Lucardi Juwelier Amsterdam Noord- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Amsterdam Noord

168 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden254 beoordelingen in totaal

27 jun 2024
verkoopster was attent, had op internet de oorbellen opgezocht met daarbij het artikelnummer. Ze vroeg mij of ik ook de afbeelding had en die heb ik haar getoond en ze wist ze gelijk te pakken. Attendeerde mij er ook nog op om member te worden zodat ik extra korting kreeg. Al met al 5 minuten binnen geweest, goed geholpen en tevreden de deur uit gegaan.

25 nov 2023
In een week 2 keer deze winkel bezocht. De dames die er in de ochtend stonden kunnen zeker een cursus klantvriendelijkheid gebruiken! Koop regelmatig bij Lucardi maar zit er nu serieus aan te denken om dan maar wat meer te betalen bij de concurrent. Helaas maar meer kan ik er niet van maken

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Amsterdam Noord

17 okt 2024
19 sep 2024

Goede bediening

Ik werd echt vriendelijk geholpen terwijl het best wel druk was in de winkel
29 sep 2024
Snel geholpen en vriendelijke meiden.
26 jul 2024
Heel fijn geholpen, maak je niet vaak meer mee
28 jul 2024
8 jul 2024
27 jun 2024
10 jun 2024
Vriendelijke vlotte hulp met precies wat ik zocht voor een scherpe prijs. Het horloge bandje werd er ook zelfs snel opgezet. Echter ook de vlinder sluiting over te zetten ging een stap te ver. Maar snap het wel. Lukte me thuis wel.
20 mei 2024
Een gaatje laten schieten bij mijn dochter De dame die ons heeft geholpen was super lief en geduldig en heeft mijn dochter er doorheen geholpen ondanks de angst
2 jun 2024
De mogelijkheid aanbieden als een klant een zware tas heeft deze in een soort blokken kast neer te zetten. Dat ontspand en geeft meer rust om langer te blijven.
10 apr 2024
Heel vriendelijk en behulpzaam. Samen een mooi sieraad uitgezocht. Ongedwongen en beleefd. Een lust voor t oog en gevoel.
30 dec 2023
Het was heel druk in de winkel maar de verkoopster feet het heel goed en gaf ons heel goed advies dus hauden zo
11 dec 2023
Vriendelijk personeelslid. Overzichtelijke winkel Goede prijzen
30 apr 2024
Het personeel is klantvriendelijk en helpt je heel goed.
3 nov 2023
Werd vriendelijk geholpen.Dacht met ons mee. HEEL LIEF.
12 jan 2024
Ben altijd fijn en correct geholpen lieve meisjes
16 jan 2024

Goed en leuk geholpen door het petsonee

Goed en leuk geholpen door het personeel
18 dec 2023
Ik werd zeer leuk en heel goed geholpen
15 mrt 2024
Heel fijn en correct geholpen.