wesco-shop.com/nl- Logo - Beoordelingen

wesco-shop.com/nl

243 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.011 beoordelingen in totaal

ongeldig

8 mrt 2024
Snel verzonden, goed verpakt en prachtige aanbieding. De tower is fantastisch, erg goede kwaliteit en slim gemaakt. Je kan aan de blauwe leds zien hoe lang de klep open blijft staan, want hij telt af naar links. Ook is het vrij van losse batterijen. Met 1 druk op de knop kan je klep open laten staan, dat is enorm handig. De bakken zijn zo ingedeeld dat je maximaal gebruik kunt maken van de inhoud. Ik was eerst bang dat de 15 liter te weinig zou zijn, maar door de vierkante indeling gaat deze langer mee dan mijn oude 20 liter. Die was te smal en erg hoog. Echt een zee fijne aanwinst.

20 nov 2023
Bestelling alles was goed, de bezorging ondermaats: - Je kunt na bestelling e.e.a. niet laten leveren op Business Point DHL - Geen updates ontvangen (ook niet in Spam) van bezorging - Dozen (2 losse bezorgmomenten!, prullenbak en keukenrolhouder) gewoon bij de voordeur gezet. Was een paar nachten niet thuis, blij met oplettende buren - Omdoos van keukenrol houder (niet houder zelf) goed beschadigd Advies: ander contract DHL / andere bezorgdienst

Beoordelingen voor wesco-shop.com/nl

8 mrt 2024

Snel verzonden, hoogwaardige kwaliteit en mooi design.

20 nov 2023

Bestelling alles was goed, bezorging slecht

HM
Hans M.
Gronau
26 jan 2024

Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop, maar artikelen komen uit Duitsland, waardoor levering trager is. Blijft ook lang stil, nadat bestelling bevestigd is. Hierdoor vraag je je af, of er eigenlijk wel iets komt. Een snellere melding van een T&T code zou aangenaam zijn. Verder goed verpakt, en geen milieubelastende verpakkingsmaterialen.
4 jan 2024

Snelle levering. Onduidelijk product

Snelle levering. Onduidelijke product weergave. Specifiek onderdeel niet geschikt voor alle vuilnisbakken. Toch is het gelukt een niet helemaal passend product te bestellen. Makkelijker zou zijn de vuilnisbakken te tonen, met meteen de juiste producten erbij. En niet per product, en dan de vuilnisbak.
11 feb 2024

Top kwaliteit en vlot geleverd

Wij hebben een broodtrommel besteld en wij zijn erg blij mee, je betaald wat meer maar de kwaliteit maakt het meer dan waar. Via de website van Wesco is het makkelijk bestellen en de levering gaat relatief snel, daarbij wordt je keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling,
27 mrt 2024
Onderdeel voor prullenbak probleemloos besteld en ontvangen. Verbetermogelijkheid: graag de afmetingen van de onderdelen vermelden (in dit geval een demper), want dat had ik nodig om te bepalen of het onderdeel in mijn prullenbak (van een ander merk) zou passen.
11 jan 2024

Kickmaster opnieuw geveerd

Levering is snel en goed verlopen. Het plaatsen van de bestelling (veertjes voor een kickmaster vuilnisbak) was niet zo gemakkelijk voor mij, maar uiteindelijk geslaagd. Dus nu natuurlijk heel blij. En heel blij dat onderdelen te verkrijgen zijn. Super.
30 mrt 2024

Wesco weer zo goed als nieuw met een paar nieuwe onderdelen

Het is fijn dat je onderdelen kunt bestellen en je wesco prullenbak weer kunt repareren. Hij is weer zo goed als nieuw! Wel zou het fijn zijn als ik hem ook kon ombouwen en kon voorzien van een demper (zoals voor de Kickmaster CL soft).
18 feb 2024
Super mooie prullenbak, goede kwaliteit en goed ingepakt gelukkig. Snelle verzending, duidelijke uitleg, mailtjes vind ik er wel onprofessioneel uitzien en er was geen track informatie beschikbaar/niet zelf indelen.
8 nov 2023

Komen afspraken na

Geven vlot een reactie op vragen en komen afspraken na. Toen ik een vraag stelde via hun site kreeg ik een goede tip en vooral de uitnodiging om wanneer mijn probleem niet was opgelost weer contact op te nemen.
26 nov 2023
In deze donkere tijden bestelde ik een knalgele vuilbak. Het maakt me gewoon happy! Voor dochterlief een roze broodtrommel voor onder de kerstboom. Fantastische kleuren! En de service/levering is eerste klas👍
16 jan 2024
Snelle levering en blij met de afvalbak. Naar mijn idee is de Wesco de enige pedaalemmer niet meteen kantelt of omvalt als je op het pedaal drukt. Door het soft close systeem geen geklepper van de sluiting.
27 feb 2024

Jammer dat ik reserve delen nodig heb.

Fijn dat er reserve onderdelen te bestellen, jammer dat het nodig was. Een voetpedaal van plastic?? Jammer. En het chroom van de handgrepen slijt er ook snel af omdat het basismateriaal ook plastic is.
31 mrt 2024
Snel besteld, snel geleverd, precies wat wij zochten. Hebben al 20 jaar de producten van Wesco en gelukkig zijn de aan slijtage onderhevige onderdelen eenvoudig beschikbaar en eenvoudig te monteren👌💪👍
21 dec 2023
Ik had een demper besteld maar die was niet compleet door mij besteld. Ze belde mij na om te vragen of ik het andere deel ook moest hebben en kreeg deze bij de bestelling erbij Super tevreden !!
12 jan 2024
Prima service. Onze Wesco Kickboy arriveerde met een defect, en dat werd na melding netjes afgehandeld door de klantenservice. Het nieuwe exemplaar staat inmiddels te glimmen in onze keuken.
18 jan 2024

Prima service

Zeer snel en vriendelijk geholpen om tot een oplossing te komen toen het verkeerde product was geleverd . Prima service! Heel blij met deze prachtige kickboy prullenbak in kleur mat zwart
21 nov 2023
Mooie prullenbak, heel goed afgewerkt en superstrak design. Levering was echt goed geregeld. Verpakking was degelijk en zorgde ervoor dat de prullenbak in goede staat werd thuisbezorgd.
17 feb 2024

Klasse!

Ik heb al vele jaren dingen van Wesco. Pannen, vuilnisbak, fruitschaal, andere opbergdingen. Altijd perfect en na jarenlang gebruik nog geen teken van slijtage. Klasse!
10 jan 2024
Ik had al zo’n prachtige bol!! Ooit in het fel groen. Hij was wel omgekeerd in elkaar gezet. Het voetje zat andersom. Fijn dat ik als voorbeeld de vorige nog heb!!!