29 apr 2024
Onze hond Vince doet het voortreffelijk op de brokken van Riverwood. Toen een levering door een verkeerde actie van de bezorger fout ging, moesten we even andere brokken kopen bij een plaatselijke winkel. Resultaat: grote hopen poep, heel veel drinken en al snel weer honger. Dankzij de voortreffelijk service van Riverwood hadden we snel weer de goede brokken én een blije hond. Kortom: zowel de brokken als de service van Riverwood zijn perfect. Joke en Jan Hoek, Raamsdonksveer.
Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com
8 sep 2024
26 sep 2024
Heel blij met je positieve feedback, dankjewel!
8 sep 2024
26 sep 2024
Wat fijn dat je zo enthousiast bent Inge, bedankt voor de sterren!😁
20 sep 2024
We waarderen je 5-sterren review Natasja, bedankt daarvoor!
20 sep 2024
Dankjewel voor de 5 sterren, geweldig!
20 sep 2024
Super bedankt voor de 5 sterren!
5 sep 2024
20 sep 2024
Geweldig dat je zo tevreden bent Henny, dankjewel voor je review!
3 sep 2024
20 sep 2024
Heel erg bedankt voor de positieve review! Tot de volgende keer
3 sep 2024
20 sep 2024
We waarderen je 5-sterren review, bedankt daarvoor!
2 sep 2024
We waarderen je 5-sterren review, bedankt daarvoor!🐾😁
1 okt 2024
Allergie voer
Vorige week hebben wij voer gekocht voor onze kat die alleen hypoallergeen voer eet. We zitten al jaren aan hetzelfde voer die behoorlijk duur is, vandaar dat we opzoek zijn gegaan naar iets nieuws. En toen kwamen we dit voer tegen, we leken erg enthousiast en wouden het gaan uitproberen. Helaas na 2/3dagen zat onze kat al onder de wondjes en enorme jeuk. Onze zoektocht gaat verder!
7 okt 2024
Hoi Femke, wat vervelend om te horen! Weet je waar jouw kat precies allergisch voor is? Het kan namelijk zijn dat de variant die je hebt gegeven een eiwit bevat waar je kat gevoelig voor is. Al onze varianten bevatten drie verschillende eiwitbronnen, dus het is belangrijk om een variant te kiezen zonder de eiwitten waar jouw kat allergisch op reageert. Als we je hierbij kunnen helpen, neem dan gerust contact op met de klantenservice😊
4 sep 2024
Te duur en doet niet wat het beloofd. Mijn kat graaft net zo lang tot al de korrels uit de bak zijn. Dit deed hij bij andere merken niet. Heb geprobeerd in een gewone kattenbak en een automatische. In de automatische blijft de natte plek hangen in de trommel.
20 sep 2024
Hey Jill wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de kattenbakvulling. Ben je in 1x overgestapt naar onze kattenbakvulling? We adviseren om dit geleidelijk te doen omdat onze korrels anders zijn dan veel andere merken. Ook katten moeten wennen aan nieuwe dingen.
12 sep 2024
Ik heb een proefpakket ontvangen met brokjes en nat voer. Alle blikjes hebben als basis, tonijn... Laat onze kater dat nou net niet lekker vinden. Hij loopt er voor weg helaas. De brokjes vind ie echter wel lekker.
26 sep 2024
Hoi Raymond wat verveld om te horen dat hij het natvoer niet lekker vindt. Misschien kan je iemand anders hier blij mee maken. Wel fijn om te horen dat de brokjes wel goed in de smaak zijn gevallen! 😁
1 okt 2024
Ik had een xxl pakket besteld en kreeg een xl pakket. Mail gestuurd, maar geen amtwoord om vervolgens de rest van het pakket 2 dagen later aan te krijgen.
7 okt 2024
Hoi Seppe, wat vervelend om te horen! Onze klantenservice doet altijd hun best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Het is de laatste tijd erg druk, waardoor het soms wat langer kan duren voordat mails worden beantwoord. Gelukkig heb je inmiddels het volledige proefpakket ontvangen! We hopen dat jouw viervoeter ervan zal genieten😊
24 aug 2024
Top kattenbakvulling
Echt superblij met deze kattenbakvulling.Helaas wel erg prijzig,zou graag een grotere voordeligere verpakking willen zien of een meerstuks aanbieding.
Bedankt voor je Feedback Suzanne😊🐾
28 aug 2024
We zijn net een week bezich met brokken en natvoer hypoallergeen
Tot op heden reageert onze Franse bulldog er goed op
Maar het is nog lastig om een duidelijk cijfer er aan te geven
De volgende bestelling is aankomende
Denk dat je na een goede maand gebruik meer duidelijk heb
Grt Nero & Morris , 🐾🐾🐾🐾
Oja en onze baasjes
20 sep 2024
Hoi Johan heel fijn om te horen dat nero en Morris er goed op reageren. Heel veel smulplezier en tot de volgende keer!😁
30 aug 2024
Webshop vol liefde voor hond en kat
Mooie en zeer overzichtelijke webshop, waar je heel makkelijk een bestelling kan plaatsen. De blog is zeker een meerwaarde. Heerlijk dat je de bestelling kan opvolgen met een tracknummer. Het bestelde zit stevig en prachtig verpakt in een doos. Er zit zelfs een bedankkaartje bij.
20 sep 2024
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze webshop!
Onze maine coon vind de brokken en het blikvoer heerlijk! Ik koop de brokken speciaal voor dit ras maar ook de brokken voor langharige katten. Hij is meer een vis liefhebber dus zodoende kan ik wat afwisselen. Hij is energiek en heeft een mooie vacht dus wij zijn content!
20 sep 2024
Hi Jose, geweldig om te horen dat het zo goed gaat. Heel veel smulplezier en tot de volgende keer! 🤩
22 aug 2024
Snelle service ook via mail.
Super voer. Ons poedeltje van 12 had heel veel darm problemen. Nu met dit voer, droog en nat gemengd, gaat het super met hem.
Zou wel fijn zijn met vakantie e.d. als er ook 200gr blikjes zouden zijn !!!!!
22 aug 2024
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service, Monica. Bedankt ook voor je feedback en je mooie review!
6 aug 2024
Natvoer valt goed in de smaak
Natvoer valt zeer goed in de smaak. Ik snap dat kwaliteit duur is, maar ik vind het enige nadeel dat het aan de dure kant is. Aangezien dit in 4 jaar tijd het enige is wat ze goed en met smaak eet, krijgt ze het gewoon!
22 aug 2024
Bedankt voor je mooie review, Elise. Fijn om te horen dat jouw viervoeter smult van onze voedingen!