Haarshop.nl- Logo - Beoordelingen

Haarshop.nl

4.203 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden29.768 beoordelingen in totaal

20 jan 2024
Snelle correcte levering. Er stond bij t bestellen dat er n cadeautje bij zou komen maar dat zat helaas niet in de doos. De bestelling heel snel en keurig de volgende dag al netjes binnen gekregen . Heel fijn. Dank jecwel.

5 okt 2024
Helaas zeer slechte ervaring. Heb drie producten besteld, waarvan twee beschadigd. İk heb ze allebei retour moeten sturen en door het weekend (zijn ze gesloten), heb ik mijn producten pas de week erop op vrijdag ontvangen. Terwijl ik ze voor het vorige weekend had besteld en het zeer spoedig nodig had. Had foto’s ervan gestuurd, omdat ze erom vroegen, toen moest ik ze eerst retourneren, dat moest bij hun aankomen en gecontroleerd worden en pas daarna kreeg ik nieuwe toegestuurd. Dit maak ik voor het eerst mee. Normaliter doen ze direct nieuwe voor je op de post (om tijdsverloop te voorkomen), zodat jij in die tussentijd ook direct kunt retourneren. Maar dit was echt doodzonde nooit meer bestellen hier. Ze stelden zelfs voor om €7,50 kortingscode aan te maken niet voor je aankoop, maar wat je pas bij je VOLGENDE aankoop mag besteden. Nouu zo werkt het niet en een volgende aankoop zal er geen sprake van zijn

Beoordelingen voor Haarshop.nl

Leuke verrassing

Eerste bestelling gedaan en kreeg er gelijk een cadeau bij, erg attent! Ik heb geen verbeterpunten, ben erg tevreden.
27 sep 2024
I loved the Indola Silver lavander mousse, made my hair styled and beutiful... Bye bye orange,and all that at home!
22 sep 2024
Snelle levering. Alleen jammer dat Post.nl pakket niet thuis heeft afgeleverd, maar bij afleveringpunt in de buurt.
9 sep 2024
s Avonds om half 10 besteld en de volgende middag al in huis. Zo gaat dat altijd bij dit bedrijf. Uitstekend!
16 sep 2024
Altijd snelle levering en products van Kerastase zijn uitstekend, ben al jaren een traue klant vaan Haarshop !
6 sep 2024
Levering en producten prima. Wat ik alleen vervelend is dat je een product moet bijkopen voor gratis levering.
16 sep 2024
Snelle verzending, makkelijk bestellen goede producten Hoeft niets te verbeteren gewoon zo door blijven gaan
7 sep 2024
Het is de eerste maal dat ik bestel en is vlot en goed afgeleverd. Ik bestel zeker nog opnieuw bij jullie
22 sep 2024

Haarshop betrouwbaar, veel keus en snelle levering

Haarshop heeft veel keus, goede klantenservice en snelle levering. Gewoon een fijne, betrouwbare webshop.
18 sep 2024
Fantastic and quick, I have ordered 3 times and I am always a happy customer. 10 out 10 would recommend 🤗
10 sep 2024
Easy and friendly shopping experience, the products were delivered quickly, great quality. Keep it up 🙌
3 sep 2024
Fijne website, makkelijk te bestellen en een snelle levering! En de meeste producten zijn op voorraad.
10 sep 2024
Snel verzonden , producten waren goed beschermd ingepakt . En ik kon alles vinden wat ik nodig had .
11 sep 2024
Onzettend goede producten. Snelle levering. Goed ingepakt. Echt heel tevreden. Haar is niet kapot …
3 sep 2024
De snelle levering, het product, en het feit dat ik kans maak op een hairtool, dat vind ik heel leuk
1 okt 2024
Ik bestel altijd de haargel voor mijn man bij Haarshop. Twee keer zo goedkoop dan bij de kapper.
17 sep 2024
Veel keuze, superfijne producten en snelle bezorging! Ik bestel mijn haarproducten altijd hier!
3 sep 2024
Ik vind het fijn om te shoppen bij jullie omdat het snel bezorgd wordt en krijgt ook een kado
8 sep 2024
Enorm assortiment en goede prijzen. Bovendien een supersnelle levering. Kortom, een aanrader
16 sep 2024
Goede service, Duidelijke informatie om makkelijk te bestellen ook komt het snel in huis!