23 jun 2024
Echt een super leverancier, voor de supplementen. Bestelling geplaatst keurig geleverd alleen tijdens de levering 1 pot open gegaan en alles lag los in de doos. mail gestuurd direct antwoord en kreeg de keuze geld terug of een nieuwe en 2 dagen later was de nieuwe al binnen. Echt super
Beoordelingen voor bodylab.nl
27 mei 2024
Ik heb nog geen bestelling ontvangen???
29 mei 2024
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw bericht!
Onze klantenservice zal uw verzoek onmiddellijk in behandeling nemen en u per e-mail informeren.
6 mei 2024
Bestelling is nog steeds niet ontvangen
7 mei 2024
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Onze klantenservice heeft afgelopen vrijdag al contact met u opgenomen.
Controleer uw inbox en ook uw spamfolder.
Geachte Klant,
Onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van uw bestelling. Uw zorg is voor ons van groot belang, en we betreuren eventuele ongemakken die hierdoor zijn ontstaan.
Een medewerker van ons klantenserviceteam heeft uw zaak al in behandeling genomen en u hierover geïnformeerd. We doen ons uiterste best om uw kwestie zo snel mogelijk op te lossen en uw bestelling bij u te bezorgen.
Indien u verdere vragen heeft of aanvullende ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservicemedewerker.
7 nov 2023
Ondertussen 2 weken aan het wachten
9 nov 2023
Hallo beste Klant, beste Klantin,
Het spijt me dat je zo lang hebt moeten wachten. Volgens de traceerinformatie was er sprake van overmacht, zoals zware weersomstandigheden, wat tot de vertraging heeft geleid. Onze excuses voor het ongemak. Als je nog vragen hebt, laat het ons alsjeblieft weten.
Cher client, chère cliente,
D'après le suivi, vous avez maintenant reçu votre colis.
Si vous avez d'autres questions, n'hésitez pas à nous contacter à nouveau.
16 jan 2024
Bestelling geplaat op 6-01-2024 nog steeds niks vernomen!
Bestelling geplaat op 6-01-2024
19 jan 2024
Beste klant,
Dank u wel voor uw bericht.
Helaas heeft DHL afgelopen week enkele grote problemen gehad met de levering.
Hierdoor kon een tijdige bezorging helaas niet worden gegarandeerd.
Volgens de track-and-trace informatie ontvangt u vandaag uw bestelling.
Wij wensen u veel plezier met uw producten en danken u hartelijk voor uw begrip.
19 jun 2024
Heb mijn spullen niet gehad
20 jun 2024
Beste klant,
vergeef ons alstublieft het ongemak!
We hebben een terugbetaling gedaan.
15 apr 2024
1.5 weken gewacht op product
Geachte Klant,
Volgens de trackinglink heb je je pakket nu ontvangen.
Als je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.
Bedankt voor je aankoop en veel plezier met de producten!
22 mrt 2024
the product arrived damaged
27 mrt 2024
Dear Customer,
We sincerely apologize for the inconvenience caused by the damaged product. Please contact our customer service team via email with photos and details of the damaged items so that we can process a refund for your purchase. Your satisfaction is important to us, and we are committed to resolving this issue promptly.
Thank you for your understanding.
12 jun 2024
my packge back to bodylab
18 jun 2024
Lieber Kunde, liebe Kundin,
hiermit informieren wir Sie über die Retoure Ihrer Bestellung, da laut Transportdienstleister der Empfänger nicht angetroffen wurde.
Ihre Bestellung und die dazugehörige Rechnung werden automatisch storniert.
Falls Sie schon bezahlt haben, wird Ihnen der Betrag zurückerstattet.
Über unseren Webshop können Sie nun noch einmal neu bestellen.
Bitte stellen Sie sicher, dass jemand in Ihrer Abwesenheit das Paket entgegennehmen kann.
Durch eine Notiz für den Transportdienstleister an der Klingel oder dem Briefkasten kann eine erneute Retoure vermieden werden.
17 mrt 2024
Reageren niet op mail
20 mrt 2024
Beste klant,
Bedankt voor uw bericht. Onze klantenservice heeft inderdaad op dezelfde dag gereageerd op uw e-mail. Het kan zijn dat ons antwoord in uw spammap terecht is gekomen.
We raden u daarom aan uw spammap te controleren om er zeker van te zijn dat u onze reactie heeft ontvangen. We willen ervoor zorgen dat uw vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord en staan altijd voor u klaar om te helpen.
Dank u voor uw begrip en medewerking.
Met vriendelijke groet.
17 apr 2024
Pakket niet ontvangen
Geachte klant,
Volgens de tracking van de zending heeft u uw pakket nu ontvangen.
Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Bedankt voor uw aankoop en geniet van de producten!
20 apr 2024
Slechte service
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie, zodat we u kunnen helpen.