profitent24.nl- Logo - Beoordelingen

profitent24.nl

760 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.388 beoordelingen in totaal

17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24. Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel. Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen. De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.

23 aug 2024
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.

Beoordelingen voor profitent24.nl

SV
Sijtze V.
Hengelo
28 aug 2024
Vriendelijk, goede informatie
17 aug 2024
Denken met je mee bij vragen
RD
René D.