4 jan 2024
Vanaf binnenkomst werden we warm verwelkomd. Na even rondkijken, vroegen we om hulp en werden we direct geholpen. Er werd goed geholpen bij het passen van de ring en ze was erg geduldig. Achteraf had ik gehoopt dat ze bij het afrekenen advies zou geven over het onderhouden, ik heb hier zelf niet bij stil gestaan. Wel herinnerde ze me eraan dat ik 10% korting kon krijgen als ik member was, wat ik erg attent vind. Al met al ben ik met een grote glimlach de winkel uitgelopen.
Moest in de winkel in hoorn 2 euro extra betalen om het in te laten pakken.
Totaal voor 40 euro gekocht.
Kreeg een doosje in een heel dun papiertje verpakt.
Heel vreemd dat je voor een cadeau verpakking moet betalen.
Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Hoorn
9 sep 2024
7 sep 2024
6 sep 2024
29 aug 2024
Ja je komt binnen staan daar hele vriendelijk personeel zijn heel behulpzaam naar je wensen maken tijd voor mij en dan is het gekozen ring. gekocht ongelofelijk blij mee jullie hebben super super leuke vriendelijke personeel is mijn favoriete winkel in Hoorn Lucardi
2 aug 2024
Heel fijn geholpen, ondanks er problemen waren met bestellen van onze trouwringen. Nieuw personeel moet wel beter opgeleid worden.
14 aug 2024
Super leuk geholpen door een enthousiaste verkoopster. We gingen naar huis met meerdere sierraden. Goed en betaalbaar
16 aug 2024
Het was erg fijn werd vriendelijk geholpen had gelukkig het laatste paar oorbellen na goed zoeken
21 aug 2024
Leuke oorbellen en halsketting voor betaalbare prijs.
Prettig en vriendelijk geholpen voor een mooi cadeautje voor mijn kleindochter.