riverwoodpetfood.com- Logo - Beoordelingen

riverwoodpetfood.com

862 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.545 beoordelingen in totaal

29 apr 2024
Onze hond Vince doet het voortreffelijk op de brokken van Riverwood. Toen een levering door een verkeerde actie van de bezorger fout ging, moesten we even andere brokken kopen bij een plaatselijke winkel. Resultaat: grote hopen poep, heel veel drinken en al snel weer honger. Dankzij de voortreffelijk service van Riverwood hadden we snel weer de goede brokken én een blije hond. Kortom: zowel de brokken als de service van Riverwood zijn perfect. Joke en Jan Hoek, Raamsdonksveer.

4 jun 2024
Ja de honden vinden het lekker, maar onze jacq Russel poept veel dunner, dus helaas gaan wij weer terug naar in balance.

Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com

25 jan 2024
Frodo vind het lekker en doet het er goed op. Huid en vacht zijn mooier geworden. Dank U
31 jan 2024
Wat een lieverd is Frodo! Fijn dat hij zo smult van onze brokjes. Bedankt voor je leuke review!
13 dec 2023
Fantastische voeding, heeft mijn hondje met allergie echt geholpen. Goede service ook.
22 dec 2023
Hier doen wij het voor Sandra! Bedankt voor je mooie review
23 nov 2023
Goed geadviseerd man PrimaCat naar Riverwood. Proeverij valt gelukkig goed in de smaak!
24 nov 2023
Fijn om te lezen dat jouw kat smult van onze natvoedingen!
19 apr 2024
snelheid waarmee geleverd kon worden. goed over de samenstelling van het voer nagedacht
21 mei 2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent, Mario. Bedankt voor je mooie review!
23 jun 2024
Het kattenvoer is zeer goed en snelle levering Ik zou niet weten wat of nog beter kan
23 jul 2024
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Betsie! Bedankt voor je mooie woorden. Tot ziens in onze webshop!
12 feb 2024
Topvoer en super advies/service, mijn kat en hond vinden het iedere dag weer heerlijk!
7 mrt 2024
Wat een lieve review. Bedankt Diana!
25 nov 2023
Wij zijn opzoek naar voer /koekjes voor onze labrador waar hij minder jeuk van.heeft?
22 dec 2023
Hoi Marco, welke snacks geschikt zijn voor jouw gevoelige viervoeter is afhankelijk van de oorzaak van de jeuk bij jouw hond. Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice kijken we graag even met je mee!
28 mrt 2024
Het ziet er zeer smakelijk uit ruikt lekker en mijn lieve oude poesje vind het lekker
10 apr 2024
Fijn om te horen Dini. Bedankt voor je review!
7 jun 2024
Goede producten en snelle levering. Kat vindt vooral de natvoerproducten erg lekker.
12 jun 2024
Bedankt voor je mooie review, Sanne. Fijn om te horen dat zowel jij als jouw katten zo tevreden zijn!
26 dec 2023
Altijd snel geleverd en kwaliteit. Bellen keurig als er iets is over je bestelling.
19 jan 2024
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service, Angelique! :) Bedankt voor je mooie review!
3 mei 2024
Ik zie aan Mia al een verschil is al wa vermagerd en is heel actief supper gewoon 😊
27 mei 2024
Wat een lieverd is Mia! Bedankt voor je mooie review, superfijn om te horen dat zowel jij als Mia tevreden zijn over onze voedingen!
RP
Renate P.
Rotterdam
3 feb 2024
Probeerpakket aangevraagd. Katten vinden het superlekker. Nu bezig met overstappen
7 mrt 2024
Fijn om te lezen dat jouw katten onze voedingen hebben goedgekeurd, Renate!
30 dec 2023
De bestellingen gaan altijd vlot en op tijd. De producten zijn ook van hoge waarde!
19 jan 2024
Daar doen wij het voor, Arunee! :)
8 dec 2023
Puur vlees brokken. +/- Hoeveelheid brokken per ras/ gewicht,/ leeftijd aangeven
22 dec 2023
Bedankt voor je mooie waardering Tom! In de voedingstabel van onze droogvoedingen vind je de exacte hoeveelheden die bij het gewicht van jouw hond horen :) Mocht je hulp kunnen gebruiken dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, we kijken graag even met je mee.
3 dec 2023

Goed voer, goede service.

Goed voer, alle drie de katten lusten het graag, snelle service zonder problemen. 😊
22 dec 2023
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze voedingen en service
DV
Debbie V.
Niederlande
15 mei 2024
Goede brok. Wordt met smaak gegeten. Goede ontlasting en mooie glanzende vacht.
27 mei 2024
Super om te horen Debbie, bedankt! Hier doen we het voor!
13 mrt 2024
Uitgebreid assortiment, perfecte levering zowel in tijd als kwaliteit verpakking.
15 mrt 2024
Super om te horen, Fred. Bedankt!
11 mrt 2024
Snelle levering. De kieskeurige poes is helemaal gek op de natte voer. Blij met!
15 mrt 2024
Wat fijn om te horen Helena. Veel smulplezier voor jouw kat!
7 feb 2024
Snelle levering maar voorop staat goede kwalitatieve voeding voor mn viervoeter!
7 mrt 2024
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent
6 nov 2023
Ze zien smullen is al fijn maar hun vacht glanst als een diamant heel fijn dus!!
7 nov 2023
Hier doen wij het voor, Joyce! Bedankt voor je mooie review!