17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24.
Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel.
Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd.
De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen.
De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.
Beoordelingen voor profitent24.nl
21 jan 2024
Heb het nog niet uit de dozen gehaald en weet nog niet of het compleet is, hopelijk zijn alle onderdelen er bij.
Zo zijn de pakketten toe gekomen.
Door weer omstandigheden kan ik hem nog niet plaatsen.
23 jan 2024
Beste klant,
Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat de tent transportschade opgelopen heeft.
Onze klantendienst heeft contact met je opgenomen om dit zo snel mogelijk weer recht te zetten.
6 mrt 2024
Naar mijn idee hebben jullie een tweede hands tent geleverd, buizen beschadigd
(Stickertjes beschadigd, alsof de tent al inelkaar heeft gezeten en een gaatje in het zeil , 1 ster is nog teveel
5 apr 2024
Beste Jan,
Wat vervelend om te horen dat de tent niet naar verwachting is.
Onze klantenservice heeft je meermaals geprobeerd te contacteren over je bestelling om zo samen naar een passende oplossing te zoeken. Helaas krijgen we geen gehoor.
Mochten wij je nog kunnen helpen, horen wij dat graag.
Groet,
29 mrt 2024
Wij hebben jammer genoeg een verpakking gekregen waar er een zijwand
Met raam in ontbrak!!!! Na een mail te hebben gestuurd, zou Dat ontbrekende stuk onderweg zijn naar ons
6 mrt 2024
Zou een kwaliteitstent hebben gekocht. Nagenoeg alle koppelstukken van plastic kapot. Zijn een week verder nog niets vernomen.
7 okt 2024
wel betaald geen info, bij navraag blijkt dat het niet op voorraad is en dus langer duurt als bij bestelling staat aangegeven
23 mrt 2024
Prijs / kwaliteit lijkt het me niet de beste tent die on-line wordt aangeboden .
31 jan 2024
Heb de bestelling nog niet ontvangen (24 januari 2024 factnr: 24800441)
9 jun 2024
Kijk naar je mails en onze beperking, los dit op en ik geef je 5 ×
29 nov 2023
degelijke handleiding of meer uitgebreide op internet
6 okt 2024
Meer openheid naar de klant over de bestelling
1 mrt 2024
frame is erg licht uitgevoerd, niet zo stevig.
7 jun 2024
Zit nu al uren te wachten op een mailtje
30 jul 2024
Beste Bert,
Bedankt voor je review.
Tijdens het hoogseizoen krijgen we veel aanvragen binnen, waardoor het soms even kan duren voordat je een reactie van onze klantendienst ontvangt. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen en waarderen je geduld.
We doen ons best om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor je begrip en je geduld.
1 apr 2024
Geen uitleg bij stormbeveiliging.
28 mei 2024
Beste Walter,
Bedankt voor je beoordeling.
We hebben je meteen na je berichtje de handleiding hiervoor toegestuurd.
We hopen dat verder alles naar wens is en wensen je veel plezier met je tent!