Haarshop.nl- Logo - Beoordelingen

Haarshop.nl

4.214 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden29.761 beoordelingen in totaal

20 jan 2024
Snelle correcte levering. Er stond bij t bestellen dat er n cadeautje bij zou komen maar dat zat helaas niet in de doos. De bestelling heel snel en keurig de volgende dag al netjes binnen gekregen . Heel fijn. Dank jecwel.

5 okt 2024
Helaas zeer slechte ervaring. Heb drie producten besteld, waarvan twee beschadigd. İk heb ze allebei retour moeten sturen en door het weekend (zijn ze gesloten), heb ik mijn producten pas de week erop op vrijdag ontvangen. Terwijl ik ze voor het vorige weekend had besteld en het zeer spoedig nodig had. Had foto’s ervan gestuurd, omdat ze erom vroegen, toen moest ik ze eerst retourneren, dat moest bij hun aankomen en gecontroleerd worden en pas daarna kreeg ik nieuwe toegestuurd. Dit maak ik voor het eerst mee. Normaliter doen ze direct nieuwe voor je op de post (om tijdsverloop te voorkomen), zodat jij in die tussentijd ook direct kunt retourneren. Maar dit was echt doodzonde nooit meer bestellen hier. Ze stelden zelfs voor om €7,50 kortingscode aan te maken niet voor je aankoop, maar wat je pas bij je VOLGENDE aankoop mag besteden. Nouu zo werkt het niet en een volgende aankoop zal er geen sprake van zijn

Beoordelingen voor Haarshop.nl

10 sep 2024
Altijd heel tevreden over de producten en de service alleen de laatste keer was het niet zo best een week geduurd voor mijn bestelling binnen was hopelijk gaat het de volgende keer beter.🙏🙏
28 sep 2024
Goede service en producten, snelle levering en goede communicatie. Ik moest iets retourneren omdat ik het verkeerde type van kérastase shampoo had besteld. Was geen probleem, heel fijn.
17 sep 2024
Bij het openen van mijn bestelling zag ik dat een flacon met pompje gelekt had. Gebeld, foto gemaild en de volgende dag had ik al een nieuwe flacon thuisbezorgd. Echt topservice!!!
24 sep 2024

Fantastisch Hercules Sägemann kam

Snelle levering in een leuke doos. The print binnen de doos is heel origineel. Ik koop dezelfde kam voor de derde keer voor vrienden en familie want iedereen vind het fantastish.
8 sep 2024

Alles helemaal top!

Goede navigatie op de website veel keuze in merken en producten, mooie acties, goede prijzen met diverse betaalmogelijkheden en producten snel op de gewenste bezorgwijze in huis
26 sep 2024
Snelle verzending. Persoonlijk zou ik het leuk vinden als je een proefmonster bij je bestelling krijgt als je boven het bepaald bedrag, bijvoorbeeld 40 euro besteld
15 sep 2024

Duidelijk en snel

Webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik. Veelzijdigheid aan goede producten. Duidelijke product omschrijvingen. Eenvoudig om een bestelling te plaatsen
13 sep 2024
Bij het openen van mijn pakketje zag ik dat een flacon met pompje gelekt had. Gebeld, foto gemaild en de volgende dag al een nieuwe bezorgd. Top service!
7 sep 2024

Betrouwbare webshop

Ik kon de producten die ik nodig had makkelijk vinden in de webshop. De bestelling werd keurig de volgende dag geleverd. Dus kortom, ik ben tevreden!
30 sep 2024
Het was een snelle bezorging! Top producten betaalbaar ook! Beste winkel om je spulletjes te bestellen Ik ga vaker bestellen bij jullie! Toppers
4 sep 2024
Al vele jaren zeer tevreden over de geleverde producten, snelle verwerking van de bestellingen, goede kwaliteit en regelmatig leuke aanboedihgen.
3 sep 2024
Super snel en correct verzonden, 1 minpuntje dat de doos zo groot was voor een paar 500ml spuitbussen….. misschien een beetje muggenzifterij….
12 sep 2024
Het bestelde product overtrof mijn verwachtingen, ik ben er dus heel blij mee. Daarnaast werd het snel bezorgd, kortom ik zal vaker bestellen.
6 sep 2024
Jammer dat mijn pakketje door andere geopend was en met doorzichtige tape herslotten was Verer alles goed ontvangen Bedankt hiervoor
8 sep 2024

Fantastische winkel met keuze mogelijkheden

Fantastische winkel met een groot aanbod van producten voor iedereen. Toegankelijke website, overzichtelijk en een snelle levering.
1 okt 2024
Vlotte afhandeling en correcte snelle levering. Wij waren op dat moment niet thuis en kregen een mail waar het was afgegeven. Top.
25 sep 2024
Steeds vlugge en perfect gevraagde leveringen,alsook zeer tevreden over het bestelde product.! TOP,doe zo verder. Tevreden klant.
MS
Margo S.
Waarland
11 sep 2024
Snelle service, gelijk de dag er na bezorgd, en werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de stappen die genomen werden.
21 sep 2024
Zeer tevreden ik had 1 artikel verkeerd er werd een nieuwe gestuurd deze was de volgende al binnen. Klantenservice is top.
29 sep 2024
Ruim assortiment, bestelling goed en snel ontvangen en goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.