17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24.
Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel.
Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd.
De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen.
De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.
Beoordelingen voor profitent24.nl
11 okt 2024
Super mooie partytent, klantenservice is top!
Een bezoek gebracht aan de showroom in Emmen, daar hebben we een uitgebreid advies kregen van Jakob en verschillende tent mogelijkheden bekeken.
Uiteindelijk gekozen voor de Partytent 3x6 m, PVC 750, met Grondframe, groen wit, voor de opslag ook de tassenset online meebesteld.
Waarom deze, stevig dik tentzeil (geen knisper kwaliteit), stevig robust frame met bout en vleugelmoer verbindingen en het grondframe omdat hij voor ons als we hem gebruiken het meest op bestrating komt te staan.
Het grondframe geeft extra stevigheid en stabiliteit.
Na een aantal dagen de bestelling opgehaald in Emmen, daar aangekomen vroeg ik of ik twee extra poten kon krijgen om een stukje maatwerk toe te kunnen passen als de tent in onze achtertuin opgezet zou worden.
Geen punt zei Jakob, en met een "alsjeblieft" kreeg ik er twee extra poten bij, helemaal top!
Prima assistentie met het inladen van alle dozen!
Thuis aangekomen, alles uitgepakt, buizen even afgenomen met een droge doek zoals de beschrijving uitlegd en opgeborgen in de tassen.
Zeilen gecontroleerd, bij 1 van de gevelzeilen was een rits niet helemaal goed doorgestikt.
Fotootje gemaakt en middels mail contact gezocht voor een oplossing, binnen een enkele dag response, geen probleem gaan we oplossen.
Antwoord, we sturen een nieuw geveldeel op, opgelost!
De besteling is netjes afgeleverd maar de pakketjes dienst belde 20 min voor hij hier was maar vantevoren geen bericht gehad waneer ze leveren komen gelukkig was ik thuis maar al met al een hele mooie en degelijke tuinkast
14 okt 2024
Mijn vorige tijd heeft 5 jaar buiten gestaan en heel wat stormen meegemaakt we hadden m wel goed verankerd en nog stond hij fir overeind
Ideale behandeling bij de aankoop. En goede informatie gekregen aan de telefoon voor de aankoop. Doe zo verder. Groetjes
Zeer snelle levering in een goede degelijke verpakking.
Product zoals omschreven.
2 okt 2024
Snel, duidelijk en transparantie.
Toppie we gaan er een feesie in bouwen!
7 okt 2024
Correcte afhandeling in combinatie met een zeer snelle levering. Top !
2 okt 2024
Goed contact met het bedrijf. Goed bereikbaar. Tent snel geleverd.