23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl
27 feb 2024
Antwoord van naturesfinestfoods.nl
28 feb 2024
Beste klant,
Allereerst willen we u bedanken voor uw bestelling. We betreuren oprecht uw ervaring. Helaas weten we niet de reden voor uw beoordeling, dus we willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en we zullen proberen het probleem op te lossen.
Onze oprechte excuses als u ongemak heeft ondervonden tijdens het bestel- of leveringsproces, of als u niet tevreden was met het product.
We zouden zeer dankbaar zijn om uw feedback te horen en proberen een oplossing te vinden.
Dank u voor uw begrip.
Nature's Finest
22 nov 2023
Antwoord van naturesfinestfoods.nl
23 nov 2023
Beste Hazi,
Allereerst willen wij u bedanken voor uw bestelling. Het spijt ons oprecht van uw ervaring. Helaas kennen wij de reden voor uw beoordeling niet, daarom verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via e-mail support@natures-finest.at en wij zullen proberen het probleem op te lossen.
Wij verontschuldigen ons oprecht als u ongemak heeft ondervonden tijdens het bestel- of leveringsproces, of dat u niet tevreden bent met het product.
Wij zouden het zeer op prijs stellen om uw feedback te horen en te proberen een oplossing te vinden.
Bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groeten,