14 aug 2024
Snelle levering,veel keuze qua producten !! Ik heb dit keer gepelde zonnebloempitten besteld en vet-traktatie staafjes (pellets) met bessensmaak ,normaal heb ik meestal de insekten of meelwormen variant van deze staafjes,maar omdat er veel merels komen en zij ook van vri hten houden wilde inkijken wat ,e zouden vinden van de bessenvariant.
Eerlijk is eerlijk alle vogels die hier komen zoals koolmeesjes & pimpelmeesjes & de verschillende mussensoorten,maar ook de merels eten allen graag van de vetstaafjes/ vettraktatie en ook de gedroogde meelwormen blijven ook een groot succes en de gepelde zonnebloempitten heb ik altijd in een voedersilo zitten ,want zo is er voor iedereen wat lekkers ,er komen elke dag veel vogels om te ontbijten / lunchen en ook savonds wat te eten en in het broedseizoen komen ze met hun baby vogeltjes buurten,een mooi gezicht is dat !!
De producten lijken op het eerste gezicht goed, al komt het vogelhuisje wat kwetsbaar over (vooral waar de twee plastic delen aan elkaar vast zitten - hopelijk breekt niet één van de lipjes af).
Minder goed was de verzending met DPD: dit bedrijf heeft zes dagen over de verzending gedaan EN gaf daar onjuiste en onduidelijke informatie over EN hield zich absoluut niet aan het toegezegde bezorgingstijdvak.
Ik zou aanraden voortaan een andere bezorgdienst te gebruiken.
Beoordelingen voor Vogelhuisje.com
6 mei 2024
Bestelling gedaan en netjes ontvangen. Blij met het product.
17 jun 2024
Levering snel, correct, zorgvuldig verpakt en goede spullen!
Antwoord van Vogelhuisje.com
18 jun 2024
Bedankt voor je fantastische 5-sterren review, Marion! 🌟
We zijn heel blij te horen dat je tevreden bent met je aankopen, waaronder de Squirrel Buster™ Classic - Voedersilo voor zaden, Pindakaaspothouder met beschermkooi, LokTop® - Pindavoedersilo met beschermkooi, en de Pindakaas voor tuinvogels - Vogelbescherming - Set (4 x 300ml).
Het is geweldig om te weten dat de levering snel en correct was, en dat je tevreden bent met de zorgvuldige verpakking en de kwaliteit van onze producten. 🐦 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen!
Het Vogelhuisje.com Team
11 jun 2024
Snelle verzending en verpakking goed tegen breuk beschermd.
22 feb 2024
Ten alle tijde zeer correct en zeer goede servic
TOPSERVICE
14 apr 2024
Duidelijke website, snelle levering en mooie koffiemokken
6 feb 2024
Prima
Snelle verzending, stevige verpakking en goede producten.
3 feb 2024
Veel keus - duidelijk bestelproces
Veel keus, bestelling wordt duidelijk en snel afgehandeld
25 feb 2024
snelle reactie via mail op een vraag en snelle levering
Bedankt voor je 5-sterren review, Laura! 🌟
We zijn blij te horen dat het Egelhuis XL met schuin dak precies was zoals omschreven en dat je tevreden bent met de snelle levering. We hopen dat de egels er snel hun intrek in nemen!
Het Vogelhuisje.com Team