23 jun 2024
Echt een super leverancier, voor de supplementen. Bestelling geplaatst keurig geleverd alleen tijdens de levering 1 pot open gegaan en alles lag los in de doos. mail gestuurd direct antwoord en kreeg de keuze geld terug of een nieuwe en 2 dagen later was de nieuwe al binnen. Echt super
Beoordelingen voor bodylab.nl
13 okt 2024
6 okt 2024
4 okt 2024
3 okt 2024
11 okt 2024
Ik heb mijn pakketje nog altijd niet ontvangen. Ik heb hierover al een mailtje gestuurd, echter heb ik nog geen reactie ontvangen. Hopelijk kunnen jullie via deze weg contact met mij opnemen en kunnen we het samen oplossen.
14 okt 2024
Geachte klant,
bedankt voor uw berichtje!
Volgens de transporteur werd het pakketje succesvol geleverd.
Onze klantenservice heeft u al verschillende keren antwoord gegeven. Controleer ook je spamfolder. Als je het pakket toch niet hebt ontvangen, neem dan direct weer contact op met onze klantenservice.
Hartelijk dank!
12 okt 2024
slecht
vallen me te veel lastig met allerlei mails en eenmalige bestelling die ik had gedaan, blijkt al een aantal dagen bij een ophaalpunt klaar te liggen zonder dat ik daar ook maar een bericht van had ontvangen.
14 okt 2024
Geachte klant
Het spijt ons zeer dat u geen bericht heeft ontvangen van onze verzenddienstverlener.
Als je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, schrijf dan naar onze klantenservice zodat we je van de verzendlijst kunnen verwijderen.
Ik kreeg een geopende 2 kg verpakking eiwit. Alles zat onder en moest het alsnog terugsturen. Benieuwd hoe het aankomt. Mijn kleren en vloerbedekking zaten helemaal onder.
Geachte klant
Het spijt ons zeer dat uw bestelling beschadigd is aangekomen.
Zoals we kunnen zien, heeft onze klantenservice u op uw verzoek een retouretiket gestuurd, zodat u de bestelling aan ons kunt retourneren zoals gevraagd.
17 okt 2024
Slechte service , geen contact , WACHT AL DAGEN op het pakket.
Wil mijn geld terug of vandaag nog het pakket hebben.
18 okt 2024
Geachte klant,
volgens de tracking van de zending heeft u uw pakket gisteren ontvangen.
Bedankt voor uw aankoop en veel plezier met de producten!
3 okt 2024
21 sep 2024
Good deals, slow delivery.
Good deals, but slow delivery. For a service that helps us stay on the nutritional straight and narrow, it’s usually terrifying for me to suddenly realise that my protein shakes are running out, because I know it’ll be a rough few days of eating non-efficiently.
Otherwise, the products are good, the prices are great! Obviously trust worthy
19 sep 2024
De deksels van de emmers met eiwitten en weightgainers zijn vaak niet goed gesloten, waardoor er product verloren gaat. Het ligt dan door de hele doos. Ze lossen het altijd wel netjes op en staan open voor opbouwende kritiek. Verder wel tevreden over de kwaliteit van de producten.
20 sep 2024
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak veroorzaakt door de niet goed afgesloten deksels. We zullen dit probleem intern direct bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. We zijn blij dat u verder tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en waarderen uw opbouwende kritiek zeer.
Hartelijk dank voor uw begrip!
8 sep 2024
Shakes zijn erg lekker alleen jammer dat de 1 dikker is dan de ander ik hou wel van wat dikker maar wil geen melk de stracciatella is echt wel lekker romig maar dan de vanilla cookie weer heel dun dat is jammer
3 sep 2024
veel producten voor afvallen/ aanbulken en overall een ruime selectie aan gezondere alternatieven voor sporten/ proteine etc
29 sep 2024
Prix très correct, rapidité d'envoi.
Et site asser facile à utiliser pour commander 👍👌
12 sep 2024
De producten bevallen erg goed.
Niet teveel dezelfde reclame sturen!