23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl
22 apr 2024
Heb bestelling nog jiet ontvangen dus kan r nog niet veel over vermelden!
Mvg Enos
24 apr 2024
Beste Enos,
Hartelijk dank voor je bericht, en onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van je bestelling. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn om op je bestelling te wachten, en we betreuren het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We hebben je bestelling gecontroleerd en kunnen bevestigen dat je pakket onderweg is. Normaal gesproken duurt de levering 3-7 werkdagen. We vragen om je begrip voor de vertraging, aangezien we helaas geen invloed hebben op het bezorgproces en vertragingen soms voorkomen.
Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen die je hebt aan te pakken.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je je bestelling spoedig ontvangt en tevreden bent met onze producten.
15 apr 2024
Is alweer de 3 de bestelling van night fatburn
Ik zie zeker verschil en detox ook
17 apr 2024
Beste Katja,
Bedankt voor je bericht en voor je voortdurende vertrouwen in onze producten! We zijn verheugd te horen dat dit al je derde bestelling van onze Night Fatburn is en dat je al positieve resultaten hebt opgemerkt, zowel in termen van gewichtsverlies als detox.
Het is geweldig om te horen dat onze producten je helpen je doelen te bereiken. We blijven ons inzetten om hoogwaardige producten te leveren die aan je verwachtingen voldoen.
Als je in de toekomst meer van onze producten wilt bestellen of als je vragen hebt, staan we altijd klaar om te helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.
Nogmaals bedankt voor je loyaliteit en je waardevolle feedback.
1 jul 2024
Contact liep heel vlot ik werd zelfs terug gebeld producten moet ik nog ontvangen
4 jul 2024
Beste Sandra,
Bedankt voor uw bericht en voor het plaatsen van uw bestelling bij Nature's Finest Foods. We begrijpen dat u graag zo snel mogelijk uw pakketje wilt ontvangen.
De gebruikelijke levertijd voor onze zendingen is 4-7 werkdagen. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, maar soms kan het door verschillende factoren iets langer duren dan verwacht.
Binnen de komende dagen zult u een e-mail ontvangen met een trackingnummer, waarmee u de voortgang van uw levering kunt volgen. Deze e-mail wordt verstuurd naar het e-mailadres dat u bij uw bestelling heeft opgegeven. Als u deze e-mail niet ontvangt of als u andere vragen heeft over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.
We waarderen uw geduld en begrip in deze zaak. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u binnenkort van uw bestelling kunt genieten.
6 jan 2024
Producten zijn echt goed en het werkt!!!zo blij mee, bestel elke maand weer bij.
Beste Nes,
Dank je wel voor je recente aankoop en voor het delen van je positieve beoordeling. We zijn opgetogen dat je blij bent met onze producten. We waarderen je als een trouwe klant, en jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Bij eventuele vragen staan we tot je beschikking via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen je graag verder.
24 jun 2024
Ik vul fijn in maar ik moet het nog krijgen
Indenken fijn
Succes u hoort van mij
27 jun 2024
Beste Cisca,
Bedankt voor je positieve beoordeling en je geduld!
We begrijpen dat je enthousiast bent over het invullen van je bestelling en we doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Normaal gesproken duurt de levering 3-7 werkdagen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een trackingcode via e-mail, zodat je de voortgang van je pakket kunt volgen.
Als je vragen hebt over de status van je bestelling of als er iets is waarbij we kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt met onze producten en service.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest. We kijken ernaar uit om binnenkort goed nieuws van je te horen!
30 apr 2024
Product works as described. Take 2-3 weeks but it helps a lot. Lost more than 5kg
Dear Eugeniu,
Thank you for your message and for sharing your positive experiences with our product! We are delighted to hear that the product works as described and has brought about positive results.
Your confirmation that the product is helpful is incredibly encouraging. Although it may take 1month to notice changes, it is very satisfying to hear that the product has helped in losing more than 5 kg. That's an incredible achievement!
If you have any questions or need further assistance in the future, please don't hesitate to reach out to u at support@naturesfinestfoods.nl. We will be happy to help and support you on your continued journey to better health.
Once again, thank you for trusting in our products. We look forward to your continued success and are excited to continue being part of your health journey.
Best regards,
7 mrt 2024
Top producten bestelling makkelijk te volgen aflevering altijd netjes bezorgt.
22 mrt 2024
Beste John,
Ontzettend bedankt voor je lovende woorden over onze producten en service! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat het volgen van de levering gemakkelijk was.
Bij Nature's Finest Foods streven we er altijd naar om een naadloze en zorgeloze winkelervaring te bieden aan al onze gewaardeerde klanten, en jouw positieve ervaring is een bevestiging dat we op de goede weg zijn.
Als je in de toekomst meer van onze producten wilt bestellen of als je vragen hebt, staan we altijd klaar om te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl.
Nogmaals hartelijk dank voor je positieve feedback en voor het kiezen van Nature's Finest Foods!
3 mrt 2024
De levering duurt over algemeen te lang en communicatie is niet altijd duidelijk
6 mrt 2024
Beste Richard,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons en onze excuses voor de vertraging bij de levering van jouw bestelling.
We begrijpen jouw frustratie over de algemene lange levertijd en de onduidelijke communicatie die je hebt ervaren. Hoewel onze standaard levertijd tussen de 3-7 werkdagen ligt, begrijpen we dat dit voor jou niet altijd acceptabel is.
We willen benadrukken dat we jouw feedback zeer serieus nemen en dat we ons uiterste best zullen doen om onze diensten te verbeteren. We streven ernaar om onze communicatie te verduidelijken en om de leveringstijden te verkorten, zodat je in de toekomst een betere ervaring zult hebben.
Als je verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen jouw begrip en je feedback enorm.
29 dec 2023
Tevreden over bestelling
Bestellen ging vlot, ik hoop dat de producten nu ook snel geleverd gaan worden.
Beste Gerlaine van Dijk,
Wij willen u hartelijk bedanken voor uw aankoop en voor het achterlaten van uw recensie. We hopen dat onze producten u zullen helpen de gewenste resultaten te bereiken. Wij horen graag uw ervaring.
Voor meer informatie over de bestelling kunt u contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en wij helpen u verder.
Nature's Finest
Een echt oordeel kan ik nog niet geven maar wat ik gelezen heb ziet er goed uit
28 dec 2023
Beste Johanna,
4 jun 2024
Op 28 mei besteld en nu nog geen bericht dar het verzonden is. Waar blijft het?
7 jun 2024
Beste Petra,
Onze oprechte excuses voor het uitblijven van het verzendbericht van uw bestelling, geplaatst op 28 mei. We begrijpen uw teleurstelling en willen dat u tevreden bent met uw aankoopervaring bij ons.
Uw bestelling is al verzonden vanaf onze kant en de levering is momenteel onderweg. Helaas is er een onverwacht probleem opgetreden bij het verzenden van het verzendbericht, waardoor u geen traceercode heeft ontvangen. We verzekeren u dat uw pakket onderweg is naar u en binnenkort bij u zal aankomen.
We waarderen uw begrip en geduld enorm. Bedankt dat u ons heeft gewezen op dit probleem, en we vragen u vriendelijk om ons de kans te geven dit recht te zetten. Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.
Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.
Nature's FInest
6 mei 2024
Ik gaat dit nu voor het eerst proberen. Heb wel wat ervaring met CURCUMIN PLUS.
Beste Anthony,
We willen je hartelijk bedanken voor je recente aankoop bij ons. Het doet ons enorm plezier te horen dat onze producten voldoen aan je verwachtingen en zelfs de gewenste resultaten opleveren.
We streven er altijd naar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die niet alleen effectief zijn, maar ook daadwerkelijk een positieve invloed hebben op het welzijn van onze gewaardeerde klanten, zoals jij. Jouw tevredenheid is onze grootste drijfveer.
Als je ooit vragen hebt over het gebruik van onze producten of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je een optimale ervaring hebt met onze producten en diensten.
Nogmaals dank voor je vertrouwen in ons merk en je keuze voor onze producten. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn en je te ondersteunen op je reis naar een gezondere levensstijl.
1 mrt 2024
Wonderen zijn de wereld nog niet uit
Duidelijke beschrijving van het product. Nu hopen dat het ook echt zo goed is.
22 mrt 2024
Beste Helma,
Wij danken u oprecht voor uw bericht en uw recente aankoop bij Nature's Finest. Uw tevredenheid als onze klant is voor ons van onschatbare waarde en we waarderen uw steun aan ons bedrijf. Bij Nature's Finest zijn we trots op onze respectvolle benadering van klanten en streven we voortdurend naar het leveren van de hoogste kwaliteit producten en diensten.
Uw tevredenheid met onze producten is onze grootste beloning en geeft ons de motivatie om voortdurend te verbeteren en uw verwachtingen te overtreffen. Uw loyaliteit betekent veel voor ons en we willen dat u zich altijd gewaardeerd en gerespecteerd voelt als onze klant.
Als u vragen, opmerkingen heeft of extra hulp nodig heeft, nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en zullen ons best doen om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Nogmaals bedanken wij u voor uw vertrouwen in Nature's Finest. We kijken uit naar verdere samenwerking met u en wensen u het allerbeste.
11 feb 2024
Snelle reaktie via de mail maar ik weet niet of de bestelling ook snel komt:).
14 feb 2024
Beste Rina,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u graag snel uw bestelling wilt ontvangen en we doen ons best om ervoor te zorgen dat dit zo spoedig mogelijk gebeurt.
Volgens onze informatie duurt de levering normaal gesproken tussen de 4 en 7 werkdagen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer van GLS via e-mail. Hiermee kunt u de voortgang van uw pakket volgen en bijhouden wanneer het bij u wordt afgeleverd.
We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Als u echter nog vragen heeft over uw bestelling of als u meer informatie nodig heeft over de status ervan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen u graag verder.
Bedankt voor uw geduld en begrip.
Nature's Finest
Goede smaakvolle producten ook al duurt het soms wat lang . Er is begrip voor
Beste JIm,
Hartelijk dank voor uw aankoop en voor het delen van uw feedback. We hopen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen en dat u er veel plezier aan zult beleven. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang.
Als u vragen heeft over uw bestelling, staan wij klaar om u te assisteren via support@naturesfinestfoods.nl.
17 jun 2024
Super blij met de producten en effectiviteit. Levering van producten optimaal
19 jun 2024
Beste Jovanca,
Hartelijk dank voor uw recente aankoop en voor het delen van uw positieve feedback met ons! Het verheugt ons enorm te horen dat onze producten doen wat ze beloven en aan uw verwachtingen voldoen.
We streven er altijd naar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die niet alleen effectief zijn, maar ook daadwerkelijk de gewenste resultaten opleveren voor onze gewaardeerde klanten zoals uzelf. Uw tevredenheid en welzijn zijn voor ons van het grootste belang.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke service ontvangt. Je kunt ons bereiken via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl.
Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons merk en uw keuze voor onze producten. We zijn blij dat we deel mogen uitmaken van uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven, en we kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn.
3 jan 2024
De bestelling was makkelijk te maken en goede informatie over de producten,
Beste Jan Van raamsdonk,
Dank u wel voor uw recente aankoop en voor het delen van uw recensie. We hopen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen en aan uw behoeften voldoen. Als er iets is waarover u meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl.
8 mei 2024
graag zou ik eerst mijn bestelling krijgen om te beoordelen is alles betaald
Geachte Antonia,
Hartelijk dank voor uw bericht en uw interesse in uw bestelling. We begrijpen volledig uw wens om uw bestelling te ontvangen voordat u deze beoordeelt, en we willen u verzekeren dat uw tevredenheid onze topprioriteit is.
Na zorgvuldig ons systeem te hebben nagekeken, kunnen we bevestigen dat uw bestelling correct is geplaatst en dat alle betalingen zijn verwerkt. Uw pakketje is momenteel onderweg naar u en we verwachten dat het vandaag wordt afgeleverd.
We begrijpen dat het spannend is om een nieuw product te ontvangen en te beoordelen, en we willen ervoor zorgen dat uw ervaring soepel en bevredigend verloopt. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd en in perfecte staat bij u aankomt.
Nogmaals dank voor uw geduld en begrip. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen als een tevreden klant van ons bedrijf.
26 mrt 2024
Duidelijke persoonlijke voorbeelden aan geven van het proces van de klanten.
26 mrt 2024
Beste Dellice,
Hartelijk dank voor je fantastische 5-sterrenbeoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze producten en service.
Jouw steun betekent veel voor ons. Als je in de toekomst nog meer producten wilt ontdekken of als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om te helpen. Je kunt ons bereiken via support@naturesfinestfoods.nl.
Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van Nature's Finest Foods!
Nature's Finest
Mooie overzichtelijke site en normale prijzen.Dus voor iedereen betaalbaar 😊
21 mrt 2024
Beste Jolanda van den Beld,
Wij willen u hartelijk bedanken voor uw recente aankoop bij Nature's Finest. Uw keuze voor ons merk is voor ons van onschatbare waarde en wij waarderen uw vertrouwen ten zeerste. Ons team zet zich voortdurend in om producten van topkwaliteit te leveren die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ook bijdragen aan uw algeheel welzijn.
Bij Nature's Finest streven we ernaar om uw ervaring met onze producten zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen oprecht dat uw recente aankoop aan al uw behoeften heeft voldaan en heeft bijgedragen aan het verbeteren van uw dagelijks leven.
Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons, omdat het ons helpt om voortdurend te verbeteren en onze diensten beter af te stemmen op uw wensen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl voor verdere vragen, opmerkingen of speciale verzoeken. We staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn.
Nogmaals willen we u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in Nature's Finest. Het is een voorrecht om u als gewaardeerde klant te mogen bedienen en we kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn.