23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beste Henk,
Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze producten. Uw mening is belangrijk voor ons en helpt ons te begrijpen waar we kunnen verbeteren.
We zouden graag meer inzicht willen krijgen in uw ervaring en wat precies heeft geleid tot uw beoordeling van 2 sterren. Als u specifieke zorgen of opmerkingen heeft, horen we die graag. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen aan te pakken en u beter van dienst te zijn.
Daarnaast willen we u eraan herinneren dat we een 60 dagen geld-terug-garantie aanbieden. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met de producten, kunt u altijd een terugbetaling aanvragen. Meer informatie hierover vindt u op onze website.
Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Mocht u besluiten om uw beoordeling te heroverwegen, zouden we dat zeer waarderen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar ook om onze service te verbeteren.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen en hopen uw ervaring in de toekomst te verbeteren.
29 sep 2024
30 sep 2024
Beste William,
Dank je wel voor je beoordeling van 2 sterren. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met onze producten en service. Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons te begrijpen waar we kunnen verbeteren.
We zouden graag meer inzicht willen krijgen in je ervaring en wat er precies niet aan voldeed. Als je specifieke zorgen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een betere ervaring hebt.
Jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons erg belangrijk. Als je het gevoel hebt dat we jouw zorgen of vragen hebben aangepakt, vragen we je vriendelijk om je beoordeling te heroverwegen. Jouw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
We hopen dat je ons een kans geeft om je indruk te verbeteren.
Het Nature’s Finest Foods team
23 sep 2024
24 sep 2024
Beste Esther,
Bedankt voor het delen van je beoordeling. We zijn teleurgesteld om te horen dat je ons slechts 1 ster hebt gegeven. We begrijpen dat dit aangeeft dat je niet tevreden bent met je ervaring, en dat spijt ons zeer.
Bij Nature's Finest Foods streven we ernaar om al onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden. Jouw feedback is van groot belang voor ons, omdat we willen begrijpen wat er is misgegaan. Het zou ons enorm helpen als je meer details kunt geven over je ervaring, zodat we deze kunnen aanpakken en verbeteren.
Mocht je ontevreden zijn met de producten, willen we je eraan herinneren dat we een 60-dagen geld-terug-garantie aanbieden. Dit betekent dat je de producten kunt retourneren als je niet tevreden bent. Je kunt meer informatie hierover vinden op onze website of door contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.
Jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn van het grootste belang voor ons. Als je vindt dat we je vragen of zorgen hebben beantwoord, zouden we je vriendelijk willen vragen om je beoordeling te heroverwegen. Jouw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat onze service te verbeteren.
We waarderen je tijd en kijken ernaar uit om van je te horen, zodat we je kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op met eventuele vragen of opmerkingen.
18 sep 2024
19 sep 2024
Beste Suzanne,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Jouw ervaring is voor ons van groot belang en we willen graag begrijpen wat er mis is gegaan, zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.
Als je nog specifieke zorgen of vragen hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen en het probleem op te lossen.
Jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. Als je het gevoel hebt dat we je zorgen of vragen hebben aangepakt, vragen we je vriendelijk om je beoordeling te heroverwegen. Jouw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat onze service verder te verbeteren.
We hopen snel van je te horen, zodat we je beter van dienst kunnen zijn.
4 sep 2024
5 sep 2024
Beste Krzysztof,
Hartelijk dank voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet volledig positief is geweest. Uw feedback is belangrijk voor ons en we willen graag begrijpen wat er beter kan.
Als er specifieke aspecten zijn die uw beoordeling hebben beïnvloed, horen wij dat graag zodat wij verbeteringen kunnen aanbrengen. We streven ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden en willen er zeker van zijn dat uw volgende ervaring met ons volledig naar wens is.
Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, kunt u ons altijd bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons van groot belang. Mocht u het gevoel hebben dat wij uw zorgen of vragen naar tevredenheid hebben behandeld, willen wij u vriendelijk verzoeken om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Natures Finest Foods
4 sep 2024
5 sep 2024
Beste Marten,
Bedankt voor uw review en onze excuses voor de ervaring die niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het spijt ons dat dit in uw geval niet is gelukt.
We willen u graag helpen om eventuele problemen met uw bestelling of levering op te lossen. Als er iets is waar we u mee kunnen ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Wij staan klaar om u verder te helpen.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons van groot belang. Mocht u het gevoel hebben dat we uw zorgen of vragen inmiddels hebben opgelost, willen we u vriendelijk verzoeken om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Natures Finest Foods
30 aug 2024
De nightburner was heel goed.
De instant koffie vind ik heel smerig, dus voor mij is dat helaas weggegooid geld. Ik was ook te laat met het proberen dus kon niet terug…
Beste Astrid,
Bedankt voor je eerlijke feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de Nightburner. Jammer dat de instant koffie niet naar wens was.
Om de smaak van de koffie te verbeteren, raden we aan deze te mengen met lauwwarme melk. Dit kan de smaak verzachten en aangenamer maken. We begrijpen dat smaken verschillen en het spijt ons dat dit product niet aan je verwachtingen voldeed.
Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen.
21 aug 2024
Het werkt echt super goed heel blij mee
Ben 70 ging heel langzaam in het begin maar ben nu 3 kilo kwijtgeraakt heb gelukkig veel voorraad gekocht ben er zo blij mee het werkt super goed bedankt
Beste Ineke,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling van 5 sterren! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en dat je al 3 kilo bent afgevallen. Het is fantastisch om te weten dat je blij bent met de resultaten en dat het product zo goed voor je werkt.
Bij Nature's Finest Foods vinden we het erg belangrijk dat onze klanten positieve resultaten behalen en zich goed voelen over hun aankoop. Jouw succesverhaal is precies waarom we doen wat we doen, en we zijn trots dat we je hebben kunnen ondersteunen op je weg naar je doelen.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je ervaring nog verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je enthousiaste feedback. We wensen je veel succes met je voortgang en hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!
28 aug 2024
En ik begrijp dat er weer product verbetering elke keer is
Vorigjaar kon ik een schepje in mijnmneker doen
Maar bij de laatsten bussen zitten er klantendienst is de thee dikker
Persoonlijke vind ik de smaak er niet op vooruit gaan ik sta het te zeven waar door ik steeds meer moet gebruiken
Beste Thea,
Hartelijk dank voor je beoordeling en je feedback! We zijn blij te horen dat je de levering als snel hebt ervaren en waarderen het dat je opmerkt dat we steeds werken aan productverbetering.
We vinden het jammer te horen dat je de recente wijziging in de textuur van de thee minder prettig vindt en dat je de smaak niet verbeterd vindt. Jouw feedback is zeer waardevol voor ons, en we zullen deze opmerkingen zeker doorgeven aan ons productteam. We streven er altijd naar om de kwaliteit en smaak van onze producten te optimaliseren en we nemen jouw ervaring serieus.
Als je verdere vragen hebt of aanvullende opmerkingen wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je ervaring te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je feedback en je keuze voor Nature's Finest Foods. We hopen dat je ons in de toekomst blijft vertrouwen en kijken uit naar je verdere ervaringen!
1 sep 2024
Prima producten, die doen wat ze moeten doen. Ik gebruik oa Joint care collageen. Na een paar weken geen last meer van mijn knie, terwijl daarvoor lopen steeds meer pijn deed. Blij mee! Ik gebruik het nu zo’n 2 jaar.
Beste Elly,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en voor het delen van je positieve ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze producten, en in het bijzonder de Joint Care Collageen, zo goed voor je werken. Het is geweldig om te weten dat je na een paar weken geen last meer hebt van je knie en dat je al 2 jaar tevreden bent met het resultaat.
Het is precies wat we hopen te bereiken met onze producten: verbetering van je welzijn en kwaliteit van leven. Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je lovende woorden!
31 aug 2024
Zeer goede en effectieve natuurlijke producten en prettige webshop. Ik ben al 3 kilo afgevallen en zit nu op mijn streefgewicht, maar ik blijf de producten gebruiken, ze zijn erg gezond en nogmaals zeer effectief.
Beste Saskia,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met onze natuurlijke producten en onze webshop. Het is fantastisch om te weten dat je al 3 kilo bent afgevallen en nu je streefgewicht hebt bereikt. Gefeliciteerd!
We zijn verheugd dat je de producten als gezond en effectief ervaart. Het is onze missie om producten van hoge kwaliteit te leveren die echt een verschil maken voor onze klanten.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of aanvullende informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te ondersteunen.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring!
27 aug 2024
Ik heb nu de koffie maar blijf op het zelfde gewicht staan dus daarom wil ik nu de detox en het andere proberen hoop dat ik dan wel gewicht verlies
Beste Ans,
Hartelijk dank voor je beoordeling en je feedback! We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om je gewicht niet te zien veranderen, en we waarderen het dat je ons vertrouwen blijft geven door nu de detox en andere producten te proberen.
Bij Nature's Finest Foods streven we ernaar om effectieve en ondersteunende oplossingen te bieden die je kunnen helpen bij je doelen. We hopen dat onze detox en andere producten je zullen helpen om de gewenste resultaten te bereiken. Als je vragen hebt over het gebruik van de producten of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Als je in de toekomst nog verdere assistentie nodig hebt, staan we altijd klaar om je te ondersteunen. Je kunt ons bereiken via support@naturesfinestfoods.nl.
Bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest Foods. We wensen je veel succes met je nieuwe producten en hopen dat je de resultaten behaalt die je zoekt!
7 aug 2024
Eerste keer iets besteld, wil wel weten wanneer het bezorgd wordt! Komen veel e- mails binnen(teveel) van Nature Finest
Verder nog geen ervaring,
7 aug 2024
Beste Jenny,
Bedankt voor je bestelling bij ons. We hebben je order ontvangen en het pakket wordt momenteel klaargemaakt. Je zult binnenkort een e-mail ontvangen met je trackingnummer, zodat je de voortgang van je levering kunt volgen. De levering duurt doorgaans 4-7 werkdagen.
We begrijpen dat je veel e-mails ontvangt en zullen je feedback meenemen om onze communicatie te verbeteren.
Als je verdere vragen hebt of extra hulp nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via support@naturesfinestfoods.nl.
Nature's Finest
Heldere site voor keuze. Overzichtelijk en compleet met een prima zoekfunctie.
Producten zijn van goede kwaliteit en makkelijk bij te bestellen.
Beste Paul,
Hartelijk dank voor je positieve feedback en je 5-sterrenbeoordeling! We zijn erg blij te horen dat je onze website als helder en overzichtelijk hebt ervaren, en dat je tevreden bent met de zoekfunctie. Het doet ons goed te weten dat je de kwaliteit van onze producten waardeert en dat het bijbestellen eenvoudig voor je is.
Bij Nature's Finest Foods streven we ernaar om een gebruiksvriendelijke website te bieden die onze klanten helpt bij het vinden van wat ze nodig hebben, en tegelijkertijd producten van hoge kwaliteit te leveren. Jouw positieve opmerkingen bevestigen dat we hierin geslaagd zijn en moedigen ons aan om onze service continu te verbeteren.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en je ervaring nog verder te optimaliseren.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons en je lovende woorden. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn!
Het Nature's Finest Foods Team
Vind het wel vreemd dat ik nu opnieuw alle gegevens door moet sturen om mijn bestelling te voltooien. Is bij de aanvraag ook al vermeld..!!
Beste Paul,
Dank u voor uw bericht. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn om opnieuw om gegevens te worden gevraagd. We hebben de situatie voor u gecontroleerd en kunnen u geruststellen dat uw bestelling al onderweg is. Er is geen verdere actie of betaling van uw kant vereist.
Als u nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen u graag verder.
23 aug 2024
Goed en snel geholpen met mijn vraag. Goede updates van de levering. De producten moet ik nog testen, dus hier kan ik niets over zeggen.
Beste C Puts,
Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat je goed en snel geholpen bent met je vraag en dat je tevreden bent met de updates over de levering. We doen ons best om een uitstekende klantenservice te bieden en zijn verheugd dat dit voor jou het geval was.
We begrijpen dat je de producten nog moet testen, en we hopen dat ze aan je verwachtingen zullen voldoen. Jouw tevredenheid met onze producten is voor ons erg belangrijk, dus aarzel niet om je ervaringen met ons te delen zodra je ze hebt getest.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je ervaring te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je feedback en je keuze voor Nature's Finest Foods. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
5 aug 2024
Top
Goede aanbiedingen. Makkelijke site en overzicht op de site. Makkelijk besteld. Order snel op orde gemaakt en nu wachten op levering
Beste Wendy,
Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn zeer blij te horen dat je tevreden bent met onze aanbiedingen en dat je onze website als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk hebt ervaren. Het is fijn om te weten dat je het bestelproces als eenvoudig hebt ervaren en dat je bestelling snel is verwerkt.
Bij Nature's Finest Foods doen we er alles aan om een vlotte en efficiënte ervaring te bieden aan onze klanten. Jouw positieve opmerkingen bevestigen dat we hierin geslaagd zijn, en we waarderen je vertrouwen en je feedback enorm.
We hopen dat de levering van je bestelling snel en naar wens zal verlopen. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen.
Nogmaals bedankt voor je positieve beoordeling en voor je steun!
22 aug 2024
Nature Finest zijn goed natuurlijke producten voor een redelijke prijs en ze werken echt ten opzichte van andere inline producten
Beste Dries,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de natuurlijke producten van Nature's Finest en dat je ze als goed en effectief ervaart tegen een redelijke prijs. Het is geweldig om te weten dat je de kwaliteit en effectiviteit van onze producten waardeert.
Bij Nature's Finest Foods streven we ernaar om hoogwaardige, natuurlijke producten aan te bieden die echt werken en tegelijkertijd betaalbaar blijven. Jouw feedback bevestigt dat we hierin geslaagd zijn en motiveert ons om door te gaan met het leveren van producten die aan jouw verwachtingen voldoen.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je ervaring nog verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je waarderende woorden. We kijken ernaar uit je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!
29 aug 2024
Ik heb mijn eerste bestelling gedaan en heb nog geen ervaring met de producten helaas. Bestelling ging heel makkelijk.
30 aug 2024
Beste H.W. Schakel,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat het plaatsen van uw eerste bestelling eenvoudig ging. We begrijpen dat u nog geen ervaring heeft met onze producten, en we hopen dat ze aan uw verwachtingen zullen voldoen zodra u ze heeft geprobeerd.
Als u vragen heeft over de producten of verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft.
Dank u voor uw vertrouwen in Nature’s Finest. We kijken ernaar uit om uw ervaring met onze producten te horen en hopen dat u er veel plezier van zult hebben.
Het team van Nature’s Finest
28 aug 2024
Vandaag besteld en dat ging makkelijk, nu wachten wanneer het geleverd wordt en dan gaat het hopelijk voor mij werken
Beste Jan,
Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat het bestellen eenvoudig voor je was. We begrijpen dat je nu wacht op je levering en hopen dat onze producten je goed zullen helpen.
Volgens de informatie die we hebben, kan de levering doorgaans 4-7 werkdagen duren. We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Zodra je je producten ontvangt, hopen we dat ze voldoen aan je verwachtingen en je de resultaten bieden die je zoekt.
Als je na ontvangst van je bestelling vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en je ervaring te verbeteren.
Bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest Foods. We wensen je veel succes met je nieuwe producten en kijken uit naar je feedback!