17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24.
Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel.
Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd.
De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen.
De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.
Goede website en snelle levering. We zijn blij dat we nu een tuinpaviljoen hebben staan met een luxe uitstraling. Het artikel is echter van Ikea kwaliteit, maar dan tegen een veel hogere prijs. De instructies zijn onduidelijk en kloppen niet bij hoe je het in de praktijk het beste kunt uitvoeren. We denken ook niet dat het tuinpaviljoen lang mee zal gaan.
Het uv werende dak is erg prettig, ook de gordijnen van tentdoek zijn handig en hangen aan een goed systeem. Deze zijn gelukkig wel van goede kwaliteit.
Al met al, bedrijf oké, product nee.
25 jun 2024
Het tentdoek was beschadigd.
Levering verliep goed ook via Belgie en korte termijn. Kon zelf de tent ophalen in Ternat om ervoor te zorgen dat eea op tijd binnen zou zijn.
Het tentdoek was echter beschadigd. Meerdere scheuren (5 in totaal) in het doek van 10 to 40 cm. Nu in gesprek met de klantenafdeling, die nu eerst suggereeert dat ik gezegd zou hebben dat het tentdoek onbeschadigd aan was gekomen, dat had ik alleen nooit gezegd...
20 mei 2024
Bestelling gedaan 13 mei nu is het20 mei nog niets ontvangen belofte van binnen 72 uur te leveren klopt van geen kanten.heb al geïnformeerd bij hen.ze zeggen dat het ergens in een depot staat of ligt .maar daar ben ik uiteraard niets mee.
4 jun 2024
Beste klant,
Bedankt voor dit bericht.
We begrijpen je frustratie en willen ons graag excuseren voor de langere levertijd bij onze Belgische vervoerder
De levertijden in deze periode zijn inderdaad langer geweest dan beloofd, door de hoge navraag in combinatie met Pinksteren.
Onze excuses dat ook jouw bestelling hiervan betroffen was.
26 mrt 2024
Geen opmerkingen over de verkoop en levering van de partytent, ook de prijs lijkt redelijk en ook de mogelijkheid om accessoires te kopen (degelijke opbergzakken). Er was wel een kleine ontgoocheling over de wanddikte van de buizen, waarschijnlijk voldoende maar toch aan de dunne kant! Dit komt natuurlijk het gewicht ten goede maar hopelijk niet te koste van de stevigheid? Wanddikte vermelden?
17 jun 2024
Geen levering
Beste,
De tent zou op 24 max 72 uur geleverd worden, na 4 dagen geen tent en zou graag mijn geld terug gestort zien. Spijtig dat jullie bedrijf er niets kan aan doen wel de transport firma is in de mist gegaan, misschien een andere akkoord afsluiten voor de transport.
Ik heb wel een goed contact gehad met jullie Firma maar ben zwaar teleurgesteld.
Mvg. Dirk Gabriël
30 jul 2024
Beste Dirk,
Bedankt voor je feedback.
Het spijt ons te horen dat je bestelling later is aangekomen dan aangegeven. We begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Jouw feedback is erg belangrijk voor ons, en we zullen deze situatie gebruiken om onze processen te verbeteren en toekomstige vertragingen te voorkomen.
We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en je een betere ervaring te bieden.
30 apr 2024
Ik heb nog helemaal niks binnen. De leverancier maakt er een puinhoop van. Dat valt profitent niet aan te rekenen.
Wat profitent wel aan te rekenen valt is de manier hoe zij mij vervolgens te woord staan. Alles behalve vriendelijk.
Mijn beoordeling blijft staan totdat ik mijn bestelling eindelijk binnen heb.
4 jun 2024
Dank voor je feedback.
Dit is voor ons belangrijk en wij nemen dit dan ook erg serieus. Graag willen wij onze excuses aanbieden. Het spijt ons dat onze service niet naar wens is geweest.
Echter zijn we blij om te horen dat de bestelling op 1 mei geleverd werd.
We hopen dat alles naar wens is met je tunnelkas en wensen je er veel plezier mee!
13 mei 2024
tot nu toe zeer blij van de tenten.
Leveringstermijn is altijd langer dan beschreven.
laatste levering ging na uiterlijk 72u geleverd worden en dit zijn er 720u geworden. Zonder mailtje of track and trace. niet altijd eenvoudig als je naar het werk moet
20 jun 2024
Beste klant,
Bedankt voor je feedback.
Fijn om te horen dat je erg tevreden bent met onze tenten!
We willen ons graag excuseren voor de langere levertijd bij onze Belgische vervoerder.
Wij willen je via deze weg nogmaals enorm bedanken voor het feit dat je klant bent geworden bij Profitent24 en hopen dat we je snel weer als klant mogen verwelkomen.
1 mei 2024
Tunnelkas besteld op zat. 20/04/24, op website stond levering uit voorraad, op
23/04/24 bericht ontvangen dat bewust artikel niet meer op voorraad was en de week nadien zou geleverd worden. Hopelijk binnenkort levering ?!
31 jul 2024
Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling.
Het spijt ons dat de levertijd langer heeft geduurd dan je had verwacht. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en waarderen je begrip gedurende deze periode.
We zijn echter blij te horen dat je nu erg tevreden bent met je tunnelkas en dat je enkele dagen later het product naar wens hebt ontvangen. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.