profitent24.nl- Logo - Beoordelingen

profitent24.nl

760 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.388 beoordelingen in totaal

17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24. Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel. Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen. De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.

23 aug 2024
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.

Beoordelingen voor profitent24.nl

3 sep 2024
1 sep 2024
13 sep 2024

Easy up

De eenvoudige easy up tent heeft geen goede gesloten wanden. Terwijl dit online wel lijkt. Uiteindelijk geruild voor de professionele versie. Dit is een goede tent, maar wel prijziger.
28 sep 2024
Niets aangekregen
6 aug 2024
We krijgen de tent niet zo “strak” opgezet zoals we zouden willen. Hier en daar hangt het zeil wat losjes. Als we hem met haringen zouden kunnen vast zetten zou het wellicht beter gaan maar wij gebruiken deze tent op een harde ondergrond. Verder 2 kleine beschadigingen gevonden in het zeil. (Heel klein gaatje in het dakzeil en een stukje van 1 van de 6 flappen lijkt afgeschaafd of klem gezeten te hebben waardoor die beschadigd is. Verder een mooie stevige tent met robuste buizen en stevig zeil. Wij zijn er blij mee!
JS
Jan S.
Oosterhesselen
5 aug 2024

Supersnelle en prima service

Voor het bestellen van een vervangende hoekpoot voor mijn tent nam ik contact op met Profitent24. Op mijn mail werd zeer snel gereageerd en de daarop volgende mailwisseling was steeds adequaat met goede en duidelijke informatie. Zo kon ik gauw tot de definitieve bestelling over gaan. De levering van het onderdeel was (boven mijn verwachting) ook zeer rap, want de dag na de betaling mocht ik de hoekpoot al ontvangen. Chapeau voor de prima service !!!
27 aug 2024
Heb een tent besteld en die werd snel verzonden en geheel compleet aangekomen. De materialen bekeken en die waren van goeie kwaliteit, Nu de tent nog opzetten. Ook telefonisch contact gehad en daar werd goed op mijn vragen gereageerd. Ook waren ze duidelijk wat ze niet en wel op voorraad hadden. Goeie firma!
15 aug 2024
Al meerdere tenten besteld, allemaal goede kwaliteit. Zijn er ook heel erg tevreden over. Zelf iets kapot gemaakt aan de tent en heb snel het onderdeel ontvangen. Goede service, en snel geholpen. Aanrader voor iemand die tenten zoekt.
30 aug 2024
Prima tent gekocht. Vlotte levering, ondanks dat de koerier met een defect voertuig kwam te staan. Maar dat kan iedereen overkomen. Tent in elkaar gezet volgens de eenvoudige beschrijving. Staat als een “huis”.
6 aug 2024
Het contact en de levering was perfect, hij zit nog in de doos, omdat hij gebruikt wordt voor een evenement. Dus hoe de tent eruit ziet en aan de eisen voldoet is nog niet bekend.
5 aug 2024
Goede en zeer snelle service! Helaas was ons dekzeil na een jaartje bij de naden los geraakt, en dus niet meer waterdicht. We kregen zonder enig pardon een nieuwe!
29 aug 2024
Beschrijving 2 personen 3 uur klopt van geen kanten. We zijn 5 uur bezig geweest. Beschrijving is ook niet altijd duidelijk. Nu het staat ben ik er blij mee
28 aug 2024
vlotte verzending, na wat opstart problemen klacht goed en netjes afgehandeld. tip : klachten serieus nemen en snel proberen af te afhandelen.
24 aug 2024
Goede service en snelle verzending. Belangrijkste, goede kwaliteit paviljoen en prima in elkaar te zetten ( al is het uiteraard wel een klusje)
TK
6 aug 2024
Uitstekend telefonisch bereikbaar en snelle levering tegen scherpe prijzen!.Zeer vriendelijke medewerkster die met mij meedacht!.Top!.
14 aug 2024

De kleur van het tentdoek wijkt enorm…

De kleur van het tentdoek wijkt af van de fotos, klantenservice heeft hierover keurig contact opgenomen en een oplossing aangedragen.