17 mei 2024
Het winkel personeel uit Apeldoorn nam de tijd voor mij om aan te wijzen waar ik uit kon kiezen. Voelde me niet opgehaast en kon rustig even zelf kijken zonder dat iemand naast je staat met bent u er al uit. Ze attendeerde mij op member worden en legde de voordelen uit. Super tof want om mijn dure ketting is korting krijgen extra leuk. Mijn dochter gaat ook snel wat uitkiezen. Gaatjes laten schieten in oren deed ik hier ook al vroeger voor mijzelf en ook mijn dochter, vriendelijke personeel nemen de tijd voor de kindren en vragen echt netjes wil jij dit ook aan mijn dochter, top! Geen aanpassingen, gewoon zo door gaan Lucardi!
De vriendelijkheid en kennis van de medewerkster. Ze keek ons bijna niet aan en was redelijk kortaf en vertelde niks over de producten. Ik kreeg ook het gevoel dat ik werd beoordeeld op mijn uiterlijk en daarop werd door haar een prijsklasse gebasseerd. Ik vond dit niet zo fijn. Maar de andere verkoopster was wel beleefd en had meer kennis over de producten.
Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Apeldoorn
11 dec 2023
2 jul 2024
Vriendelijkheid en vakkennis
27 jun 2024
De ring die ik voor mijn vriend gekocht had was te klein. Van dat zelfde type was er geen groter model. Er werd daarna ook niet verder mee gedacht. Dus geld terug en niks gekocht. Gemiste kans!!
8 jun 2024
Ik werd door twee dames (meiden) geholpen, de service was goed alleen zagen ze er wel heel simpel uit.
Niet representatief, wat ik wel van Lucardi gewend ben.
1 dec 2023
Ik kan mijn airmiles niet inleveren bij lucardi wat ik ook probeer jammer gemiste kans
2 jun 2024
Verkeerd doosje meegegeven en daardoor ook andere manual