tapeso.nl- Logo - Beoordelingen

tapeso.nl

1.393 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.210 beoordelingen in totaal

7 dec 2023
Twee tapijten besteld, tegen een ongeloofwaardige lage prijs, dus we vonden het spannend! Na het openen enige teleurstelling, na een op het eerste oog wat dunne matige kwaliteit zo leek, hoe kon het ook anders voor die lage prijs… Maar niets bleek minder waar! Nadat het tapijt een week gelegen had en uit zijn ‘plooien’ kwam, zag het er prachtig uit! Inmiddels bijna een jaar verder en nog een tapijt besteld in een andere kleur, ook helemaal blij mee!

20 nov 2023
Een tijdje geleden hebben wij een vloerkleed besteld bij tapeso. Helaas hebben wij de bestelling nooit ontvangen.. Het vloerkleed is bij de post kwijtgeraakt. Dit kan gebeuren en ligt buiten de macht van tapeso, wat wij natuurlijk snappen. Echter hebben wij twee weken meerdere malen telefonisch contact gehad over het geleverd krijgen van het vloedkleed. De mensen aan de telefoon waren vriendelijk en behulpzaam. Alleen kregen wij telkens beloftes die helaas niet waar gemaakt zijn of duurde het lang voordat wij een definitief antwoord kregen. Uiteindelijk na twee weken is de bestelling geannuleerd en hebben wij het bedrag terug ontvangen. Wat uiteindelijk een goede oplossing was. Ondanks dat het vloerkleed nooit geleverd is geworden.

Beoordelingen voor tapeso.nl

30 apr 2024