14 aug 2024
Snelle levering,veel keuze qua producten !! Ik heb dit keer gepelde zonnebloempitten besteld en vet-traktatie staafjes (pellets) met bessensmaak ,normaal heb ik meestal de insekten of meelwormen variant van deze staafjes,maar omdat er veel merels komen en zij ook van vri hten houden wilde inkijken wat ,e zouden vinden van de bessenvariant.
Eerlijk is eerlijk alle vogels die hier komen zoals koolmeesjes & pimpelmeesjes & de verschillende mussensoorten,maar ook de merels eten allen graag van de vetstaafjes/ vettraktatie en ook de gedroogde meelwormen blijven ook een groot succes en de gepelde zonnebloempitten heb ik altijd in een voedersilo zitten ,want zo is er voor iedereen wat lekkers ,er komen elke dag veel vogels om te ontbijten / lunchen en ook savonds wat te eten en in het broedseizoen komen ze met hun baby vogeltjes buurten,een mooi gezicht is dat !!
De producten lijken op het eerste gezicht goed, al komt het vogelhuisje wat kwetsbaar over (vooral waar de twee plastic delen aan elkaar vast zitten - hopelijk breekt niet één van de lipjes af).
Minder goed was de verzending met DPD: dit bedrijf heeft zes dagen over de verzending gedaan EN gaf daar onjuiste en onduidelijke informatie over EN hield zich absoluut niet aan het toegezegde bezorgingstijdvak.
Ik zou aanraden voortaan een andere bezorgdienst te gebruiken.
Beoordelingen voor Vogelhuisje.com
4 jan 2024
Plezierig contact m.b.t. Het ophalen . Vriendelijkheid. Komen afspraken na.
Bereidheid iets uit te zoeken voor je.
18 jun 2024
Altijd kwaliteit: de vogels likken hun pootjes af bij het eten van de bessentraktatie van Vogelhuisje.com!!!
Antwoord van Vogelhuisje.com
21 jun 2024
Dat is geweldig om te horen, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat de bessentraktatie zo goed in de smaak valt bij de vogels. Bedankt voor je vertrouwen in Vogelhuisje.com en veel plezier verder met het voeren van de vogels! 🐦🌿
24 jun 2024
Aluminium spijkers
Prima spijkers, jammer dat er voor een minimum bedrag besteld moet worden.
Kan nu 36 vogelhuisjes ophangen.
17 dec 2023
Het werkt prima waar het voor bedoeld is , de vogeltjes hadden ook gelijk door , dat er eten in zat !
23 apr 2024
Ruime keuze, mooie kwaliteit. Ik had een hout gesneden vogeltje besteld, zag er prima uit!
27 dec 2023
Snelle levering en geweldig verpakt. De doos is nu het favoriete plekje voor mijn katten.
3 nov 2023
Adres beter aangeven. Moest 10 min. zoeken en tenslotte bellen om route te
krijgen.
27 feb 2024
Zeer correct zoals steeds.
Alle bestellingen zeer netjes verzorgd en verpakt
TOP.
23 jun 2024
Pindakaashuisje met tralies
Werkt perfect grote vogels stelen niet meer de kleintjes kunnen weer goed eten
5 dec 2023
Goed product, netjes afgeleverd en achteraf betaling mogelijk prima bedrijf