profitent24.nl- Logo - Beoordelingen

profitent24.nl

760 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.388 beoordelingen in totaal

17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24. Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel. Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen. De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.

23 aug 2024
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.

Beoordelingen voor profitent24.nl

3 aug 2024
Als je een bestelling plaatst, waarbij staat direct leverbaar, heb je na een week nog steeds je bestelling niet ontvangen.
21 aug 2024
Na 5 dagen nog niet geleverd. Wel al 2 dagen huisarrest omwille van aangekondigde levering
14 aug 2024
Ik heb een tent . Gekregen met schimmel. Al 7 dagen verder en nog geen resultaat
6 aug 2024
Geen levering nog en wordt telefonisch aan het lijntje gehouden
Antwoord van profitent24.nl
Beste Klant, Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het ontzettend vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak. Door de grote vraag heeft ons magazijn helaas niet alles op tijd kunnen leveren, maar we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt afgerond. We hopen dat je verder tevreden bent met je pergola. Mocht je nog vragen of andere zorgen hebben, laat het ons alsjeblieft weten – we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Profitent24
28 aug 2024
Levering was niet goed Chauffeur wou alles op straat afzetten
25 aug 2024
5 aug 2024
MV
Marcel v.
Dordrecht
30 jul 2024

Top oplossing

De tent is op zich prima, echter de montage instructie laat te wensen over, sommige voorgeboorde gaten waren niet door. Dus moest deze dus zelf door boren. Hierop hebben ze met mij contact gezocht en een snelle en goede oplossing geboden. Was verbaasd over de snelle en goede reactie. Een probleem is niet erg, maar hoe men het oplost zegt veel. Hier top gedaan!
18 jul 2024

Snel, betrouwbaar en degelijk materiaal

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. De chauffeur bracht het pakket (groot en zwaar want prieel) netjes in plastic verpakt tot aan de voordeur. Het enige wat aangepast mag worden is de hoeveelheid plastic in de dozen. Sommige dingen kunnen ook in papier verpakt worden. Ondertussen genieten wij van ons prachtige prieel.
11 jul 2024
Na enkele jaren scheurde ons tentdoek en ....kregen we van jullie gratis een nieuw toegestuurd, we zijn er heel blij mee en vinden dat een compliment waard. Nogmaals onze hartelijke dank..... ook aan Sofie die onze mailtjes zo mooi beantwoorde. Ga zo door!!!! Een familie uit zeeland
21 jul 2024
Afspraak was dat pakket op dag X bezorgd zou worden. Dit lukte echter niet door volle vrachtwagen. De hele dag gewacht voor Jan L. Had fijn geweest als dit even gecommuniceerd was. Voor de rest een prachtig tuinpaviljoen. Niets op aan te merken.
4 jul 2024

Kwaliteit/prijsverhouding is dik in orde.

Tent correct geleverd, opzetten gaat gemakkelijk en het buizenframe is stabiel genoeg. Na opzetten bleek er een weeffout in het dak te zitten en een nieuw dak zeil is snel zonder discussie geleverd. De kwaliteit/prijsverhouding is in orde.
HD
26 jul 2024

Supersnelle en correcte service

Ik had een verkeerd vervangingsonderdeel besteld. Na telefonisch contact werd een dag later het juiste pakket geleverd en het verkeerde werd direct mee teruggenomen.
19 jul 2024

Party tent

De tas van de tent was gescheurd en we kregen binnen een week al kosteloos een nieuwe toegestuurd,top! Goede en snelle reactie, kortom een zeer tevreden klant.

Goede kwaliteit, uitstekende service

De tent is stevig en makkelijk op te bouwen. Het dak van de tent bevatte een weeffout. Na prettige mailwisseling werd snel een nieuw dak opgestuurd. Top!
LH
Leon H.
Broekhuizenvorst
31 jul 2024

Mooie garage tent

Mooie garage tent, makkelijk op te zetten. Vind het pvc zeil 800 toch wat aan de lichte kant, afwachten hoe het zich houd. En netjes op tijd geleverd.
4 jul 2024
Beste aankoop ooit, gewoon pracht!! makkelijk te bereiken, makkelijk nieuwe onderdelen bestellen, aardige persoonlijke bezorgen maar ook telefonisten.
19 jul 2024
Duidelijk, betrouwbare en snelle levering. Goed bereikbaar voor vragen. Invulformulier pakt oude invuldata niet 100% over. Verkeerde plaatsnaam.
11 jul 2024
Zoals verwacht zeer goed en Correct. Totaal geen opmerkingen en alleen maar positieve ervaring. Materiaal is top en de service ook.
13 jul 2024
Uitstekende tent voor een goede prijs. Perfecte na-service voor een klein probleem met één van de palen. Aan te raden.