beginnen blad maken... fijn om zo het seizoen te starten !
Ik kom zeker volgend jaar terug om andere rassen uit te proberen.
31 mrt 2024
COMPLIMENTEN OP ALLE GEBIED!!!
Perfect verpakt, prima aanwijzingen voor planten etc. Kwaliteit geweldig en zelfs als je de plantjes, zowel frigo als gewone, veel later plant door omstandigheden, is het resultaat verbluffend. Dan wel in goede omstandigheden bewaren, dus koel, donker en vochtig gehouden. Helaas geen foto gemaakt...
3 apr 2024
Is keurig verpakt aangekomen. Gelukkig maar want de vervoerder is er heel slecht mee omgegaan. De doos was stuk aangekomen.
De kwaliteit van de plantjes is heel goed. Ze groeien heel goed. Er zitten al diverse blaadjes aan. Als de aardbeien ook nog lekker smaken is deze aankoop geweldig geweest. Super goed adres met gratis advies
12 mei 2024
Onze plantjes kwamen keurig verpakt bij ons aan, de zorgvuldige beschrijving was een goede houvast om de plantjes op juiste wijze te planten. Nu is het aan de zon, bijgestaan door wat regen ( en anders helpen we een beetje) en ons geduld om later in het seizoen te mogen genieten van heerlijke aardbeien. We kunnen niet wachten!
13 apr 2024
Goede communicatie!
Prima service en vooral goede communicatie.
Er was iets misgegaan in het ordersysteem waardoor de plantjes niet op de aangegeven datum geleverd konden worden.
Ik werd keurig gebeld met een suggestie voor een nieuwe datum (volgende dag).
Aangegeven dat dit niet nodig was en dat ze gerust de eerstvolgende woensdag mee mochten.
30 mrt 2024
Ze kwamen precies op de afgesproken dag, zodat ik klaar was met mijn bakken en ze direct de grond in konden. Ik had 5 soorten bio aardbeien. 5 soorten van ieder 5 besteld. Het bleken er van 1 soort 6 te zijn en van een andere soort 4. Maar dat is niet erg. Erg fijn vond ik ook de tips die ik kreeg over hoe te handelen.
8 apr 2024
snelle reactie. vriendelijk en goede plantjes. Ook de bestelde batobakken erg fijn.
aan t einde vd bestelling plaatsen was het onduidelijk of de datum onderaan de mail de leverdatum was of dat ik hier juist een leverdatum moest kiezen. misschien kan hier nog iets aangepast worden. Geeft meer duidelijkheid.
groet Mark
28 mrt 2024
Ze groeien al! Ik geef toe dat ik een beetje schrok toen de plantjes kwamen, want het was een en al wortel, bijna geen groen blaadje te zien. Maar ze lijken allemaal goed aan te slaan! Bij de plantjes kreeg ik ook een brochure met veel tips en info over het verzorgen. Heel handig! Nu geduldig wachten tot begin juni.
10 apr 2024
Ik kan er natuurlijk nog niet veel over zeggen want het belangrijkste is natuurlijk dat ze veel, lekkere aardbeien gaan geven. Ze zijn in ieder geval goed aangekomen. Ik had 2 setjes besteld, 1 om cadeau te doen. Jammer genoeg zat er maar 1 boekje bij. In het setje wat ik gehouden heb zaten 19 i.p.v. 20 plantjes.
22 mrt 2024
Zat niet veel groen aan.Ik hoop dat ze het doen in de groentetuin.
Misschien hoort dit zo en gaan ze straks wel uitspruiten.
In het verleden eerder planten gekocht maar dat waren geen power plants.
Verder oke hoor ook de verpakking prima.
Deze aardbeien staan er nu een week in en dus nog weinig iets van te zeggen.
8 apr 2024
Superblij dat ik mijn bestelling op de afgesproken datum geleverd heb gekregen. Helaas bleek een produkt beschadigd maar na slechts een mail deze direct opnieuw opgestuurd gekregen en de volgende dag al mogen ontvangen.
Uitstekende service en mooie produkten!
Nu wachten op de eerste aardbeien uit eigen tuin/bak.
Duidelijke informatie op de website.
Duidelijke bezorg informatie.
Plantjes keurig gekoeld per soort in zakjes afgeleverd.
Bij de bestelling een boekje met informatie en tis.
Plantjes meteen na ontvangst geplant in mijn aardbeien toren. Zag na een paar dagen al wortels schieten en nieuwe groene uitlopers.
prima zaak met ook goed prijs kwaliteit verhouding
- veel info, ook in boekje
- snelle levering
Het zou handig zijn als wat extra kaartjes bijgeleverd kunnen worden om bij de aardbeien planten in bakken of bedden te zetten, zodat je goed weet wat waar staat.
Zag net ook info over nog te verwachten aardbeien voor dit jaar. Had dat liever eerder gelezen.
22 mrt 2024
Uitstekende website met veel informatie. Mede daardoor kun je al voor de verzending van de plantjes de tuin op orde maken. Zodra de plantjes binnenkomen kunnen ze direct de grond in. Mooie planten met goed ontwikkelde wortels. Per ras gelabeld. De zending was voorzien van een uitgebreide handleiding.
6 mei 2024
100 stekjes besteld, netjes geleverd en alle 100 mooi en al redelijk volgroeid. Er zat werkelijk geen enkele slechte tussen. Hierdoor heel makkelijk te planten en binnen een week al in blad. Een handige en duidelijke instructie meegeleverd waardoor je precies weet hoe ze te planten en te verzorgen.
17 mei 2024
Goedemiddag.
Ik had de plantjes besteld maar niet nagedacht dat wij nog twee weken op vakantie zouden gaan ( hij was een beetje dom ! ) maar na een mail gestuurd te hebben zijn ze gewoon op een later tijdstip geleverd dus dat was super geregeld en nu maar afwachten of wij ook aardbeien krijgen.
13 apr 2024
Stevige planten tijdig geleverd zoals beloofd.
Ze zaten precies wel al even in de verpakking dus flink wat rotte bladeren moeten wegsnijden er blijven sowieso gezonde plantjes over.
Mocht dat lukken: kijk aub uit naar verpakking en tape zonder plastiek zodat we alles makkelijk kunnen composteren
2 apr 2024
Wel, niks, verzending was o.k., plantjes slaan allemaal goed aan, er zat zelfs eentje meer in dan gevraagd/besteld. (Waarschijnlijk altijd zo, is mooi). Dus, ik ben een tevreden klant ) Ik heb heb 40 jaar moestuin(en aardbei)-ervaring. Dit was m'n 1ste online aardbeibestelling en tevreden over !
13 jun 2024
Zeer fijn bedrijf
Wordt Zeer goed ondersteud
Je kan met alle vragen terecht
Zelfs kan je foto's sturen als je denkt dat het niet goed gaat met de plantjes en krijg je advies
Je kunt echt met alle vragen terecht
En het zijn ook nog eens zeer goede plantjes die hun lever
Gr Edwind 55 jaar