21 jan 2024
Wij hebben een Stas multirail met
verlichting gekocht. Dit hebben we gedaan bij een officieel verkooppunt omdat een beetje advies wel handig is om te weten hoe en wat. Als je een klein beetje handig bent kan je het zelf monteren. Het resultaat is super netjes geworden. Foto's aan de muur en de kast worden mooi uitgelicht. Een sieraad in huis.
Fam. Hallema Mijnsheerenland
De manier om de klemmen in gipswanden te tikken is onhandig. Ook gaat het bevestigen van de rails voor gipswanden niet intuïtief. Ik heb twee keer klemmen gehad waarvan de pootjes ombogen bij hameren en dan afbraken bij terugbuigen. Dus een extra klem per doosje bevestigingsmateriaal zou heel handig zijn. Ook is niet duidelijk dat bij het bevestigingsmateriaal al een hamer-hulpstuk zit. Ik kocht er nu voor niks eentje bij omdat ik dat niet wist.
belachelijke verzendkosten voor zo n mini pakje.Hoogste in NL.Geen enkele gradatie ..zal nooit meer bij hen bestellen.Daar betalen ze de fanstastische reclames van zielig...
27 mei 2024
Mooi systeem, en eenvoudig te bevestigen.
Graag zou ik de keuze willen hebben op welke dag het bezorgd kan worden. Nu moet ik het artikel in een andere gemeente gaan ophalen
13 jun 2024
Circulaire economie in praktijk gebracht
Zeer gebruikers vriendelijk.Geen ontsierende boor gaten en variërend interieur aangepast aan stemmingen of seizoenen.
Alle foto’s platen en schilderijen komen aan de beurt.
1 mei 2024
Voldoet prima.
Gebruik het al jaren en heb het voor onze nieuwe woning weer aangekocht.
‘t Is wel prijzig, maar eenmaal aangeschaft heb je er lang plezier van en het voldoet prima.
21 dec 2023
De super Stas
Ja, de producten van Stas zijn super !!
Je kan gemakkelijk wisselen met je lijsten wat heel leuk is !!!
Ik heb online besteld, en het was vlug bij mij thuis.
18 nov 2023
We hebben onze nieuwe woning helemaal laten stuken met overal plasterrail. Staat mooi en is super handig en je hoeft nooit meer te boren in de strakke muren.
6 dec 2023
Op zich een mooi systeem, zolang je werkt met de metalen bevestigingspunten.
De max ligt mooi strak tegen het plafond
De kabels zijn nauwelijks zichtbaar
1 dec 2023
Snelle zending proefpakketje. Het zou nog completer zijn als de ophanginstructie er geprint bij zit en één schroefje zodat je kunt zien hoe het werkt.
25 feb 2024
Makkelijk.
Het was even zoeken naar het type rails in de voor ons nieuwe woning. De bouwmarkt bood geen oplossing. Internet wel.
Snel geleverd.
Handig systeem.
1 mrt 2024
Zeer vriendelijke en kundige monteurs.
Hele goede telefonische ondersteuning en advies gekregen en tevens naar volle tevredenheid de montage door de monteurs van STAS laten uitvoeren.